Bagaimana anda tahu jika program Eksekutif MSHCM yang tepat untuk anda?

UNO Eksekutif MSHCM

Fokus program ini adalah pengurusan di dalam industri penjagaan kesihatan, yang boleh termasuk pentadbiran hospital, pengurusan jabatan dan pengurusan amalan, antara laluan kerjaya lain. Ia adalah pakar perniagaan 's di mana fungsi perniagaan tradisional yang digunakan untuk menganalisis keadaan dalam suasana penjagaan kesihatan. Matlamat utama program ini adalah untuk mengajar penjagaan kesihatan aplikasi perniagaan profesional graduan peringkat dan mengembangkan pembangunan profesional mereka.

Sebagai perbandingan, sarjana kesihatan awam dan sarjana pentadbiran kesihatan boleh menggabungkan atau boleh dikuasai oleh kursus perniagaan, tetapi orang-orang darjah tidak diberikan oleh sekolah-sekolah perniagaan.Universiti New Orleans, yang diiktiraf oleh Persatuan Selatan Kolej dan Sekolah, mempunyai satu-satunya program di negeri ini ditawarkan melalui AACSB (Persatuan untuk Advance Collegiate Sekolah Perniagaan) sekolah perniagaan yang diiktiraf.MSHCM vs MBA

Perbezaan antara Sarjana Sains dalam Pengurusan Penjagaan Kesihatan (MSHCM atau EMSHCM) dan Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA atau EMBA) adalah bahawa MSHCM mengajar bidang fungsian perniagaan dengan memberi tumpuan kepada pengurusan operasi perniagaan di dalam industri penjagaan kesihatan , manakala, MBA mempunyai kedalaman yang lebih besar dalam bidang pengajian tertentu dan dianggap lebih ijazah generalist. Usahawan dan pentadbir organisasi-organisasi besar mungkin mahu mempertimbangkan program MBA sebagai pilihan.

Salah satu aspek yang paling penting dalam MSHCM Eksekutif tumpuan pasukan. Pelajar dibentuk menjadi kumpulan kerja yang kecil, yang kekal bersama-sama untuk keseluruhan program.Format kumpulan kecil adalah penting untuk pelajar kerana mereka memberikan sokongan penting sosial dan akademik untuk ahli-ahli mereka. Kumpulan juga penting peranti pasti selamat bagi pengurus yang sibuk dengan beban kerja yang berubah-ubah secara meluas. Ahli kumpulan akan sentiasa "perdagangan luar " kekuatan dan kelemahan mereka. Kerana saling bergantung pada ahli pasukan, pelajar digalakkan untuk yakin kepada komitmen mereka untuk memperoleh sarjana melalui program intensif ini.


Kualiti dan Kecekapan

Program ini dibentuk untuk menyediakan program berkualiti sambil mengelakkan gangguan yang ketara tanggungjawab kerja setiap hari. Jabatan UNO 's Pengajian Eksekutif berusaha membuat MSHMC mudah untuk, responsif kepada, dan menyokong pelajar di samping mengekalkan tumpuan kepada kualiti. Ini dicapai dengan mengadakan kelas di seli hujung minggu dan menyediakan pelajar dengan tahap yang belum pernah perkhidmatan.Dengan membantu pelajar dengan butiran pentadbiran, kita membebaskan lebih banyak masa untuk pelajar-pelajar kita untuk menumpukan perhatian kepada apa yang 's penting - pendidikan mereka.


Bilik Darjah Alam Sekitar

Kelas-kelas MSHCM Eksekutif diadakan di kampus Mercy Pusat Perubatan Memorial, sebahagian daripada Tenet Healthsystem. Persekitaran ini digunakan untuk mengambil kesempatan daripada peluang-peluang pembelajaran dalam kemudahan penjagaan kesihatan. Bilik darjah dilengkapi dengan penginapan yang selesa dan alat bantu mengajar teknologi maju untuk fakulti.

Pelajar mempunyai akses kepada negeri-of-the-art makmal komputer yang terletak di UNO 's Kolej Perniagaan di Kampus Lakefront. Beberapa kursus diajar dalam kemudahan ini, memberi peluang kepada pelajar pendedahan kepada aplikasi teknologi semasa.


Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh University of New Orleans College of Business Administration »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh