Master - ekologi dan perlindungan alam sekitar

Umum

Penerangan Program

Master - Ekologi dan Perlindungan Alam Sekitar

Ekologi dan alam sekitar adalah profil yang menyediakan pakar-pakar yang berkelayakan yang mempunyai kecekapan yang diperlukan untuk berorientasikan ekologi-membuat keputusan dalam bidang penggunaan sumber semula jadi dan sektor-sektor lain dalam ekonomi negara, pengurusan proses penghijauan dalam pembuatan, penentuan cara yang optimum untuk pembangunan dan pengurusan yang cekap sumber semula jadi.

Tujuan: Penyediaan profesional alam sekitar layak untuk manfaat pembangunan ekologi selamat ekonomi, penyelesaian masalah ekologi praktikal dan teori dalam penyelidikan dan amalan bidang dan aktiviti guru.

Hubungan antara pendidikan. Pemegang ijazah sarjana profil ini boleh mengambil kedudukan dalam perlindungan alam persekutuan dan serantau dan pengurusan agensi sumber asli (Kementerian sumber asli dan lain-lain agensi), dalam pembuatan, perundingan, jabatan pakar, pejabat, biro, pusat, syarikat, institut penyelidikan berurusan dengan perlindungan alam sekitar, dalam organisasi projek dan struktur lain yang menjalankan aktiviti ekologi, kajian dan menjalankan dasar ekologi di peringkat serantau.

Ketua program ijazah sarjana adalah Lyudmila Yakimenko, Doktor Sains Biologi.

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2015

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

VSUES, founded in 1967, is located in the center of Vladivostok, the city with unique monuments and architecture, combining Russian and Oriental style traditions.

VSUES, founded in 1967, is located in the center of Vladivostok, the city with unique monuments and architecture, combining Russian and Oriental style traditions. Baca Ringkas