kerajaan yang lebih baik melalui teknologi

e-Kerajaan adalah kawasan yang semakin meningkat. Kerana dunia kita menjadi semakin disambungkan melalui ICT, kerajaan perlu profesional mahir yang memahami bagaimana untuk menguruskan kesan teknologi yang sentiasa berubah.

Di Sekolah Victoria Kerajaan, anda akan menemui kegunaan baru yang inovatif untuk cara-cara baru ICT-bangunan bagi masyarakat untuk melibatkan diri dengan kerajaan dan menggunakan perkhidmatan awam.

Membangunkan pengetahuan dan keupayaan untuk melaksanakan dan menguruskan projek-projek ICT kerajaan yang besar, dan belajar bagaimana untuk menangani perubahan dalam persekitaran mengimbangi kerajaan sensitif keperluan untuk keselamatan dan hasil yang dikehendaki pihak berkepentingan dalaman dan luaran.

A kelayakan unik dalam bidang yang baru muncul

Master Victoria e-Kerajaan adalah satu-satunya kursus seumpamanya di rantau Asia-Pasifik.

Memberi tumpuan kepada pengurusan dan bukannya aspek teknikal e-Kerajaan, kursus-kursus anda direka oleh pakar-pakar dalam kerajaan dan ICT dan diajar oleh ahli akademik terkemuka dalam bidang baru ini.

Sarjana e-Kerajaan

  • Mula: 17 Jul 2017, 26 Feb 2018, 15 Jul 2018, 25 Feb 2019, 7 Jul 2019
  • Jenis: Kerja kursus dan penyelidikan
  • Lokasi: Di ​​kampus (Pipitea, Wellington) dan beberapa penyampaian dalam talian
  • Melengkapkan: 180 mata (11 kursus)
  • Kemasukan: Ijazah Sarjana Muda yang sesuai dan pengalaman kerja dua tahun yang berkaitan, atau pengalaman kerja yang luas

pelajar antarabangsa, pandangan global

Menjadi sebahagian daripada sekolah yang menarik bukan sahaja profesional tempatan tetapi sekumpulan berbakat antarabangsa pelajar-ramai pekerja yang sangat berpengalaman organisasi kerajaan di negara-negara mereka sendiri. Mengambil kesempatan daripada pengalaman yang pelbagai dalam dasar awam dan pengurusan awam pelajar-pelajar ini mengambil untuk pandangan bilik darjah menyediakan berharga dan membawa perspektif perbandingan hidup.

KOMUNITI

pengajian siswazah di Victoria akan membantu anda membina hubungan yang berharga dan rangkaian dengan rakan-rakan, kakitangan universiti dan rakan-rakan akan datang.

Anda akan mendapat orientasi untuk memperkenalkan anda kepada orang yang anda akan bekerja dengan, ruang kerja dengan meja, komputer dan penyimpanan, dan penggunaan bilik umum atau dapur apabila anda mahu untuk berehat atau bergaul mesra.

Anda juga akan mempunyai peluang untuk menghadiri acara, bengkel, fungsi sosial dan seminar seperti sesi kemahiran Pembelajaran Pelajar Pascasiswazah Penyelidikan.

Kerjaya

Anda akan mengambil bahagian dalam kawasan yang baru muncul e-kerajaan kedudukan yang baik, yang membawa dan menguruskan projek-projek ICT di jabatan-jabatan kerajaan atau pertubuhan bukan kerajaan (NGO).

Dan semasa anda akan membangunkan kemahiran yang unik akan menyediakan anda untuk projek-projek e-kerajaan, anda juga akan mempunyai keupayaan dan pengetahuan yang anda boleh gunakan dalam industri swasta.

Biasiswa

Anda boleh mencari biasiswa berdasarkan tahap pengajian anda, mata pelajaran dan latar belakang.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 12 lagi program yang ditawarkan oleh Victoria University of Wellington, Business School »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date