The MIPP selesai dalam satu tahun akademik. Ia direka untuk profesional yang berpengalaman yang ingin membangunkan kemahiran analitikal dan kepimpinan maju. Pelajar tailor kursus mereka untuk memberi tumpuan kepada bidang-bidang penting terbesar kepada kerjaya mereka. pelajar MIPP mewakili sektor pekerjaan yang pelbagai dan membawa pengalaman praktikal yang besar ke perbincangan bilik darjah.

Gambaran Keseluruhan

Program sepenuh masa direka untuk profesional yang berpengalaman dengan tujuh atau lebih tahun pengalaman kerja yang relevan yang ingin membangunkan maju analisis dan kemahiran kepimpinan yang diperlukan untuk merumuskan dan dasar mengenai isu utama antarabangsa menyokong. Pelajar mempunyai kelebihan mereka bentuk kurikulum mereka sendiri yang terdiri daripada lapan kursus bukan bahasa (bernilai sejumlah 32 kredit). Mereka juga boleh affiliate diri dengan program akademik untuk mendapatkan maklumat yang mendalam ke dalam bidang pengajian. Pelajar melengkapkan program dalam satu tahun akademik semasa bercuti, pekerjaan sabatikal atau mencari pasca ijazah.

Kajian Dengan Pemikir Bertaraf Dunia

Pelajar

Pelajar-pelajar kita melakukan lebih daripada belajar politik dan interaksi global antara negara-mereka tinggal hubungan antarabangsa. badan pelajar kami mewakili kira-kira 75 negara, menggalakkan kepelbagaian yang meminjamkan kekayaan dan daya hidup kepada kehidupan akademik.

Fakulti

Fakulti ini adalah dunia terkenal dengan kepakaran dan komitmen mereka untuk mengajar. Mereka beralih dengan lancar dari ahli akademik untuk perkhidmatan kerajaan, dari padang ke kelas, dari jurnal elit untuk media massa.

Penceramah Cemerlang

 • Timothy Geithner, bekas Setiausaha Perbendaharaan AS
 • Ekil Ahmad Hakimi, bekas Duta Afghanistan ke Amerika Syarikat
 • Atifete Jahjaga, bekas Presiden Kosovo
 • John McCain, bekas senator AS

Meluaskan Pengalaman Anda di Two Kampus

Pelajar mempunyai mobiliti untuk mengkaji sama ada dalam Washington, DC atau Bologna kampus kami. Ini memberikan pelajar perspektif yang luar biasa pada hubungan antarabangsa.

Keuntungan yang Edge kerjaya-Building

Graduan mempunyai permintaan yang tinggi oleh majikan di sektor awam, swasta dan bukan keuntungan. Ekonomi pengetahuan, kebolehan analitikal, kepakaran serantau, kemahiran diplomatik, penguasaan bahasa dan keupayaan untuk memohon teori kepada masalah dunia nyata memberikan pelajar kami kelebihan profesional yang berbeza.

Perkhidmatan Kerjaya

Career Services bekerja dengan pelajar untuk membantu mereka meneroka kerjaya dan menetapkan matlamat, membangunkan rangkaian contacs profesional, dan memperoleh pengalaman tambahan melalui latihan. Pasukan Career Services:

 • Menawarkan kedua-dua kumpulan dan penilaian individu dan kaunseling untuk membantu pelajar membangunkan matlamat kerjaya fokus
 • Menganjurkan bengkel kerja memburu, pameran pekerjaan dan menjejaki laluan trek kerjaya
 • Menawarkan kursus-kursus kemahiran profesional yang menambahkan kurikulum akademik untuk membantu pelajar membangunkan kemahiran profesional tertentu, seperti teknik persembahan, kemahiran perundingan dan pemodelan kewangan
 • Menghubungkan pelajar kepada rangkaian alumni di seluruh dunia berpengaruh di sekolah

A Alumni Komuniti Global

Sebagai seorang graduan, anda akan menyertai komuniti seumur hidup 16,000 kuat daripada rakan-rakan dan rakan-rakan di seluruh dunia. alumni dicapai kami adalah pemimpin dalam kerajaan, perniagaan, kewartawanan, kumpulan bukan keuntungan dan organisasi pelbagai hala di lebih daripada 140 negara.

Paths Common

Alumni telah mengejar kerjaya di:

 • Lembaga Eksekutif Korporat
 • Dow Jones & Co.
 • Inter-Amerika Bank Pembangunan
 • Pan American Health Organization
 • Tentera Udara Amerika Syarikat
 • Agensi Amerika Syarikat bagi Pembangunan Antarabangsa
 • Voice of America
 • Bank Dunia

Kurikulum

Tahap MIPP terdiri daripada lapan kursus bukan bahasa siap sepenuh masa selama satu tahun. Pelajar, selepas berunding dengan penasihat akademik, mereka bentuk pelan mereka sendiri pengajian yang kedua-dua bidang akademik yang ketat dan profesional yang berkaitan, kerana mereka bersedia untuk fasa seterusnya dalam kerjaya mereka.

Gabungan

pelajar MIPP boleh memilih untuk menambah satu gabungan tahap mereka, yang menyediakan peluang kepada pelajar untuk mengembangkan latar belakang yang kukuh dalam suatu kawasan tertentu dan terus berhubung dengan fakulti dan pelajar di kawasan itu.

BAHASA

Pelajar sepenuh masa MIPP dialu-alukan untuk menambah kursus bahasa asing tanpa sebarang caj tambahan, bagaimanapun, kursus-kursus yang tidak dikira bagi lapan kelas bukan bahasa diperlukan untuk pengijazahan. Semua bukan penutur asli bahasa Inggeris mesti lulus peperiksaan penempatan Inggeris.

penutur bahasa Inggeris bukan asli menamatkan pengajian program MIPP di Bologna dikehendaki lulus peperiksaan penguasaan bahasa Inggeris.

Sebelum Menghadiri

AM

The MIPP direka sebagai program eksekutif, dan semua pemohon mesti mempunyai sekurang-kurangnya tujuh tahun pengalaman kerja selepas tamat ijazah sarjana muda. ijazah ini terdiri daripada lapan kursus bukan bahasa, siap sepenuh masa dalam tempoh setahun.

Bukan penutur asli bahasa Inggeris

Semua bukan penutur asli bahasa Inggeris mesti membuktikan kecekapan bahasa Inggeris dengan mengemukakan TOEFL, IELTS atau, SAIS Eropah, skor CPE (lihat halaman Kemasukan untuk maklumat lanjut). TOEFL / IELTS / CPE keperluan peperiksaan adalah dikecualikan bagi individu yang telah melakukan ijazah sarjana muda mereka dalam bahasa Inggeris di negara di mana bahasa Inggeris adalah bahasa rasmi.

Program diajar dalam:
English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh The Johns Hopkins University School of Advanced International Studies – SAIS Europe »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
45,142 USD
(Washington, DC Campus)