The Master dalam Program Pengurusan (100% diajar dalam bahasa Inggeris) adalah program Master 2 tahun yang diakui oleh Financial Times Kedudukan sebagai salah satu yang terbaik program Master berorientasikan perniagaan di kedua-dua Perancis dan Eropah. Program ini telah direka dengan kerjasama syarikat-syarikat rakan kongsi untuk memastikan bahawa graduan mempunyai kemahiran dan pengalaman yang diperlukan untuk beroperasi sepenuhnya sebaik sahaja mereka memulakan kerjaya mereka. Program pasca siswazah menawarkan pelajar latihan profesional pengurusan, pelbagai peluang dwi-ijazah dan pertukaran, latihan eksekutif dan persekitaran antarabangsa. Graduan dapat membina pengetahuan yang kukuh perniagaan, pemikiran antarabangsa dan skils lignuistic unik. Setelah tamat program ini, graduan bersedia untuk mengambil jawatan pengurusan tertinggi dalam PKS dan syarikat multinasional.

Kemasukan

Syarat-syarat Kemasukan Pelajar antarabangsa:

  • 2 atau 3 tahun University Diploma
  • Kemahiran dalam bahasa Inggeris (skor TOEFL Rasmi 550 sekurang-kurangnya, atau IELTS 6.0)

* Pengecualian daripada keperluan bahasa untuk pelajar yang menamatkan Ijazah Sarjana Muda dalam Bahasa Inggeris

Semua permohonan hendaklah dihantar secara online di laman web kami.

Selepas mengisi borang permohonan, calon-calon yang akan dijemput untuk mengemukakan permohonan video pendek yang tertakluk kepada penilaian Ketua Program.

Sila ambil perhatian: kriteria akademik dan bahasa tertentu akan diambil kira untuk memilih kajian calon luar negara. ujian bahasa juga wajib bagi semua program pengajian di luar negara (TOEFL, GOETHE, ujian Sepanyol ..., bergantung kepada destinasi dan program yang dikehendaki).

Untuk maklumat lanjut Kemasukan antarabangsa - Sila hubungi Audrey Esteves - Audrey.esteves@esc-clermont.fr - 0033473982408

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Groupe ESC Clermont »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
9,250 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
End Date
Apr. 30, 2021
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Apr. 30, 2021