PROGRAM INI ADALAH YANG DIAJAR DALAM SPANISH

Yang Master dalam Pengurusan Perniagaan Fashion difahami bagi mereka yang ingin untuk melatih sebagai pengurus dan usahawan dalam industri fesyen.

Fashion adalah kreativiti. Walau bagaimanapun, supaya produk kejayaan, mencapai penonton yang diingini dan kerja-kerja secara komersial, memerlukan pembangunan strategik. Pelan perniagaan hendaklah meliputi semua aspek yang diperlukan untuk membina sebuah syarikat boleh mendapatkan keputusan dan untuk mencapai kejayaan yang dicari.

Proses pembelajaran Sarjana Pengurusan Perniagaan Fashion meliputi semua bidang kepentingan dunia fesyen dan menganalisis kebolehan perniagaan yang pelajar perlu memulakan aktiviti mereka dalam sektor ini. Atas sebab ini, ia bergantung kepada profesional yang berkemahiran tinggi yang menjadikan pengalaman mereka kepada pelajar.

Peluang Profesional: Pengurus Produk, Bertanggungjawab untuk pembelian, kawasan Manager atau pengurus komersial, Bertanggungjawab Merchandising Visual, Pengurus Jenama, Bertanggungjawab kawalan pengurusan.

Program lengkap kelas teori menawarkan pelajar maklumat lengkap supaya mereka benar-benar akan memahami antara satu sama subject.There adalah pelbagai terancang aktiviti praktikal berdasarkan dan membina program teori ini.

Ia termasuk bengkel bagi syarikat-syarikat yang sebenar, ceramah dari profesional yang teratas dalam sektor ini, lawatan untuk menunjukkan bilik, kedai dan semua jenis pameran dan lawatan ke syarikat-syarikat besar dan pameran di bandar-bandar lain.

Pada bulan-bulan akhir kursus ini, pelajar akan menjalankan projek, di bawah nasihat daripada pengarah projek, di mana mereka menunjukkan mereka telah diasimilasikan dan menguasai pengetahuan yang diperoleh.

Program diajar dalam:
  • Spanish (Spain)

Lihat 28 lagi program yang ditawarkan oleh IED – Istituto Europeo di Design Madrid »

Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Okt 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
12,200
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date