Master dalam pengurusan sekolah: pedagogi perniagaan

Umum

Penerangan Program

perbezaan Course

Kursus ini layak profesional dalam pendidikan dan bidang-bidang yang berkaitan, untuk membolehkan profesional untuk membangunkan campur tangan pendidikan, dan kepada proses humanization di sekolah dan luar sekolah, seperti perniagaan, hospital dan sekolah-sekolah untuk menyebarkan yang praxis pendidikan dan sosial berdasarkan peningkatan faktor manusia. Selain itu, endows yang ahli mendidik perniagaan pengetahuan, teknik dan amalan yang akan memihak kepada peningkatan faktor manusia di sekolah dan luar sekolah. Selain membolehkan profesional untuk memberi nasihat dalaman yang berkaitan dengan pendidikan dan pembangunan manusia dalam organisasi, menyediakan pendidik perniagaan untuk menyelaraskan pasukan pelbagai disiplin dalam pembinaan projek, menonjolkan cara pendidikan untuk menjana perubahan budaya di tempat kerja.

objektif umum

Membolehkan profesional untuk membangunkan campur tangan pendidikan, dan kepada proses humanization di sekolah dan luar sekolah, seperti perniagaan, hospital dan sekolah, untuk siaran yang praxis pendidikan dan sosial berdasarkan peningkatan faktor manusia.

objektif khusus

  • Melengkapkan pendidik perniagaan pengetahuan, teknik dan amalan yang akan memihak kepada peningkatan faktor manusia di sekolah dan luar sekolah;
  • Memperkasakan profesional pendidikan untuk mewujudkan program kelayakan dan latihan semula;
  • Membolehkan profesional untuk memberi nasihat dalaman yang berkaitan dengan pendidikan dan pembangunan manusia dalam organisasi;
  • Menyediakan pendidik perniagaan untuk menyelaraskan pasukan pelbagai disiplin dalam pembinaan projek, menonjolkan cara pendidikan untuk menjana perubahan budaya di tempat kerja.

KHALAYAK

Guru-guru, pentadbir, pendidik, ahli psikologi, pekerja sosial dan profesional lain yang berkaitan dengan bidang pendidikan, yang berminat dalam kelas pengajaran dalam pendidikan tinggi.

METODOLOGI

Kaedah pengajaran adalah mengikut budi bicara setiap guru, yang boleh menerima pakai strategi pengajaran yang berbeza, yang ditakrifkan dalam program pendidikan masing-masing (Pelan Pendidikan), hak praktis kajian kes; permainan dan simulasi; persidangan; kuliah; seminar; kajian yang diarahkan; kerja kumpulan; kelas amali di makmal; perbincangan dan bertukar-tukar pengalaman dan teks bacaan sebelum ini boleh didapati.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Baca Ringkas