Master Dalam Pengurusan Hospitaliti

University of South Florida Sarasota–Manatee

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Master Dalam Pengurusan Hospitaliti

University of South Florida Sarasota–Manatee

Master Pengurusan Hospitaliti

"Layanan True terdiri daripada memberikan yang terbaik dari diri anda untuk tetamu anda." - Eleanor Roosevelt

Tinjauan Program

Bagaimana anda mendapat kedudukan pengurusan dalam industri Florida nombor satu? Sarjana Sains dalam program siswazah Pengurusan Hospitaliti mengambil minat anda untuk industri pelancongan dan memberikan anda pengalaman hands-on untuk menjadi pemimpin di sebuah hotel atas, restoran, resort atau organisasi hospitaliti di Florida (dan seterusnya!).

Pelajar dalam program tumpuan pengurusan hospitaliti kami pada membuat keputusan strategik dalam pembangunan model hospitaliti dalam bidang keberkesanan organisasi, kewangan, pemasaran dan teknologi usaha hospitaliti, termasuk peranan yang semakin meningkat internet untuk memperbaiki dan mengembangkan perkhidmatan pelanggan. program siswazah kami memberikan pelajar kelebihan yang diperlukan untuk memajukan kerjaya mereka dalam peranan kepimpinan sangat kompetitif di pejabat hospitaliti korporat.

Adakah Hospitality Program Pengurusan Hak Untuk Anda?

Adakah anda ingin memainkan peranan yang penting dalam menangani perubahan dan cabaran dalam industri hospitaliti di kawasan Sarasota-Bradenton, sekitar Florida, seluruh Amerika Syarikat dan dunia? Adakah anda ingin mengasah kemahiran strategik dan konsep anda, kebolehan teknologi dan menjadi penyampai yang lebih berkesan? Jika ya, MS dalam bidang Pengurusan Hospitaliti menawarkan pelbagai pembelajaran pengalaman melalui kajian kes, pembelajaran melalui pengalaman, projek penyelidikan dan awam, swasta dan perkongsian institusi untuk membantu anda mencapai matlamat kerjaya anda.

Kerjaya Masa Depan

Ijazah dalam pengurusan hospitaliti membawa anda ke dalam kedudukan kepimpinan di hotel-hotel utama dan restoran dalam industri hospitaliti. Sebahagian daripada graduan hospitaliti kami telah mendarat kerjaya sebagai:

  • Pengurus Besar
  • Makanan dan Minuman Pengurus
  • Chef Eksekutif
  • Pengurus bar
  • Pengurus Floor
  • Planners event
  • Ejen pelancongan
  • Jualan dan Pemasaran Profesional
  • Pengurus Sumber Manusia

Dalam program siswazah Pengurusan Hospitaliti, anda akan mengalami perhatian peribadi dan saiz kelas kecil, lokasi yang merupakan rumah kepada beratus-ratus pertubuhan kualiti hospitaliti (hotel, restoran, kelab, pusat peranginan, taman tema, muzium, teater, stadium). Kawasan ini juga rumah kepada pelbagai jenis syarikat-syarikat IT, sebuah lembaga penasihat yang terdiri daripada hospitaliti global dan pemimpin IT, perkongsian dengan layanan yang terkemuka di dunia dan syarikat-syarikat IT, sokongan padu daripada hospitaliti tempatan, kebangsaan dan global dan IT syarikat, dan kaya aktiviti ko-kurikulum.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Amerika Syarikat - Sarasota, Florida
Tarikh mula: Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Amerika Syarikat - Sarasota, Florida
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat