Master dalam komunikasi digital, kewartawanan web dan media baru

Umum

Penerangan Program

perbezaan Course

alun kereta @ s @ s sering yang baru siswazah datang kepada pasaran buruh, mencari gaji yang baik. Walau bagaimanapun, syarikat tidak akan menawarkan gaji yang tinggi kepada seorang profesional yang sering berakhir latihan dalaman. Ia kemudian perlu untuk sampai ke pasaran sudah dengan sedikit kepakaran untuk dapat berunding gaji yang baik. Dalam pengertian ini, kursus pengkhususan dalam Digital Communication, Web kewartawanan dan media baru mempunyai untuk menampung jurang ini, mengukuh dengan kelebihan sebagai muka, pelbagai disiplin dan antara disiplin, dengan aktiviti teori dan praktikal, guru-guru dan doktor guru dengan aktiviti-aktiviti profesional dan penyelidikan memberi tumpuan kepada kawasan itu. Dengan membeli pakar bertauliah kami, banyak bekerja profesional pintu akan terbuka kerana anda mungkin bertindak dalam perundingan komunikasi, agensi pengiklanan, syarikat media digital, laman web dan portal internet dalam proses pengurusan kandungan dan pemantauan rangkaian sosial. Juga, anda mungkin boleh bertindak sebagai pengganda pengetahuan bahawa di kawasan pengajaran untuk pendidikan tinggi. Apa yang anda tunggu? Langgan sekarang! Dengan bilik darjah dengan multimedia, perpustakaan, peralatan dan komputer makmal dan grafik komputer, bidang akses khas dan kemudahan lain yang dijamin kepada guru-guru dan pelajar, dan pengeluaran bahan-bahan, kita mampu untuk menawarkan anda penanda aras terbaik pasaran! Mereka semua sangat dialu-alukan untuk fasa baru dalam kerjaya dan kehidupan profesional anda! Tuah kepada semua!

MATLAMAT

umum:

Mengukuhkan latihan profesional mampu untuk berurusan dengan komunikasi dan maklumat teknologi yang berkaitan dengan format baru bahasa digital dan media sosial; tahu teori dan amalan komunikasi dalam talian dan penumpuan media untuk bekerja dalam penyelidikan, pengajaran dan menggunakan konsep-konsep asas dan praktikal komunikasi interaktif, yang menawarkan tahap pengetahuan yang diperlukan bagi mereka untuk bertindak aktiviti komunikasi digital menggunakan paradigma komunikasi yang dalam perspektif interaktiviti antara persekitaran digital saling oleh internet menggalakkan kemas kini konsep dan teknikal dan saintifik.

tertentu:

  • menganalisis keperluan dan / atau masalah yang memerlukan penyelesaian komunikasi dalam media digital dan membentangkan senario terkini kawasan komunikasi digital di pasaran global dan tempatan;
  • maklumat pada metrik dan alat pengukuran di rangkaian sosial, proses pemantauan, penciptaan media mudah alih, alam semesta bimbit dan strategi Pemasaran Digital.
  • pemahaman proses-proses penerbitan kandungan audiovisual bertujuan penumpuan media dan rangkaian perkongsian, pembangunan, pelaksanaan, analisis dan pemantauan keputusan projek dan produk untuk Digital dan Interactive Media;
  • memahami konsep perancangan, analisis dan interpretasi data media digital, media, perniagaan dan kempen dalam talian, pengurusan proses, perancangan strategik dalam pembinaan produk interaktif, model perniagaan;
  • konsep pasaran kerja dan pengguna dalam talian, komunikasi pelbagai hala, hak digital, pemasaran digital dan kempen dalam talian; pemasaran rangkaian, e-dagang; freeconomics dan ekonomi bebas;
  • memahami strategi untuk bangunan dan pengurusan jenama di Internet; konsep, ciri-ciri dan trend dalam pasaran digital; kepentingan membina dan menguruskan jenama di Internet, proses dan peringkat perancangan, strategi, tindakan, kenderaan dan peralatan, pengurusan jenama di Internet.

KHALAYAK

profesional Komunikasi (Kewartawanan, Perhubungan Awam, Pengiklanan), Pemasaran, Perniagaan dan graduan Profesional kursus ijazah tertumpu di web atau di kawasan lain yang berminat untuk membangun dalam bidang strategi komunikasi dalam media digital.

METODOLOGI

Kursus ini akan dibangunkan melalui pelbagai teknik pengajaran / pembelajaran untuk membolehkan penyertaan pelajar aktif dalam pembinaan pengetahuan. Akan digunakan sesuai dengan sifat dan keinginan setiap mata pelajaran, pelbagai kaedah seperti kajian kes; permainan dan simulasi; persidangan; kuliah; seminar; kajian yang diarahkan; kerja kumpulan; kelas amali di makmal; perbincangan dan bertukar-tukar pengalaman.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Baca Ringkas