Ma pengurusan perniagaan kuda

Umum

Penerangan Program

Pengurusan MA / PgCert / PGDip Equine Perniagaan

Melalui gabungan modul perniagaan tulen teras yang dibangunkan oleh Business School Bristol yang dihormati dan perniagaan modul tertentu kuda, program-program ini telah direka untuk membangunkan pemahaman mengenai industri kuda. MA ini juga akan membantu anda mengenal pasti peluang-peluang kerjaya yang ada di dalam industri dari perspektif pengurusan perniagaan.

Sepanjang program ini kita membincangkan peranan ekuestrian sebagai sukan, menganalisis struktur industri ekuin di peringkat nasional dan antarabangsa, dan membahaskan isu-isu semasa yang berkaitan dengan pembangunan strategik industri ekuin.

Sebagai pelajar lepasan ijazah Pengurusan Perniagaan Equine, anda akan diberikan tutor akademik yang yang ada untuk menyediakan anda dengan nasihat dan sokongan sepanjang penginapan anda Hartpury. Sokongan untuk kemahiran belajar pascasiswazah juga boleh didapati semasa tempoh induksi.

Kandungan

  • Urusan Kewangan dan Maklumat
  • Memenuhi Keperluan Pelanggan
  • Pemasaran Strategik Sukan
  • Polisi Equestrian dan Amalan
  • Pengurusan Gunaan Perindustrian yang Equine
  • Kemajuan dalam Pengurusan Equestrian
  • Kaedah Penyelidikan dan Disertasi

Pengajaran, pembelajaran dan penilaian

Kuliah tradisional hanya akan menjadi salah satu sebahagian daripada kursus anda. Anda juga akan belajar melalui kerja sindiket, kumpulan dan persembahan individu dan perbincangan, pelajar yang diterajui kumpulan seminar, analisis dan penggunaan kajian kes, dan pembelajaran dan simulasi pengalaman, termasuk roleplays. penceramah jemputan dari industri dan badan profesional juga menyumbang kepada program ini. Kaedah ini mewujudkan persekitaran yang menyeronokkan, pelbagai dan sangat berkesan.

Kerjaya

Sebagai pelajar lepasan ijazah daripada program Pengurusan Equine Perniagaan kami, anda mempunyai potensi untuk meneruskan pelbagai kerjaya; khususnya yang berkaitan dengan industri ekuin, pengurusan perniagaan am dan, khususnya, pengurusan perniagaan jenis kuda atau pengurusan acara kuda. Sebagai alternatif, anda boleh membuat keputusan untuk mengikuti kerjaya akademik dan maju ke PhD.

syarat kemasukan

Kami menilai semua permohonan merit masing-masing, tetapi kami biasanya yang benar:

  • 2: 2 Kepujian Ijazah atau ke atas dalam Business Management Equine, Sains Equine atau Pengurusan Perniagaan


akreditasi yang lain yang diluluskan atau kelayakan profesional
Berkaitan pengalaman berasaskan industri dalam bidang berkaitan
Sila ambil perhatian bahawa pemohon mungkin dikehendaki untuk menghadiri temu duga, dan setiap permohonan akan dipertimbangkan secara individu.

Panjang Program

Sijil Siswazah adalah program sambilan, berjalan di antara September dan Jun satu tahun akademik. Diploma Lepasan Ijazah dalam Pengurusan Perniagaan Equine boleh dikaji secara sepenuh masa atau separuh masa. Ia boleh menjadi satu program sepenuh masa satu tahun atau ia boleh menjadi satu peningkatan yang bagus dari Sijil Siswazah, di mana ia adalah program separuh masa satu tahun. Kedua-dua pilihan berjalan antara September dan Jun satu tahun akademik.

Program Masters boleh dikaji sebagai program mengajar sepenuh masa dan disiapkan dalam tempoh dua belas bulan (September hingga Ogos). Jika program ini adalah perkembangan dari Diploma Lepasan Ijazah dalam Pengurusan Perniagaan Equine maka ia akan dikaji secara separuh masa.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Hartpury College is an outstanding provider of equine care, animal science, agricultural and land management courses, sports science, food technology and related courses. We pride ourselves on our por ... Baca lebih lanjut

Hartpury College is an outstanding provider of equine care, animal science, agricultural and land management courses, sports science, food technology and related courses. We pride ourselves on our portfolio of programmes which provides you with the best choices and the qualifications you need to realise your full potential. Baca Ringkas