Program pengajian peringkat kedua 'direka untuk menutup isu-isu utama dan cabaran yang berkaitan dengan membina strategi pemasaran antarabangsa syarikat, komunikasi korporat dengan pihak berkepentingan antarabangsa, kewangan korporat, pengurusan projek dan fungsi korporat lain yang berkaitan. Semua kursus yang ditawarkan adalah syarahan dalam bahasa Inggeris yang membolehkan peserta untuk mendapatkan cengkaman yang kukuh perbendaharaan kata khusus dan memperoleh kemahiran komunikasi yang diperlukan untuk melaksanakan berjaya dalam organisasi antarabangsa seperti perusahaan perniagaan dan institusi sektor awam. Para graduan bersedia untuk bekerja di syarikat-syarikat antarabangsa dan juga dalam pentadbiran awam.

Mereka adalah pakar dalam bidang-bidang seperti: pemasaran, perhubungan awam, Dana Eropah dan projek-projek antarabangsa pengurusan.

KEPERLUAN

ijazah diploma sarjana muda (Atau dokumen lain yang mengesahkan Ijazah kajian tamat pengajian Sarjana Muda) dengan transkrip rekod, sijil bahasa Inggeris (kecuali kajian peringkat pertama diajar dalam bahasa Inggeris).

Calon-calon dinilai semasa mudah analisis profil calon: semua calon pada mulanya dikehendaki mengemukakan satu set dokumen, berdasarkan yang relevan untuk kajian dinilai.

Dokumen-dokumen termasuk: resume, surat motivasi dan disahkan Diploma Ijazah Sarjana Muda (atau dokumen lain yang mengesahkan Ijazah kajian tamat pengajian Sarjana Muda) dengan transkrip rekod.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh University of Lodz »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Okt 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
2,500 PLN
Tuduhan 2500 PLN / tahun dikenakan untuk Poland dan rakyat EFTA EU /. 2500 EUR / tahun untuk pelajar dari luar EU / EFTA, tambahan 120 EUR caj yang merangkumi yuran pendaftaran (untuk pelajar yang berasal dari Poland tuisyen dikurangkan sebanyak 50%).
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date