Ma dalam bidang diplomasi dan hubungan antarabangsa

Umum

Penerangan Program

Pada Sekolah Diplomasi, Pelajar berubah daripada pengguna maklumat kepada pengeluar pengetahuan - segera bersedia untuk menyumbang kepada pelbagai bidang. program akademik disesuaikan kami membina kemahiran yang penting dan membantu pelajar memupuk pemahaman yang mendalam tentang siapa mereka dan bagaimana mereka boleh mempunyai kesan yang positif terhadap dunia yang kompleks, saling bergantung mereka telah diwarisi.

Kami bekerjasama dengan pelajar-pelajar untuk membentuk peluang pembelajaran praktikal seperti latihan, seminar kajian antarabangsa dan projek penyelidikan asal; pelajar menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka dalam hubungan antarabangsa terus kepada situasi dunia sebenar. Dengan bimbingan dari mentor fakulti, pelajar projek turn akademik ke dalam kerja-kerja yang diterbitkan yang memajukan idea-idea baru, membincangkan isu-isu semasa dengan pegawai-pegawai PBB dan banyak lagi.

OLEH NOMBOR

 • 110 Sederhana Siswazah Pendaftaran Pelajar
 • 20 Negara yang diwakili
 • Hos 600 + Internship Partner
 • 5 Kedudukan dalam Forbes "Ijazah Sarjana yang Sangat Pekerjaan"

Kurikulum

Sebagai pelajar diplomasi, anda akan mempunyai peluang untuk mengambil kelas dan menyiapkan projek-projek profesional dengan bekas duta, pegawai Pertubuhan Bangsa Bersatu, hakim mengamalkan dan peguam. pengalaman bilik darjah anda akan mengasah kemahiran anda dalam analisis dasar, perundingan dan pengurusan konflik, penulisan profesional dan kaedah penyelidikan dan membantu anda membina kepakaran dalam satu atau lebih bidang pengkhususan.

Tetapi anda tidak akan hanya mengkaji - anda benar-benar akan mengamalkan - diplomasi dan hubungan antarabangsa. program latihan yang diperlukan kami memanfaatkan kedekatan kami ke New York City dan kehadiran di Washington, DC, menyediakan anda dengan akses kepada Bangsa-Bangsa Bersatu, firma swasta, kerajaan dan organisasi bukan untung antarabangsa.

Anda juga akan mengasah kebolehan rangkaian anda dengan melibatkan diri dengan tetamu kehormat dan alumni berjaya.

45-kredit kami ma dalam bidang diplomasi dan hubungan antarabangsa berpusat pada program teras kursus, yang menyediakan satu pengenalan kepada teori hubungan antarabangsa, diplomasi, kaedah penyelidikan, dan analisis dasar. Pelajar memilih kursus-kursus tambahan yang diambil daripada menu pilihan yang secara kolektif menawarkan asas yang kukuh dalam bidang subjek utama hal ehwal antarabangsa: keselamatan antarabangsa dan penyelesaian konflik, ekonomi antarabangsa dan pembangunan, undang-undang dan organisasi antarabangsa, dan sumber-sumber dalam negeri dasar luar dan etnik konflik. Keperluan teras program siswazah diakhiri dengan projek penyelidikan utama direka oleh pelajar dan latihan profesional di sektor awam atau swasta. Untuk melengkapkan program ini, pelajar memilih daripada kursus elektif yang meliputi semua bidang hubungan antarabangsa, berdasarkan minat mereka dan matlamat kerjaya. Pelajar menumpukan perhatian kepada dua pengkhususan untuk membangunkan pemahaman yang lebih terperinci mengenai isu-isu global yang kritikal dan proses. Seven pengkhususan fungsi dan lima pengkhususan serantau boleh didapati.

Latihan dan Pembangunan Profesional

Pengarah kami latihan berfungsi satu-satu dengan pelajar untuk menyesuaikan pengalaman internship kepada kepentingan individu. Pelajar menerima nasihat peribadi berdasarkan matlamat kerjaya mereka.

Path anda untuk Pembangunan Profesional

Pejabat Perkhidmatan Profesional menawarkan pembangunan profesional tambahan dan bimbingan pekerjaan di luar pengalaman internship. Majikan hadiah School graduan Diplomasi bagi pendedahan khas mereka mendapat di dalam dan luar kampus. Graduan memperoleh kemahiran menetapkan untuk berkomunikasi dengan berkesan, menganalisis, berunding dan bekerjasama dalam suasana yang menekankan kepimpinan dan komitmen kepada keamanan dan keadilan. Selain menawarkan kaunseling profesional swasta dan individu, Pejabat sekolah Perkhidmatan Profesional dan Pejabat amali dan Pembangunan Kerjaya menawarkan pelbagai perkhidmatan, termasuk:

 • bengkel pembangunan kerjaya
 • peluang Fellowship dan proses permohonan
 • sesi maklumat majikan
 • Alumni majlis rangkaian
 • Resume dan surat kritikan
 • Temuduga olok-olok
 • Internship dan kerja-search strategi
 • Akses tanpa had kepada pekerjaan, webinars hidup, nasihat kerjaya, dan rangkaian
Tarikh Akhir Kemaskini Feb 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

Just minutes from New York City and in the heart of Washington, D.C., Seton Hall's School of Diplomacy and International Relations is an ideal place to study global affairs and practice diplomacy firs ... Baca lebih lanjut

Just minutes from New York City and in the heart of Washington, D.C., Seton Hall's School of Diplomacy and International Relations is an ideal place to study global affairs and practice diplomacy first hand in a professional, dynamic and culturally rich setting. Baca Ringkas