MTECH Dalam Teknologi Makanan

University of Johannesburg

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

MTECH Dalam Teknologi Makanan

University of Johannesburg

Tujuan utama daripada MTech Teknologi Makanan adalah untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan lanjutan khusus dan latihan di samping memenuhi keperluan komponen penyelidikan tertentu supaya pelajar dapat menguasai kemahiran eksperimen dan teknologi yang diperlukan dan kecekapan kerja lapangan yang diperlukan seperti inovasi, membuat keputusan, pemikiran strategik dan kemahiran organisasi.

A MTech Teknologi Makanan berdasarkan disertasi-terdiri daripada satu kajian menyeluruh kawasan yang khusus dalam bidang pengkhususan, melaporkan dan dikemukakan dalam bentuk disertasi pada akhir program ini. ijazah ini menuntut tahap yang tinggi pengetahuan dan wawasan intelektual dan teori ke dalam masalah yang berkaitan dengan bidang pengajian dan pemikiran kritikal, penggubalan, analisis dan penilaian sesuatu masalah tertentu dalam bidang pengajian.

Syarat Kemasukan

AB Tech: Teknologi Makanan atau kelayakan yang setaraf pada standard yang setara.

Struktur Program

  • Jenis program: program Tahun
  • Tempoh minimum: 1 tahun sepenuh masa atau 2 tahun sambilan
  • Tempoh maksimum: 2 tahun sepenuh masa atau 4 tahun sambilan

Kurikulum ini terdiri daripada:

  • Disertasi dan penyelidikan tambahan seperti yang ditetapkan oleh Ketua Jabatan.
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Feb. 2019
Duration
Tempoh
1 - 4 
Sambilan
Sepenuh masa
Locations
Afrika Selatan - Johannesburg, Gauteng
Tarikh mula: Feb. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Feb. 2019
Afrika Selatan - Johannesburg, Gauteng
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat