2 Sarjana Sains dalam e-Dagang 2020

Selepas menamatkan Ijazah Sarjana Muda Sains, sesetengah orang memilih untuk meneruskan Sarjana Sains (MSc) untuk mengasah lagi kepakaran mereka dalam mata pelajaran atau bidang tertentu. ijazah sarjana ini biasanya mengambil masa satu atau dua tahun untuk menyelesaikan dan sering memerlukan menyiapkan tesis sarjana atau projek akhir. Apakah yang dimaksudkan dengan MSc dalam e-Commerce? E-Commer… Baca lebih lanjut

Selepas menamatkan Ijazah Sarjana Muda Sains, sesetengah orang memilih untuk meneruskan Sarjana Sains (MSc) untuk mengasah lagi kepakaran mereka dalam mata pelajaran atau bidang tertentu. ijazah sarjana ini biasanya mengambil masa satu atau dua tahun untuk menyelesaikan dan sering memerlukan menyiapkan tesis sarjana atau projek akhir.

Apakah yang dimaksudkan dengan MSc dalam e-Commerce? E-Commerce adalah satu bidang yang berkembang pesat yang berurusan dengan jualan barangan dan perkhidmatan melalui internet. Program ini sarjana memberi tumpuan kepada mengajar pelajar bagaimana untuk menggunakan teknologi yang berbeza yang menguasai padang dan bagaimana untuk menyesuaikan diri teknik perniagaan tradisional dan strategi untuk pasaran dalam talian. Kursus termasuk: pemasaran digital, sistem pengurusan kandungan, pengurusan transaksi dan peraturan undang-undang.

Dengan pengaruh yang semakin meningkat internet dalam perjalanan dunia menjalankan perniagaan, yang mempunyai pemahaman yang mendalam tentang pasaran e-dagang dan teknologi yang berkaitan adalah semakin penting.Pada masa kini, hampir setiap perniagaan mempunyai kehadiran dalam talian, membuat ijazah seperti ini yang tidak ternilai.

Untuk mendapatkan idea daripada kos Sarjana Sains dalam e-Commerce, anda perlu menghubungi jabatan kemasukan universiti pilihan anda atau kolej. Ini kerana kos berbeza-beza secara meluas berdasarkan negara pengajian, institusi dan tempoh program.

Siswazah dari program ini sarjana mendapati diri mereka dalam permintaan tinggi di dunia yang sangat berdigital hari ini. Mereka boleh berakhir dalam jawatan seperti pengurus digital pemasaran, pengurus jualan, strategi digital atau penganalisis perniagaan. Terdapat pekerjaan yang ditawarkan dalam pelbagai bidang di kedua-dua sektor awam dan swasta. Graduan yang berdaya saing kerana mereka mempunyai kemahiran khusus yang diperlukan untuk berjaya mengemudi landskap dalam talian yang baru muncul, yang boleh membantu mereka mengetepikan pertandingan.

Kepentingan dalam ijazah lanjutan ini semakin meningkat setiap hari dan sebagainya adalah jumlah sekolah-sekolah yang menawarkan ia.Ini bermakna anda mempunyai lebih banyak pilihan berbanding sebelum ini untuk dipilih. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
The University of Hong Kong
Hong Kong

The MSc (ECom

MSc
Sepenuh masa
Sambilan
English
Kampus
 
The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG
Coventry, United Kingdom

MSc kami dalam Pengurusan e-Perniagaan telah direka untuk mereka yang ingin beroperasi dengan berkesan dalam persekitaran e-perniagaan dan mengurus sama ada transformasi prose ... +

MSc kami dalam Pengurusan e-Perniagaan telah direka untuk mereka yang ingin beroperasi dengan berkesan dalam persekitaran e-perniagaan dan mengurus sama ada transformasi proses perniagaan sedia ada atau penciptaan aktiviti e-perniagaan baru. -
MSc
Sepenuh masa
English
05 Okt 2020
31 Jul 2020
Kampus