Sarjana Sains di Amerika Totnes di UK

Terbaik Sarjana Sains di Amerika Totnes di UK 2018

Sarjana

Program Master menyediakan tajuk yang sama untuk ijazah - Induk. Pengajian siswazah seperti Sarjana Sains adalah dipendekkan MSc. Sarjana Sains dalam program Pengurusan atau Sarjana Sains Pengurusan pendidikan adalah program lepasan ijazah dalam pengurusan biasa. Ini bermakna bahawa pelajar menerima pendidikan akademik dengan kedalaman renungan dan pengabstrakan. Sarjana biasanya boleh diklasifikasikan sebagai Sarjana Sains (MSc) atau Sarjana yang popular Sastera (MA). Sarjana Sains (MSc) biasanya diberikan untuk berjaya mencapai program pascasiswazah dengan sains atau teknikal titik penumpuan.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Sarjana Sains di Amerika Totnes di UK

Baca lebih lanjut

Msc Sains Holistik

Schumacher College
Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom Totnes

Schumacher College dengan kerjasama Universiti Plymouth adalah yang pertama di dunia yang menawarkan program lepasan ijazah dalam Holistic Sains. Bermula September 2018 [+]

Sains Barat dikuasai oleh 'redamanisme' - gagasan bahawa fenomena semula jadi secara jelas boleh dijelaskan dari segi komponen komponen mereka. Walaupun ia adalah alat yang berguna dalam keadaan tertentu, pengurangan pengurangan sebagai pandangan dunia tidak lengkap dan boleh membahayakannya sendiri kerana ia menunjukkan bahawa dengan menganalisis cara kerja 'mekanikal' kita dapat meramalkan sepenuhnya dan memanipulasinya sepenuhnya untuk kepentingan kita sendiri.

Sains Holistik mengintegrasikan aspek-aspek berguna pengurangan dan sains arus perdana dengan mengembangkan asas yang lebih komprehensif untuk melihat dan mengetahui. Di tengah-tengah ini adalah cara yang ketat dan sistematik Goethe melibatkan imaginasi dalam menghargai sifat-sifat alam, kerumitan dan nilai intrinsik. Pemikiran holistik dirangsang oleh latihan menggunakan fenomenologi dan dalam menangani cabaran yang berkaitan dengan fisika, sains sistem bumi, ekologi, biologi evolusi, pembangunan organisasi dan kajian kesihatan. Sejak tahun 1998, apabila program itu telah dipelopori di Schumacher College, ia telah membangunkan satu kaedah yang koheren mengenai penyelidikan holistik, menyediakan rangka kerja yang ketat dan etika untuk sains yang matang.... [-]