Filter
Sarjana Sains
Ukraine Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Ukraine

Sarjana Sains, atau MSc, adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada mereka yang berkesan melengkapkan kira-kira empat tahun pengajian intensif mengenai topik yang diberikan. Banyak kursus MSc menawarkan gabungan bilik darjah dan kurikulum berasaskan penyelidikan.

Teknologi ditakrifkan secara umum sebagai koleksi proses yang digunakan untuk mencipta barangan atau perkhidmatan. Oleh itu, teknologi merujuk kepada pengetahuan proses itu, atau proses itu sendiri, yang sering tertanam ke dalam mesin atau peranti.

Sejarah Ukraine adalah panjang dan membanggakan, dengan permulaan Kievan Rus sebagai negeri yang paling berkuasa di Eropah semasa zaman pertengahan. Kiev modal adalah salah satu bandar tertua di Eropah Timur. Pendidikan tinggi di Ukraine adalah sama ada negeri atau swasta yang dibiayai. Kebanyakan universiti di Ukraine menyediakan perumahan subsidi untuk luar bandar pelajar. Terdapat banyak pelajar asing di universiti Ukraine.

Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Ukraine

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Teknologi, Ukraine

Ukrainian-American Concordia University

Pengejar Ijazah Sarjana kami sekarang mempunyai peluang untuk mendaftar untuk Program Ijazah Sarjana Koperasi baru yang dibangunkan bersama dengan Universiti Negeri Koble ... [+]

Ijazah Sarjana Sarjana dengan Universiti Negeri Koblenz-Landau (Jerman)

Pengejar Ijazah Sarjana kami sekarang mempunyai peluang untuk mendaftar untuk Program Ijazah Sarjana Koperasi baru yang dibangunkan bersama dengan Universiti Negeri Koblenz-Landau (Jerman).

Program yang ditawarkan oleh Ukrainian-American Concordia University (ConcordiaUA) bersama-sama dengan Universiti Koblenz-Landau menggabungkan perkara berikut:

Sarjana Pengurusan Antarabangsa MBA - dari ConcordiaUA;Sarjana Sains dalam Pengurusan Maklumat dengan Major dalam Keusahawanan, Teknologi dan Pengurusan Inovasi (ETI-M) - dari Universiti Koblenz-Landau.

Program ini menawarkan pelajar peluang untuk belajar dalam persekitaran antarabangsa, memperoleh pengetahuan dan kemahiran dari kedua universiti rakan kongsi, berdasarkan konsep umum kurikulum pelengkap. Pelajar akan, sebagai contoh, mengkaji fasa pertama di ConcordiaUA, maka mereka akan mengambil bahagian dalam modul dalam talian sebagai sebahagian daripada konsep pembelajaran campuran umum untuk major ETI-M, yang disediakan melalui pembelajaran jarak jauh dari Universiti Koblenz-Landau dalam fasa kedua. Setelah selesai, pelajar yang berjaya berpotensi mencapai ijazah sarjana dari ConcordiaUA di Ukraine dan Koblenz-Landau di Jerman.... [-]

Ukraine Kyiv
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu