Filter
Sarjana Sains
Sepanyol Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Sepanyol

Sarjana Sains, atau Ijazah Sarjana dalam Sains adalah ijazah akademik disampaikan oleh Universiti di banyak negara. Sarjana Sains merupakan pilihan popular selepas menamatkan Ijazah Sarjana Muda.

Penggabungan teknologi ke dalam masyarakat moden sering menjadi punca perdebatan politik dan falsafah. Kebimbangan utama ialah sama ada teknologi benar-benar membantu atau membahayakan manusia. Beberapa berpendapat bahawa terlalu sering menggunakan teknologi berbahaya kepada alam sekitar, manakala yang lain percaya ia adalah satu aspek yang perlu pembangunan manusia.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Sepanyol

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Teknologi, Sepanyol

CESTE Business School

Ijazah Sarjana bertujuan untuk membekalkan profesional dengan pemahaman yang baik tentang kecekapan yang berkaitan dengan teknologi maklumat, membuat pakar dalam pengguna ... [+]

Ijazah Sarjana bertujuan untuk membekalkan profesional dengan pemahaman yang baik tentang kecekapan yang berkaitan dengan teknologi maklumat, membuat pakar dalam penggunaan teknologi canggih di pasaran, tetapi juga membuatnya supaya mereka dapat dengan mudah menyesuaikan diri dengan pelbagai jenis teknologi dan pembekal. Pakar-pakar ini sepatutnya dapat mengambil tanggungjawab untuk merancang tugas dan projek, reka bentuk, dan menyelesaikan masalah.

Siapa ini?

Sarjana ini ditujukan kepada graduan Universiti dan Sekolah Perniagaan, terutamanya dengan ijazah dalam bidang yang berkaitan dengan Teknologi Maklumat (Matematik, Fizik, Statistik, Kejuruteraan, Kimia, dll.).

Dalam kes-kes di mana pemohon tidak mempunyai ijazah universiti dan ingin mendapatkan pensijilan profesional, adalah mungkin untuk diterima jika mereka boleh mengesahkan bahawa mereka mempunyai pengalaman selama 2-3 tahun dalam Teknologi Maklumat di peringkat pertengahan dalam syarikat mereka .... [-]

Sepanyol Zaragoza
Oktober 2019
Sepanyol
Sambilan
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu