Filter
Sarjana Sains
Puerto Rico (AS) Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Puerto Rico (AS)

MSc, atau Sarjana Sains, adalah satu kepujian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan set yang telah ditetapkan kerja kursus dalam apa yang sering disiplin berasaskan sains. MSc sering meningkatkan peluang kerjaya serta potensi pendapatan.

Teknologi ditakrifkan secara umum sebagai koleksi proses yang digunakan untuk mencipta barangan atau perkhidmatan. Oleh itu, teknologi merujuk kepada pengetahuan proses itu, atau proses itu sendiri, yang sering tertanam ke dalam mesin atau peranti.

Terdapat beberapa institusi untuk pengajian tinggi di seluruh Puerto Rico, dengan Universiti Puerto Rico yang tertua dan terbesar. Sebagai wilayah Amerika Syarikat, rakyat boleh mempunyai akses kepada peluang-peluang tambahan untuk pendidikan.

Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Puerto Rico (AS)

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Teknologi, Puerto Rico (AS)

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
University of Puerto Rico - Río Piedras

Sekolah Profesional bidang yang ditawarkan oleh Program Sarjana Sains Maklumat di Universiti Puerto Rico dibezakan oleh profesional latihan akademik selaras dengan trend ... [+]

Sekolah Profesional bidang yang ditawarkan oleh Program Sarjana Sains Maklumat di Universiti Puerto Rico dibezakan oleh profesional latihan akademik selaras dengan trend baru dalam bidang maklumat dan tuntutan masyarakat. Program ini diakreditasi oleh Persatuan Perpustakaan Amerika. Program kokurikulum mempunyai 36 kredit, yang termasuk batang biasa untuk:

dua bidang penekanan: satu dalam Sains Perpustakaan dan Sains Maklumat dan yang lain dalam Pengurusan Pengetahuan;tiga pendekatan rentas: amalan berasaskan bukti dan pembelajaran berasaskan masalah; dan, Penerokaan teknologi informasi dan komunikasi baru;satu komponen yang dikenal pasti sebagai "Capstone" (Seminar mengenai Integrasi Pengetahuan dan Kecekapan) di bawah arahan satu atau lebih pakar perubatan; dan,pembangunan portfolio profesional elektronik.... [-]
Puerto Rico (AS) San Juan
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu