Filter
Sarjana Sains
New Zealand Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di New Zealand

MSc, atau Sarjana Sains, adalah satu kepujian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan set yang telah ditetapkan kerja kursus dalam apa yang sering disiplin berasaskan sains. MSc sering meningkatkan peluang kerjaya serta potensi pendapatan.

Teknologi ditakrifkan secara umum sebagai koleksi proses yang digunakan untuk mencipta barangan atau perkhidmatan. Oleh itu, teknologi merujuk kepada pengetahuan proses itu, atau proses itu sendiri, yang sering tertanam ke dalam mesin atau peranti.

New Zealand adalah sebuah negara kepulauan di Lautan Pasifik barat daya. Negara ini terdiri daripada dua geografi daratan utama - bahawa di Utara dan Selatan Kepulauan - dan banyak pulau-pulau kecil. Pelajar luar negara perlu mempunyai visa pelajar dan tahap yang munasabah wang tunai untuk berbelanja untuk menjalankan kursus pengajian di institusi pendidikan New Zealand. New Zealand institusi pendidikan akan memaklumkan kepada pihak berkuasa imigresen sesuai jika pelajar tidak lagi menghadiri kursus mendaftar mereka, yang kemudiannya boleh menggantung atau membatalkan visa pelajar yang 's. Institusi pendidikan juga sering bertukar-tukar pendaftaran ini dan data kehadiran secara elektronik dengan agensi-agensi kerajaan lain yang bertanggungjawab untuk menyediakan bantuan pelajar.

Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di New Zealand

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Teknologi, New Zealand

The University of Waikato

Sarjana Sains (Teknologi) biasanya program lanjutan dua tahun pengajian, yang membina pengetahuan anda daripada ijazah Sarjana Muda Sains (Tech). Ia adalah sama dengan M ... [+]

Sarjana Sains (Teknologi)

Sarjana Sains (Teknologi) biasanya program lanjutan dua tahun pengajian, yang membina pengetahuan anda daripada ijazah Sarjana Muda Sains (Tech). Ia adalah sama dengan MSc, tetapi mempunyai dua perbezaan penting - ia menggabungkan diajar kertas dengan tesis penyelidikan berasaskan gunaan atau perindustrian atau disertasi, dan ia termasuk dua kertas kerja mengenai teknologi industri dan inovasi.

Sarjana Sains (Teknologi) Ijazah (MSc (Tech)) akan menyediakan anda dengan kebolehan teknikal lanjutan yang berkaitan dengan bidang pengkhususan. Ia akan memberikan anda kedalaman yang besar dan keluasan pengetahuan sains dan teknologi, khususnya yang berkaitan dengan isu-isu teknologi dalam sektor perindustrian dalam ekonomi New Zealand.... [-]

New Zealand Hamilton
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu