Filter
Sarjana Sains
Malta Pembroke Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi in Pembroke Malta

Program Master menyediakan tajuk yang sama untuk ijazah - Induk. Pengajian siswazah seperti Sarjana Sains adalah dipendekkan MSc. Sarjana Sains dalam program Pengurusan atau Sarjana Sains Pengurusan pendidikan adalah program lepasan ijazah dalam pengurusan biasa. Ini bermakna bahawa pelajar menerima pendidikan akademik dengan kedalaman renungan dan pengabstrakan. Sarjana biasanya boleh diklasifikasikan sebagai Sarjana Sains (MSc) atau Sarjana yang popular Sastera (MA). Sarjana Sains (MSc) biasanya diberikan untuk berjaya mencapai program pascasiswazah dengan sains atau teknikal titik penumpuan.

Penggabungan teknologi ke dalam masyarakat moden sering menjadi punca perdebatan politik dan falsafah. Kebimbangan utama ialah sama ada teknologi benar-benar membantu atau membahayakan manusia. Beberapa berpendapat bahawa terlalu sering menggunakan teknologi berbahaya kepada alam sekitar, manakala yang lain percaya ia adalah satu aspek yang perlu pembangunan manusia.

Malta adalah, negara pulau kecil di Laut Mediterranean yang terletak ke selatan pulau Sicily, Itali. Malta telah mempromosikan dirinya berjaya sebagai sebuah negara sepenuhnya dua bahasa untuk Malta dan Inggeris. Ia dikira bagi banyak institusi pendidikan di seluruh dunia sebagai sebuah negara di mana bahasa Inggeris adalah bahasa pertama dan oleh itu mereka akan sering walaupun subsidi pelajar untuk pergi ke sana untuk belajar. Sebahagian besar rakyat Malta bertutur dalam Bahasa Inggeris dengan standard yang sangat tinggi.

Terbaik Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi in Pembroke di Malta

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Pengajian Teknologi, Pembroke

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Middlesex University Malta

Ijazah Sarjana dalam Keselamatan Rangkaian MSc dan Ujian Pen memberikan anda pemahaman yang mendalam tentang risiko keselamatan dalam talian, langkah-langkah yang diperlu ... [+]

Dari keselamatan negara ke privasi komunikasi peribadi, kelancaran masyarakat dan ekonomi bergantung pada keselamatan rangkaian komputer. Dengan pelanggaran keselamatan berpotensi membiayai berjuta-juta syarikat, pakar-pakar yang berkemahiran tinggi yang boleh memberikan perlindungan dicari di seluruh dunia. Teknologi sentiasa membangun dan isu-isu keselamatan juga, menjadikannya satu khusus yang mencabar dan cepat berkembang.

Mengapa belajar Keselamatan Rangkaian MSc dan Ujian Pen di Middlesex?

Pelajar dalam program ini akan mendapat pemahaman mengenai kepentingan asas rangkaian komputer, dan keselamatan sistem komunikasi dalam sesebuah organisasi. Mereka akan belajar untuk melibatkan pengurusan dan pengguna dalam kesedaran, membuat keputusan dan pelaksanaan berkaitan dengan keselamatan rangkaian dan ujian pen.... [-]

Malta Pembroke
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu