Filter
Sarjana Sains
Lithuania Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Lithuania

MSc, atau Sarjana Sains, adalah salah satu jawatan Ijazah Sarjana Muda dua yang paling popular itu. Diiktiraf di peringkat antarabangsa, MSc biasanya diberikan selepas kira-kira empat tahun pengajian yang ketat dalam apa yang biasanya bidang berasaskan sains.

Salah satu aspek yang paling besar teknologi ialah apabila ia tertanam dalam mesin dan peranti, sebahagian besar masa individu yang mengendalikan mesin atau peranti yang tidak perlu memahami khusus bagaimana kerja-kerja teknologi. Sebagai contoh, seseorang yang menggunakan komputer tidak perlu memahami mekanik cakera keras untuk mendapat manfaat daripada menggunakannya.

Republik Lithuania adalah nama rasmi negara ini. Ia didapati di bahagian utara Eropah. Lithuania menghargai sains dan teknologi dalam sistem pendidikan mereka sangat. Ia mempunyai aspek-aspek asas peringkat sekolah rendah, menengah dan pengajian tinggi. Lithuania adalah satu lagi negara terkemuka dalam penyediaan seni, sains, kejuruteraan dan kursus teknologi. Lithuania menghadapi beberapa cabaran dalam pendidikan yang lebih tinggi tahun lepas yang membawa kepada penciptaan 20 universiti untuk meningkatkan capaiannya.

Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Lithuania

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

3 Hasil dalam Pengajian Teknologi, Lithuania

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Kaunas University of Technology

Pengetahuan baru dan peningkatan kemahiran sedia ada adalah wujud dalam pembangunan kejuruteraan elektronik. Ia menyediakan asas teori dan kaedah reka bentuk untuk sistem ... [+]

Gambaran keseluruhan

Pengetahuan baru dan peningkatan kemahiran sedia ada adalah wujud dalam pembangunan kejuruteraan elektronik. Ia menyediakan asas teori dan kaedah reka bentuk untuk sistem elektronik dan komponen intelektual: komunikasi, komputer, pengaturcaraan, kejuruteraan perisian, kawalan dan lain-lain sistem tenaga elektronik dan elektrik.

Kemahiran praktikal dan organisasi digalakkan melalui kerja-kerja projek, reka bentuk dan makmal serta kajian pengurusan. Penyelidikan saintifik yang dilakukan dan keseluruhan pengetahuan yang disampaikan oleh program ini membolehkan graduan kami kekal berdaya saing dalam pasaran buruh.

Kenapa @KTU?Sejarah penyelidikan panjang dalam bidang kejuruteraan elektronik... [-]
Lithuania Kaunas
Sept. 2019
English,Lithuania
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kaunas University of Technology

Pakar informatika, yang lulus dari program ini, memiliki pengetahuan yang lebih mendalam mengenai informatika yang digunakan, serta pengetahuan metodologi, analisis metod ... [+]

Gambaran keseluruhan

Siswazah Future Master mempelajari perkhidmatan IT dalam pengkomputeran awan, pengurusan projek, perlombongan data multimedia, pemprosesan video digital dan audio, realiti maya dan pemodelan 3D, dan mata pelajaran lain.

Pakar informatika, yang lulus dari program ini, memiliki pengetahuan yang lebih mendalam mengenai informatika yang digunakan, serta pengetahuan metodologi, analisis metodologi, dapat merancang dan menyelaraskan kerja tim pakar, untuk mengambil keputusan dan menjalankan penyelidikan saintifik secara bebas .

Model Master menawarkan sama ada untuk karya dalam disiplin yang dipilih dengan memilih trek Pakar Lapangan atau untuk memperkuat kemahiran interdisipliner dengan memilih litar Pakar Interdisipliner yang menekankan kemahiran pengurusan atau pilihan kompetensi yang berbeza untuk memuji disiplin yang dipilih dan mencapai kelebihan daya saing dalam kerjaya seseorang.... [-]

Lithuania Kaunas
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Vilnius Gediminas Technical University

Tujuan program kajian ini adalah untuk memberi pengetahuan tentang kaedah dan prinsip-prinsip insurans keselamatan teknologi maklumat moden, untuk membentuk pemahaman ten ... [+]

Apakah tujuan program kajian ini?

Memberi pengetahuan mengenai kaedah dan prinsip-prinsip insurans keselamatan teknologi maklumat moden, untuk membentuk pemahaman tentang teknologi maklumat maklumat dan kepentingan keselamatan dan keupayaan untuk membuktikan keperluan untuk langkah-langkah keselamatan maklumat.

Memberi pengetahuan khusus terbaru dalam bidang keselamatan maklumat, yang perlu dari sudut profesional dan saintifik pandangan, untuk membangunkan pemahaman asal dan kritikal hubungan keselamatan maklumat dengan teknologi maklumat lain.

Untuk membentuk kebolehan khusus untuk menyelesaikan masalah teknikal, yang berkaitan dalam bidang keselamatan maklumat, mengembangkan pengetahuan dalam maklumat kawasan keselamatan tertentu, mengintegrasikan pengetahuan dari bidang yang menghadapi masalah yang berbeza.... [-]

Lithuania Vilnius
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu