Filter
Sarjana Sains
Jerman Weimar Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi in Weimar Jerman

Sarjana Sains, atau MSc, adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada mereka yang berkesan melengkapkan kira-kira empat tahun pengajian intensif mengenai topik yang diberikan. Banyak kursus MSc menawarkan gabungan bilik darjah dan kurikulum berasaskan penyelidikan.

Teknologi ditakrifkan secara umum sebagai koleksi proses yang digunakan untuk mencipta barangan atau perkhidmatan. Oleh itu, teknologi merujuk kepada pengetahuan proses itu, atau proses itu sendiri, yang sering tertanam ke dalam mesin atau peranti.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Weimar merupakan sebuah bandar yang kaya dengan budaya sejarah yang terdapat di negeri Thuringia. Ia menjadi tuan rumah 63.236 penduduk mempunyai tiga institusi awam utama pengajian tinggi yang menawarkan pelbagai program.

Terbaik Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi in Weimar di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

3 Hasil dalam Pengajian Teknologi, Weimar

Bauhaus-Universität Weimar

... [+]

Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi in Weimar Jerman. Asas Kejuruteraan perisian STATISTIK Structural Dynamics [-]
Jerman Weimar
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Bauhaus-Universität Weimar

Melalui peranti mudah alih dan teknologi sentiasa ada, reka bentuk dan pembangunan sistem perisian pintar dan antara muka menjadi semakin penting. Dalam bahasa Inggeris ... [+]

Melalui peranti mudah alih dan teknologi sentiasa ada, reka bentuk dan pembangunan sistem perisian pintar dan antara muka menjadi semakin penting. Dalam bahasa Inggeris Human-Computer Interaction Program Master Sains, pelajar memberi tumpuan kepada isu-isu teori dan praktikal dalam semasa penyelidikan sains komputer dalam bidang reka bentuk antara muka dan pembangunan sistem interaktif. Di samping itu, program ini berorientasikan teknikal-HCI sarjana menawarkan pelajar peluang untuk mengambil bahagian dalam projek-projek antara disiplin. Pelajar boleh menghadiri kursus yang ditawarkan sebagai sebahagian daripada Art Media dan program Design serta kursus-kursus yang ditawarkan oleh Fakulti Seni Bina dan Bandar dan Fakulti Seni dan Reka Bentuk.... [-]

Jerman Weimar
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Bauhaus-Universität Weimar

Program ini tuan diiktiraf di peringkat antarabangsa dan bertauliah yang mengambil pendekatan integratif berdasarkan dua konsep asas: Kajian daripada ... ... [+]

Sarjana Sains Komputer dan Media (MSc)

Dari semester musim sejuk 2011/2012, keseluruhan program ini akan diajar dalam bahasa Inggeris. "Bahasa Inggeris adalah bahasa teknikal dalam bidang sains komputer dan dengan itu ia telah menjadi satu bahagian penting dalam kurikulum," kata Sains Komputer dan Media penyelaras Prof. Dr. Bernd Fröhlich. "Graduan kita dengan itu secara optimum bersedia untuk pasaran kerja IT dan berdaya saing terutamanya dalam penyelidikan dan pembangunan antarabangsa."

Program ini

Program ini tuan diiktiraf di peringkat antarabangsa dan bertauliah yang mengambil pendekatan integratif berdasarkan dua konsep asas:

Kajian pilihan bidang pengajian utama: keselamatan media, perlombongan data, mencari maklumat, pembelajaran mesin, analisis visual, pengoptimuman, pemodelan matematik, media mudah alih, antara muka manusia-komputer, kebolehgunaan, grafik, visi komputer dan visualisasi. Pemerolehan kemahiran insaniah melalui pendekatan kajian berasaskan projek termasuk latihan aktif komunikasi saintifik, pembentangan dan kemahiran menulis dalam kumpulan kecil. ... [-]
Jerman Weimar
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu