Filter
Sarjana Sains
Jerman Würzburg Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi in Würzburg Jerman

MSc, atau Sarjana Sains, adalah satu kepujian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan set yang telah ditetapkan kerja kursus dalam apa yang sering disiplin berasaskan sains. MSc sering meningkatkan peluang kerjaya serta potensi pendapatan.

Walaupun teknologi mungkin kelihatan seperti pembangunan kontemporari, manusia telah menggunakan teknologi sejak mereka mula menukar sumber semula jadi ke dalam alat. Sebagai contoh, pemahaman api dan penggunaannya dalam masakan prasejarah boleh dianggap sebagai aspek teknologi.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Bandar Würzburg adalah ibu kota yang Regierungsbezirk Lower Franconia terletak di Bavaria, Jerman. Ia menjadi tuan rumah kepada komuniti yang besar yang terdiri daripada lebih daripada 133,000 penduduk di samping banyak institusi yang diiktiraf penyelidikan dan sains.

Terbaik Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi in Würzburg di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Teknologi, Würzburg

Ijazah
Lokasi
Jerman
Würzburg
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Advanced Materials dan Proses. Kandungan program ijazah. Bahan Bio dan Bio Processing. ... [+]

Modul:

Bahan Bio dan Bio Pemprosesan Pengiraan Sains Bahan dan Proses simulasi Bahan Nano dan Teknologi Nano [-]
Jerman Nuremberg
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu