Filter
Sarjana Sains
Jerman Sankt Augustin Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi in Sankt Augustin Jerman

Sarjana Sains (MSc): Program-program pengajian siswazah adalah bagi orang-orang yang telah baru-baru ini selesai pengajian ijazah pertama dan ingin meningkatkan pengetahuan mereka pada tahap yang mendalam dan lebih saintifik.

Teknologi ditakrifkan secara umum sebagai koleksi proses yang digunakan untuk mencipta barangan atau perkhidmatan. Oleh itu, teknologi merujuk kepada pengetahuan proses itu, atau proses itu sendiri, yang sering tertanam ke dalam mesin atau peranti.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Daerah Rhein-Sieg Jerman memainkan rumah kepada bandar kecil Sankt Augustin. Ia mempunyai sejarah agama yang kaya disertakan dengan aktiviti dakwah sebelum ini. Ia dinamakan selepas penaung Ilahi Word mubaligh.

Terbaik Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi in Sankt Augustin di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Teknologi, Sankt Augustin

Ijazah
Lokasi
Jerman
Sankt Augustin
Jenis pengajian
Secara
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg

Autonomi, keupayaan menyesuaikan diri dan integrasi rangkaian adalah ciri-ciri ciri-ciri sistem IT yang kompleks. sistem kawalan konvensional dan seni bina tidak lagi men ... [+]

Sarjana Sains Autonomous Systems

Autonomi, keupayaan menyesuaikan diri dan integrasi rangkaian adalah ciri-ciri ciri-ciri sistem IT yang kompleks. sistem kawalan konvensional dan seni bina tidak lagi mencukupi untuk merealisasikan potensi teknologi ini sepenuhnya, dan tidak pula mereka mencukupi untuk menguasai kerumitan sistem tersebut. Penyelesaian itu adalah untuk mereka bentuk komponen terpilih sebagai 'sistem autonomi' yang boleh bertindak terutamanya pada diri mereka sendiri tanpa kawalan luaran kebanyakan masa. Dalam konteks ini, robot mudah alih dan biomimetic autonomi membentuk barisan hadapan dalam pembangunan.

Program antarabangsa Autonomous Systems menawarkan latihan yang pelbagai dalam bidang kecerdasan buatan dan robotik, merangkumi pelbagai jenis isu yang terlibat dalam bidang ini.... [-]

Jerman Sankt Augustin
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu