Filter
Sarjana Sains
Jerman Passau Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Amerika Passau Jerman

Sarjana Sains, atau MSc, adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada mereka yang berkesan melengkapkan kira-kira empat tahun pengajian intensif mengenai topik yang diberikan. Banyak kursus MSc menawarkan gabungan bilik darjah dan kurikulum berasaskan penyelidikan.

Teknologi ditakrifkan secara umum sebagai koleksi proses yang digunakan untuk mencipta barangan atau perkhidmatan. Oleh itu, teknologi merujuk kepada pengetahuan proses itu, atau proses itu sendiri, yang sering tertanam ke dalam mesin atau peranti.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Terbaik Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Amerika Passau di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengajian Teknologi, Passau

Ijazah
Lokasi
Jerman
Passau
Jenis pengajian
Secara
University of Passau

The M.Sc. Sistem Maklumat membolehkan anda untuk mengukuhkan pengetahuan anda e-dagang, sistem maklumat perniagaan, pengurusan IT, pengurusan pengetahuan dan mata pelajar ... [+]

Mengenai program ini

Jika anda telah memperoleh ijazah pertama dengan sistem maklumat fokus dan berminat untuk membuat susulan dengan ijazah Sarjana dalam bidang yang sama, maka anda telah datang ke tempat yang betul.

The M.Sc. Sistem Maklumat membolehkan anda untuk mengukuhkan pengetahuan anda e-dagang, sistem maklumat perniagaan, pengurusan IT, pengurusan pengetahuan dan mata pelajaran topikal lain.

program ijazah ini melibatkan penyelidikan asal dan bekerja pada tangan-on projek.

Ciri-Ciri

Sebagai tambahan kepada kursus yang diajar dalam program ini anda juga akan mempunyai peluang untuk menghadiri kursus daripada program-program yang berkaitan pengajian, Pentadbiran Perniagaan, Sains Komputer, IT Security, Undang-undang IT dan Media dan Komunikasi.... [-]

Jerman Passau
Permintaan Maklumat
Jerman
Sepenuh masa
4 - 6 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Passau

Mereka menamatkan pengajian dengan Ijazah Sarjana Sains Sains Komputer adalah pakar dalam sekurang-kurangnya satu bidang sains komputer yang luas berasaskan sains metodol ... [+]

Sains Komputer adalah salah satu pemacu kemajuan teknologi dalam semua bidang ekonomi dan sosial. Mereka menamatkan pengajian dengan M.Sc. dalam Sains Komputer adalah pakar dalam sekurang-kurangnya satu bidang sains komputer yang mempunyai kepakaran metodologi berasaskan sains yang luas. Graduan dapat menentukan, secara autonomi dan komprehensif, masalah sains komputer dan aplikasi mereka, struktur mereka dan membina model abstrak. Selain itu, mereka mampu untuk menentukan dan melaksanakan penyelesaian yang berada di keadaan seni teknologi dan sains.

Keperluan bahasa

Program ini boleh dikaji sepenuhnya dalam bahasa Inggeris atau Jerman, atau campuran kedua-dua. Anda digalakkan untuk menggunakan percuma kursus Jerman Pusat Bahasa sementara anda belajar pada program ini. Anda perlu berikan maklumat berikut:... [-]

Jerman Passau
Permintaan Maklumat
English,Jerman
Sepenuh masa
4 - 6 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu