Filter
Sarjana Sains
Jerman Nuremberg Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi in Nürnberg Jerman

Program Master menyediakan tajuk yang sama untuk ijazah - Induk. Pengajian siswazah seperti Sarjana Sains adalah dipendekkan MSc. Sarjana Sains dalam program Pengurusan atau Sarjana Sains Pengurusan pendidikan adalah program lepasan ijazah dalam pengurusan biasa. Ini bermakna bahawa pelajar menerima pendidikan akademik dengan kedalaman renungan dan pengabstrakan. Sarjana biasanya boleh diklasifikasikan sebagai Sarjana Sains (MSc) atau Sarjana yang popular Sastera (MA). Sarjana Sains (MSc) biasanya diberikan untuk berjaya mencapai program pascasiswazah dengan sains atau teknikal titik penumpuan.

Teknologi ditakrifkan secara umum sebagai koleksi proses yang digunakan untuk mencipta barangan atau perkhidmatan. Oleh itu, teknologi merujuk kepada pengetahuan proses itu, atau proses itu sendiri, yang sering tertanam ke dalam mesin atau peranti.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Bandar Nürnberg adalah ibu kota Tengah Franconia di negeri Bavaria, Jerman. Ia mempunyai beberapa tempat tarikan pelancong dan lebih 5 Muzium. Bandar ini adalah rumah kepada lebih 400,000 penduduk yang.

Terbaik Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi in Nürnberg di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

4 Hasil dalam Pengajian Teknologi, Nuremberg

Ijazah
Lokasi
Jerman
Nuremberg
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Sistem Maklumat Antarabangsa ... [+]

Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi in Nürnberg Jerman. Kandungan program ijazah Urusan Seni Bina IT Enterprise di seluruh Urusan IT yang dibolehkan Perniagaan Urusan IT yang dibolehkan Organizations Menguruskan Projek Global & Teknologi Maklumat IT yang dibolehkan Inovasi & Value Creation Proses & Services IT yang dibolehkan Pangkalan Data Systems (3 modul) Kejuruteraan Perisian (3 modul) Sarjana Tesis bidang pekerjaan Mendahului kedudukan dalam syarikat-syarikat global yang beroperasi, pentadbiran awam, dan organisasi antarabangsa Typical bidang pekerjaan: perundingan perniagaan, pengurusan projek, pengurusan proses, seni bina perusahaan, pengurusan perubahan, pengurusan teknologi atau strategi IT, pengurusan inovasi, pemasaran digital, pengurusan media sosial dan analisis syarat-syarat kelayakan ... [-]
Jerman Nuremberg
Oktober 2019
English,Jerman
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Kejuruteraan pengiraan ... [+]

Kandungan program ijazah

Modul Elektif:

MATEMATIK Sains Komputer Teknikal Permohonan Field (lima daripada ini adalah dalam bahasa Inggeris, dua dalam bahasa Jerman)

tesis Sarjana

bidang pekerjaan Dalam industri, pembangunan dan penyelidikan Dalam mesin, loji atau pembinaan kenderaan; bidang-bidang lain dalam pembinaan dan industri Antarabangsa program ijazah di bidang Teknologi Pengkomputeran Semester (s) di luar negara (hanya terdapat dalam bahasa Jerman) universiti rakan kongsi Fakulti Kejuruteraan syarat-syarat kelayakan ijazah yang Sarjana Muda atau kelayakan yang setaraf dengannya dalam bidang sains komputer, sains atau kejuruteraan yang berkaitan mata pelajaran atau dalam matematik. Kemahiran dan pengalaman dalam pengkomputeran dan pengaturcaraan. Selain pengetahuan tentang konsep asas komputer dan sains komputer, pengalaman pengaturcaraan yang kukuh dalam bahasa-bahasa seperti C atau C ++ dijangka. pendidikan yang luas dalam matematik kejuruteraan. Kepentingan dalam menyelesaikan kejuruteraan dan sains masalah menggunakan komputer dan komputer berprestasi tinggi. Keperluan bahasa ... [-]
Jerman Nuremberg
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Advanced pemprosesan isyarat dan Kejuruteraan Komunikasi ... [+]

Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi in Nürnberg Jerman. Kandungan program ijazah Commmunications Systems Design Convex Optimization MOBILE KOMUNIKASI Imej dan Video Compression MIMO Communications Ucapan dan Audio pemprosesan isyarat Advanced Communication Networks Kursus Lab teknikal Kursus Elektif Teknikal Elektif wajib dan Elektif Modul Winter- dan Summer School Projek Penyelidikan (Minor dan Major) Pengoptimuman dalam Komunikasi dan Signal Processing Teori Maklumat dan Coding Permainan Teori dengan Permohonan Kejuruteraan Maklumat Mesin Pembelajaran dalam pemprosesan isyarat Sarjana Tesis Prasyarat Kejuruteraan matematik: algebra linear, analisis kompleks, persamaan pembezaan linear, jelmaan Fourier, jelmaan Laplace, z-mengubah Isyarat dan Sistem (buku teks, contohnya, Oppenheim / Willsky, Isyarat dan Sistem) Komunikasi (buku teks, contohnya, Haykin, Communication Systems) Isyarat Stochastic (buku teks, contohnya, Pillai / Papoulis: Kebarangkalian, Pembolehubah rawak, dan Proses stokastik) Perisian: MATLAB Keperluan bahasa penguasaan bahasa Inggeris yang baik diperlukan (B2) Bukti penguasaan Jerman tidak diperlukan Bayaran Perkhidmatan Pelajar ... [-]
Jerman Nuremberg
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Advanced Materials dan Proses. Kandungan program ijazah. Bahan Bio dan Bio Processing. ... [+]

Modul:

Bahan Bio dan Bio Pemprosesan Pengiraan Sains Bahan dan Proses simulasi Bahan Nano dan Teknologi Nano [-]
Jerman Nuremberg
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu