Filter
Sarjana Sains
Israel Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Israel

Msc bermaksud Master Sains. Ia adalah pakar 's Tahap pendidikan lepasan ijazah yang diberikan oleh universiti dalam jumlah yang luas negara. Ijazah ini biasanya dikaji untuk dalam sains dan kadang-kadang dalam sains sosial.

Teknologi ditakrifkan secara umum sebagai koleksi proses yang digunakan untuk mencipta barangan atau perkhidmatan. Oleh itu, teknologi merujuk kepada pengetahuan proses itu, atau proses itu sendiri, yang sering tertanam ke dalam mesin atau peranti.

Secara rasmi dikenali sebagai Negeri Israel, negara yang bercakap sama ada bahasa Ibrani atau bahasa Arab. Tahap pendidikan di negara ini dibahagikan kepada sekolah rendah, menengah dan pengajian tinggi. Negara ini mempunyai beberapa universiti untuk latihan profesional.

Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Israel

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Teknologi, Israel

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
University of Haifa, International School

Dengan Mediterranean timur sebagai makmal marin semulajadi, International M.Sc. Program Geosciences Marine menyediakan pelajar dengan peluang yang unik untuk membangunkan ... [+]

Terbaik Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Israel. Penerangan program

Dengan Mediterranean timur sebagai makmal marin semulajadi, International M.Sc. Program Geosciences Marine menyediakan pelajar dengan peluang unik untuk membangunkan pengalaman ilmiah praktikal di laut bersama dengan kurikulum akademik yang ketat.

Ditubuhkan pada tahun 2007 sebagai sebahagian daripada pelbagai disiplin Leon H. Charney School of Marine Sciences, Jabatan Geosciences Marine menggabungkan penyelidikan dan kajian lepasan persekitaran laut dalam disiplin utama berikut: geofizik eksplorasi, pemetaan laut, penginderaan jarak jauh, geodinamik, tektonik, laut dan pantai sedimentologi, geokimia, oseanografi kimia dan fizikal.

Program MSc dua tahun akan bermula pada bulan Oktober.... [-]

Israel Haifa
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu