Filter
Sarjana Sains
Filipina Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Filipina

MSc, atau Sarjana Sains, adalah satu kepujian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan set yang telah ditetapkan kerja kursus dalam apa yang sering disiplin berasaskan sains. MSc sering meningkatkan peluang kerjaya serta potensi pendapatan.

Walaupun teknologi mungkin kelihatan seperti pembangunan kontemporari, manusia telah menggunakan teknologi sejak mereka mula menukar sumber semula jadi ke dalam alat. Sebagai contoh, pemahaman api dan penggunaannya dalam masakan prasejarah boleh dianggap sebagai aspek teknologi.

Banyak suka-orang baik di Filipina dan gaya hidup mereka. Belajar di sini juga boleh membantu anda belajar bergaul dengan budaya rakyat sebagai anda menjalankan kuliah di Kolej Universiti Tempatan, Negeri Universiti dan Kolej atau Universiti Filipina. Filipina merupakan negara ketiga terbesar berbahasa Inggeris di dunia yang akan membuat perkara yang lebih mudah bagi pelajar antarabangsa.

Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Filipina

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Teknologi, Filipina

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Asian Institute of Management

Program sepenuh masa selama 14 bulan yang meliputi modul sains data 10-teras dan 15 modul perniagaan dan atau pengurusan, dengan 2 pilihan dan 1 projek batu permata yang ... [+]

Asian Institute of Management (AIM)

Asian Institute of Management (AIM) adalah pelopor Asia dalam pendidikan pengurusan dan sekolah siswazah antarabangsa dengan visi untuk memberi inspirasi dan menyokong pendekatan Asia yang unik untuk perniagaan dan pengurusan masyarakat yang menghormati kesan sosial dan kewangan keputusan dan tindakannya.

AIM adalah sekolah pertama di Asia Tenggara untuk menerima akreditasi dari Persatuan yang berpangkalan di Amerika Syarikat untuk Menggalakkan Sekolah Perniagaan Perniagaan (AACSB), yang diiktiraf secara global sebagai mempunyai piawaian tertinggi di dunia.

Sejajar dengan visi AIM untuk membangunkan para pengurus, usahawan dan pemimpin yang dapat menyampaikan pertumbuhan yang bermakna dan mampan dalam perniagaan dan masyarakat Asia, Sekolah Inovasi, Teknologi, dan Keusahawanan atau SITE dijangka menjadi hub di Asia untuk memupuk masa depan yang sedia ada pemimpin yang selesa dengan ketidakpastian dan yakin dan berwibawa dalam menangani isu dalam persekitaran yang pesat berubah.... [-]

Filipina Makati
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
14 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu