Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Botswana

Sarjana Sains (MSc): Program-program pengajian siswazah adalah bagi orang-orang yang telah baru-baru ini selesai pengajian ijazah pertama dan ingin meningkatkan pengetahuan mereka pada tahap yang mendalam dan lebih saintifik. Walaupun teknologi mungkin kelihatan seperti pembangunan kontemporari, manusia telah menggunakan teknologi sejak mereka mula menukar sumber semula jadi ke dalam alat. Sebagai… Baca lebih lanjut

Sarjana Sains (MSc): Program-program pengajian siswazah adalah bagi orang-orang yang telah baru-baru ini selesai pengajian ijazah pertama dan ingin meningkatkan pengetahuan mereka pada tahap yang mendalam dan lebih saintifik.

Walaupun teknologi mungkin kelihatan seperti pembangunan kontemporari, manusia telah menggunakan teknologi sejak mereka mula menukar sumber semula jadi ke dalam alat. Sebagai contoh, pemahaman api dan penggunaannya dalam masakan prasejarah boleh dianggap sebagai aspek teknologi.

Botswana terletak di Afrika Selatan dan telah mencapai kemajuan yang besar dalam membangunkan sistem pendidikan yang lebih tinggi. Penemuan berlian dengan ketara peningkatan pendapatan negara, dan sebahagian besar pendapatan ini telah disalurkan ke sekolah-sekolah dan kolej bertambah baik.

Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Botswana

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
Botswana International University Of Science And Technology
Palapye , Botswana

Penyelidikan Tesis MSc dalam Sistem Maklumat

Penyelidikan Tesis MSc dalam Sistem Maklumat -
MSc
English
Feb. 2020
Campus
 
Botswana International University Of Science And Technology
Palapye , Botswana

Penyelidikan Tesis MSc dalam Sains Komputer

Penyelidikan Tesis MSc dalam Sains Komputer -
MSc
English
Feb. 2020
Campus