Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Bosnia dan Herzegovina

Sarjana Sains atau MSc adalah ijazah lanjutan biasanya dalam bidang sains dan sains sosial. MSc mungkin kursus berasaskan, berasaskan penyelidikan, atau campuran kedua-dua. Salah satu aspek yang paling besar teknologi ialah apabila ia tertanam dalam mesin dan peranti, sebahagian besar masa individu yang mengendalikan mesin atau peranti yang tidak perlu memahami khusus bagaimana kerja-kerja teknolo… Baca lebih lanjut

Sarjana Sains atau MSc adalah ijazah lanjutan biasanya dalam bidang sains dan sains sosial. MSc mungkin kursus berasaskan, berasaskan penyelidikan, atau campuran kedua-dua.

Salah satu aspek yang paling besar teknologi ialah apabila ia tertanam dalam mesin dan peranti, sebahagian besar masa individu yang mengendalikan mesin atau peranti yang tidak perlu memahami khusus bagaimana kerja-kerja teknologi. Sebagai contoh, seseorang yang menggunakan komputer tidak perlu memahami mekanik cakera keras untuk mendapat manfaat daripada menggunakannya.

Bosnia dan Herzegovina, kadang-kadang dipanggil Bosnia-Herzegovina atau hanya Bosnia, adalah sebuah negara di Eropah Tenggara, di Semenanjung Balkan. Modal dan bandar terbesar ialah Sarajevo dengan anggaran penduduk bandar daripada 430,000 orang.

Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Bosnia dan Herzegovina

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
International University Of Sarajevo IUS
Sarajevo , Bosnia and Herzegovina + 1 Lagi

program Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik menawarkan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang tenaga elektrik dan sistem kuasa serta elektronik dan sistem terbenam.

program Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik menawarkan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang tenaga elektrik dan sistem kuasa serta elektronik dan sistem terbenam. -
MSc
Sepenuh masa
English
Julai 2020
28 Sep 2018
Campus