Filter
Sarjana Sains
Bosnia dan Herzegovina Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Bosnia dan Herzegovina

Sarjana Sains atau MSc adalah ijazah lanjutan biasanya dalam bidang sains dan sains sosial. MSc mungkin kursus berasaskan, berasaskan penyelidikan, atau campuran kedua-dua.

Salah satu aspek yang paling besar teknologi ialah apabila ia tertanam dalam mesin dan peranti, sebahagian besar masa individu yang mengendalikan mesin atau peranti yang tidak perlu memahami khusus bagaimana kerja-kerja teknologi. Sebagai contoh, seseorang yang menggunakan komputer tidak perlu memahami mekanik cakera keras untuk mendapat manfaat daripada menggunakannya.

Bosnia dan Herzegovina, kadang-kadang dipanggil Bosnia-Herzegovina atau hanya Bosnia, adalah sebuah negara di Eropah Tenggara, di Semenanjung Balkan. Modal dan bandar terbesar ialah Sarajevo dengan anggaran penduduk bandar daripada 430,000 orang.

Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Bosnia dan Herzegovina

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Teknologi, Bosnia dan Herzegovina

Ijazah
Lokasi
Bosnia dan Herzegovina
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
International University Of Sarajevo IUS

program Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik menawarkan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang tenaga elektrik dan sistem kuasa serta elektronik dan sistem terbenam. ... [+]

program Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik menawarkan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang tenaga elektrik dan sistem kuasa serta elektronik dan sistem terbenam.

Program kajian memberi tumpuan melalui kurikulum yang ditawarkan kepada aspek gunaan topik dikaji. Oleh itu, pelajar digalakkan untuk membangunkan pemahaman yang menyeluruh di padang, yang akan membuka pelbagai peluang untuk dia / dia sama ada dalam industri, ahli akademik atau penyelidikan dan pembangunan.

Perubahan yang luas dalam sektor tenaga, bermula daripada sumber tenaga boleh diperbaharui untuk penjana diedarkan dan berakhir dengan mikro-grid, memanggil untuk idea-idea baru dan cara yang berbeza untuk mengintegrasikan penyelidikan dalam bidang-bidang dan ia adalah permohonan di pasaran. Untuk itu dan banyak lagi, program EEE yang memberi peluang kepada pelajar untuk melibatkan diri secara aktif dalam trek yang berkaitan dengan analisis sistem kuasa dan reka bentuk dalam satu tangan, dan bagi mengawal dan pengoptimuman sistem-sistem tersebut melalui trek sistem terbenam.... [-]

Bosnia dan Herzegovina Sarajevo
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu