Filter
Sarjana Sains
Armenia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Armenia

MSc, atau Sarjana Sains, adalah salah satu jawatan Ijazah Sarjana Muda dua yang paling popular itu. Diiktiraf di peringkat antarabangsa, MSc biasanya diberikan selepas kira-kira empat tahun pengajian yang ketat dalam apa yang biasanya bidang berasaskan sains.

Salah satu aspek yang paling besar teknologi ialah apabila ia tertanam dalam mesin dan peranti, sebahagian besar masa individu yang mengendalikan mesin atau peranti yang tidak perlu memahami khusus bagaimana kerja-kerja teknologi. Sebagai contoh, seseorang yang menggunakan komputer tidak perlu memahami mekanik cakera keras untuk mendapat manfaat daripada menggunakannya.

Ini negara untuk 1600 tahun yang lalu telah diberi nilai tinggi dari segi tahap celik huruf. Ini adalah disebabkan oleh keunggulan pendidikan yang rakyat dapat. Mereka menawarkan pendidikan berkualiti dalam pendidikan universiti bahawa pembangunan yang meningkatkan kreativiti di kalangan pelajar.

Sarjana Sains dalam Pengajian Teknologi di Armenia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Teknologi, Armenia

American University of Armenia

Program CIS dua tahun adalah program gunaan yang membantu pelajar mendapat kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pemimpin yang produktif dan inovatif dalam pengkomputer ... [+]

Program CIS dua tahun adalah program gunaan yang membantu pelajar mendapat kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pemimpin yang produktif dan inovatif dalam pengkomputeran dan industri berkaitan. Oleh itu, graduan mendapat latihan yang luas dalam bidang teknikal di padang termasuk pengaturcaraan peringkat tinggi, reka bentuk berorientasikan objek dan pembangunan, pangkalan data dan aplikasi web, keselamatan siber, dan juga di kawasan-kawasan tambahan perniagaan, pengurusan dan keusahawanan. pelajar CIS mempunyai peluang untuk kecil dalam Pengurusan Perniagaan, Tenaga, Rekabentuk dan Pembuatan, dan IESM.

Belajar bagaimana untuk:

mengintegrasikan sistem maklumat ke dalam perniagaan memohon asas pengiraan untuk membuat inovasi teknologi & penyelesaian menguruskan projek IT yang kompleks mengubah idea IT ke dalam produk yang berdaya maju atau perniagaan CIS Gambaran Keseluruhan Kursus ... [-]
Armenia Yerevan
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu