Filter
Sarjana Sains
Jerman Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Teknologi Marin di Jerman

Sarjana Sains atau MSc adalah ijazah lanjutan biasanya dalam bidang sains dan sains sosial. MSc mungkin kursus berasaskan, berasaskan penyelidikan, atau campuran kedua-dua.

Dengan pengetahuan sumber lautan menjadi semakin relevan di peringkat global, banyak orang yang berminat dalam kerjaya dalam teknologi marin. Bidang ini melibatkan kajian atmosfera akuatik kerana ia berkaitan dengan kejuruteraan atau mekanik. Ia boleh termasuk industri tentera laut, penyelidikan, penerokaan sumber, dan pemuliharaan.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Sarjana Sains dalam Teknologi Marin di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Teknologi Marin, Jerman

University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Program ini direka untuk jurutera siswazah dalam seni bina kapal, kejuruteraan luar pesisir, kejuruteraan mekanikal dan bidang-bidang lain yang berkaitan yang ingin menda ... [+]

Mengapa kursus ini?

Program ini direka untuk jurutera siswazah dalam seni bina kapal, kejuruteraan luar pesisir, kejuruteraan mekanikal dan bidang-bidang lain yang berkaitan yang ingin mendapatkan pengetahuan lanjutan dalam pelbagai mata pelajaran kapal dan teknologi luar pesisir.

Kursus dua tahun ditawarkan bersama-sama dengan Hamburg University of Technology (TUHH) di Jerman. Tahun 1 selesai di Strathclyde dan Tahun 2 di Hamburg. Anugerah itu dibuat atas nama kedua-dua universiti.

Kemudahan

Kami mempunyai kemudahan pengajaran yang sangat baik di University of Strathclyde termasuk:

Catalina - kapal layar lumba jabatan kami Kelvin Hydrodynamics Lab - tangki eksperimen kapal-model yang terbesar di mana-mana universiti UK Towing tangki / gelombang semata-mata untuk tujuan pengajaran makmal enjin marin Hidrogen makmal sel bahan api kemudahan komputer canggih Industri perisian standard ... [-]
Jerman Hamburg
Og 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu