close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Sains dalam Teknologi Makanan dan Minuman di Hungary

Sarjana Sains, atau Ijazah Sarjana dalam Sains adalah ijazah akademik disampaikan oleh Universiti di banyak negara. Sarjana Sains merupakan pilihan popular selepas menamatkan Ijazah Sarjana Muda. Kajian mengenai teknologi makanan dan minuman sering memberi tumpuan kepada beberapa aspek utama industri makanan dan minuman, seperti pengedaran, pemeliharaan, pembungkusan, dan keselamatan makanan. Bida… Baca lebih lanjut

Sarjana Sains, atau Ijazah Sarjana dalam Sains adalah ijazah akademik disampaikan oleh Universiti di banyak negara. Sarjana Sains merupakan pilihan popular selepas menamatkan Ijazah Sarjana Muda.

Kajian mengenai teknologi makanan dan minuman sering memberi tumpuan kepada beberapa aspek utama industri makanan dan minuman, seperti pengedaran, pemeliharaan, pembungkusan, dan keselamatan makanan. Bidang pengajian ini boleh menjadi ideal bagi calon-calon yang berminat dalam kerjaya perkhidmatan makanan.

Sebuah negara dikelilingi daratan ditemui di kawasan Eropah Tengah dengan Hungary sebagai bahasa rasmi mereka. Matematik di negara ini dan pendekatan sains masih belum dijelaskan. Ia rumah institut teknologi pertama di dunia. Ia adalah di sini bahawa enjin stim yang pertama di Eropah telah dibina semula pada 1722.

Sarjana Sains dalam Teknologi Makanan dan Minuman di Hungary

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Hungary
format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
University Of Debrecen
Debrecen, Hungary

MSc dalam Keselamatan dan Kualiti Makanan direka untuk membangunkan pengetahuan sarjana anda dan membaikinya melalui aplikasi dan penyelidikan.

MSc dalam Keselamatan dan Kualiti Makanan direka untuk membangunkan pengetahuan sarjana anda dan membaikinya melalui aplikasi dan penyelidikan. -
MSc
Sepenuh Masa
4 semester
English
Kampus