MASTERSTUDIES

Sarjana Sains dalam Sukan di Amerika Pau Perancis

Msc bermaksud Master Sains. Ia adalah pakar 's Tahap pendidikan lepasan ijazah yang diberikan oleh universiti dalam jumlah yang luas negara. Ijazah ini biasanya dikaji untuk dalam sains dan kadang-kadang dalam sains sosial.

Kajian akademik sukan biasanya memberi tumpuan kepada physicality atau strategi dan perniagaan sukan, sekali gus menyediakan pelajar untuk menguruskan organisasi sukan, pasukan jurulatih atau memuat mengajar atau membimbing latihan fizikal di sekolah-sekolah atau untuk atlet.

Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.

Pau merupakan sebuah bandar-komune dan modal jabatan Pyrénées-Atlantiques, Perancis. Ia adalah rumah kepada pandangan yang paling indah di bumi. Pau mempunyai lebih 80,000 orang dan rumah kepada Universiti Pau.

Terbaik Sarjana Sains dalam Sukan di Amerika Pau di Perancis

1 Hasil dalam Sukan, Pau Filter

MSc dalam Pengurusan Lestari Sukan

ESC PAU Business School
MSc
<
Sepenuh Masa
<
18 bulan
English
Perancis
Kampus

MSc “Sport Sustainable Management” bertujuan untuk memberikan pengetahuan teori dan praktikal mengenai perniagaan sukan kepada pelajar yang ingin berkembang dalam sektor ekono ...

Baca lebih lanjut