Filter
Sarjana Sains
Jerman Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Sukan di Jerman

Sarjana Sains (MSc): Program-program pengajian siswazah adalah bagi orang-orang yang telah baru-baru ini selesai pengajian ijazah pertama dan ingin meningkatkan pengetahuan mereka pada tahap yang mendalam dan lebih saintifik.

Kajian akademik sukan biasanya memberi tumpuan kepada physicality atau strategi dan perniagaan sukan, sekali gus menyediakan pelajar untuk menguruskan organisasi sukan, pasukan jurulatih atau memuat mengajar atau membimbing latihan fizikal di sekolah-sekolah atau untuk atlet.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Sarjana Sains dalam Sukan di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Sukan, Jerman

Saarland University

Sukan Prestasi Tinggi Sarjana Sains Antarabangsa yang dihoskan oleh Institut Sains Sukan dan Institut Sukan dan Perubatan Pencegahan di Saarland University di Saarbruecke ... [+]

Terbaik Sarjana Sains dalam Sukan di Jerman.

Sukan Prestasi Tinggi Sarjana Sains Antarabangsa yang dihoskan oleh Institut Sains Sukan dan Institut Sukan dan Perubatan Pencegahan di Saarland University di Saarbruecken (Jerman) dan bermula dengan musim sejuk yang akan datang (Oktober 2018).

Ia bertujuan saintis sukan yang berkelayakan untuk pekerjaan dalam sukan berorientasikan prestasi dan profesional dan untuk kedudukan akademik yang memberi tumpuan kepada bidang penyelidikan yang relevan untuk atlet berprestasi tinggi. Program Sarjana Antarabangsa ini mempunyai tempoh tetap empat semester di mana 120 ECTS (sering dirujuk sebagai 'Kredit Kredit'or CP dalam bahasa Jerman) mesti diperolehi.... [-]

Jerman Mitte
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu