Filter
Sarjana Sains
China Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Sukan di China

MSc, atau Master Sains, adalah ijazah akademik diiktiraf di peringkat antarabangsa yang menunjukkan kecekapan dan pengetahuan tentang topik yang diberikan lapangan. Kebanyakan program MSc mengambil masa empat tahun untuk selesai, selepas itu beberapa menyertai tenaga kerja manakala yang lain terus di dalam bilik darjah. 

Walaupun terlibat dalam kajian akademik sukan, pelajar boleh memilih antara bersiap sedia untuk menguruskan atau organisasi sukan jurulatih atau memberi panduan latihan fizikal untuk atlet profesional, pelajar atau program rekreasi. Kursus dan program boleh menyediakan ulama untuk mengajar atau bimbingan kerjaya. 

China, secara rasmi Rakyat 's Republik China, adalah negara berdaulat yang terletak di Asia Timur. Ia adalah negara di dunia 's paling ramai penduduk, dengan penduduk lebih 1.35 bilion.

Sarjana Sains dalam Sukan di China

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Sukan, China

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
emlyon business school

Sebagai respons kepada keperluan pengambilan khusus industri sukan yang terus berkembang, emlyon business school berjaya menyatukan kepakarannya dalam pengurusan antaraba ... [+]

Terbaik Sarjana Sains dalam Sukan di China. Pengurusan kajian yang berkaitan dengan industri sukan dan luaran, mendapatkan pandangan yang luas mengenai dinamika industri sambil belajar di Alps dan Asia.Bagi pelajar yang memegang Ijazah Sarjana Muda minimum dalam mana-mana bidangMSc yang diluluskan oleh Conférence des Grandes Ecoles18 bulan termasuk latihan 4-6 bulanMengajar dalam bahasa InggerisDihantar di Paris18 bulan untuk memenuhi bakat anda dengan keperluan khusus industri sukanMengembangkan pandangan luas tentang industri sukan: Untuk membezakan diri anda dalam industri sukan, anda perlu memastikan bahawa anda mempunyai kepintaran yang diperlukan untuk berada satu langkah di hadapan pertandingan. Anda akan belajar memahami dinamik pasaran sukan antarabangsa di Paris dan Shanghai , memperoleh pengetahuan pakar yang diperlukan, memenuhi pemain industri teratas dan mengalami industri sukan dalam persekitaran perniagaan yang lain.Eksperimen dengan perjalanan lapangan di Eropah: Untuk sepenuhnya melibatkan diri dalam realiti multikultur industri sukan, anda akan mendapat manfaat dari perjalanan lapangan ke London, Munich dan Alps Perancis. Semoga melalui presentasi, bengkel atau lawatan syarikat, pengetahuan dan pengalaman yang anda peroleh semasa lawatan lapangan ini akan membantu anda memperoleh aset penting untuk memenuhi keperluan perekrut masa depan dan membina rangkaian profesional yang mantap.Memenuhi keperluan sebenar perekrut: Program ini ditubuhkan dengan kerjasama kumpulan syarikat dalam industri sukan dan luaran untuk bertindak balas terhadap pengambilan khusus. Rakan-rakan korporat bukan sahaja menjanjikan sokongan mereka kepada program ini, tetapi mereka juga memberikan pandangan pakar melalui kelas, lawatan syarikat dan panel pakar. Jenama yang telah menjanjikan sokongan mereka kepada program ini termasuk Adidas, Eider, Millet, Patagonia, Petzl, Salomon, Tecnica, The North... [-]
China Shanghai
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu