MASTERSTUDIES

Sarjana Sains dalam Psikologi Sukan dan Senaman di Amerika Leeds United Kingdom

Sarjana Sains, atau Ijazah Sarjana dalam Sains adalah ijazah akademik disampaikan oleh Universiti di banyak negara. Sarjana Sains merupakan pilihan popular selepas menamatkan Ijazah Sarjana Muda.

Sukan dan senaman program psikologi boleh membantu pelajar belajar mengenai hubungan antara minda dan badan, terutamanya kerana ia berkaitan dengan aktiviti fizikal. Kursus pengajian boleh meliputi segala-galanya daripada anatomi kepada kesihatan mental.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Leeds adalah di West Yorkshire, dengan kira-kira setengah juta warga. Bandar ini mempunyai tiga kolej dan tiga universiti dengan sejumlah 250 ribu pelajar yang membuat separuh daripada penduduk di bandar ini. Ia telah dipilih sebagai Universiti UK Best Destinasi oleh kajian dalam akhbar The Independent.

Terbaik Sarjana Sains dalam Psikologi Sukan dan Senaman di Amerika Leeds di UK

1 Hasil dalam Psikologi Sukan dan Senaman, Leeds Filter

Terapi Sukan dan Latihan MSc

Leeds Beckett University
MSc
Jan 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

Berlatih dalam bidang dinamik penjagaan sukan pakar, anda boleh mendapati diri anda bekerja dengan atlet elit atau menjalankan perniagaan terapi sukan anda sendiri.

Baca lebih lanjut