Filter
Sarjana Sains
Yunani Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Strategi di Greece

Program Master menyediakan tajuk yang sama untuk ijazah - Induk. Pengajian siswazah seperti Sarjana Sains adalah dipendekkan MSc. Sarjana Sains dalam program Pengurusan atau Sarjana Sains Pengurusan pendidikan adalah program lepasan ijazah dalam pengurusan biasa. Ini bermakna bahawa pelajar menerima pendidikan akademik dengan kedalaman renungan dan pengabstrakan. Sarjana biasanya boleh diklasifikasikan sebagai Sarjana Sains (MSc) atau Sarjana yang popular Sastera (MA). Sarjana Sains (MSc) biasanya diberikan untuk berjaya mencapai program pascasiswazah dengan sains atau teknikal titik penumpuan.

kajian strategi yang sangat baik untuk meneruskan untuk mereka yang ingin belajar tentang bagaimana untuk membuat keputusan perniagaan yang terbaik mengenai sumber. Kerana membuat keputusan korporat adalah satu proses yang penting, individu boleh meneroka secara mendalam prinsip-prinsip strategik yang membimbing membuat pilihan.

Greece, secara rasmi Republik Hellenic, atau Hellas sebagai dipanggil dari zaman purba, adalah sebuah negara di Eropah Tenggara. Menurut banci 2011, penduduk Greece 's adalah sekitar 11 juta.

Sarjana Sains dalam Strategi di Greece

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Strategi, Yunani

ALBA Graduate Business School

Disesuaikan dengan keperluan profesional dengan komitmen kepada HR yang ingin memajukan kerjayanya dalam persekitaran yang berubah secara dinamis dari pengurusan sumber m ... [+]

MSc dalam Pengurusan Sumber Manusia Strategik (HRM)

Disesuaikan dengan keperluan profesional dengan komitmen kepada HR yang ingin memajukan kerjayanya dalam persekitaran yang berubah secara dinamis dari pengurusan sumber manusia.

Pengurusan Sumber Manusia pada masa ini merupakan salah satu bidang pengurusan yang paling cepat berkembang. Organisasi semakin mengenali peranan strategik modal insan untuk mencapai hasil perniagaan yang signifikan, pertumbuhan yang mampan dan inovasi.

MSc ALBA dalam HRM Strategik direka untukGenerasi baru profesional HR yang akan bertindak sebagai rakan strategik dan menyelaraskan strategi orang dengan strategi perniagaan dengan berkesanProfesional lain dalam tanggungjawab pengurusan yang secara strategik akan memimpin modal insan organisasi mereka dan bertindak sebagai jurulatih dan melepaskan bakat rakyat mereka dan potensi penuh.... [-]
Yunani Athens
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
14 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu