MASTERSTUDIES

Sarjana Sains dalam Sains Sukan di Amerika Stirling United Kingdom

Sarjana Sains memberi peluang kepada graduan untuk mendapatkan kemahiran penyelidikan canggih dan pengetahuan dalam persekitaran pembelajaran yang profesional.Sarjana Sains (MS) ijazah dapat menyediakan anda dengan asas pengetahuan dan kecekapan utama anda 'akan diperlukan sepanjang kerjaya anda

Pelajar yang ingin mengejar kerjaya dalam bidang kecergasan boleh belajar sains sukan dan mempunyai tajuk tugasan berpotensi seperti pengarah kecergasan atau jurulatih peribadi. Banyak program menawarkan peluang kepada pelajar untuk memohon apa yang mereka belajar di dalam kelas dalam suasana yang praktikal.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Stirling adalah sejarah salah satu kubu diraja Kerajaan Scotland. Kini ia menempatkan Universiti Stirling yang mempunyai antara 11 dan 12 ribu pelajar, yang mewakili lebih 80 kewarganegaraan.

Terbaik Sarjana Sains dalam Sains Sukan di Amerika Stirling di UK

1 Hasil dalam Sains Sukan, Stirling Filter

MSc Psikologi Sukan (Bertauliah)

University of Stirling
MSc
01 Feb 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
9&nbsp;-&nbsp;21 bulan
English
Kampus

Kami menawarkan satu-satunya psikologi sukan Masters di Scotland yang diiktiraf oleh Persatuan Psikologi British. Kursus interdisiplin kami direka untuk memenuhi keperluan sem ...

Baca lebih lanjut