MASTERSTUDIES

Sarjana Sains dalam Sains Sukan di Amerika Rochester United Kingdom

Sarjana Sains (MSc): Program-program pengajian siswazah adalah bagi orang-orang yang telah baru-baru ini selesai pengajian ijazah pertama dan ingin meningkatkan pengetahuan mereka pada tahap yang mendalam dan lebih saintifik.

Pelajar yang ingin mengejar kerjaya dalam bidang kecergasan boleh belajar sains sukan dan mempunyai tajuk tugasan berpotensi seperti pengarah kecergasan atau jurulatih peribadi. Banyak program menawarkan peluang kepada pelajar untuk memohon apa yang mereka belajar di dalam kelas dalam suasana yang praktikal.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Medway adalah di England Tenggara. Ia adalah sebuah bandar gabungan di pantai, dan ia adalah satu limbungan penting sehingga tahun 1984. Hanya ada dua institusi pengajian tinggi di kawasan itu.

Terbaik Sarjana Sains dalam Sains Sukan di Amerika Rochester di UK

1 Hasil dalam Sains Sukan, Rochester Filter

Kekuatan msc dan penyaman

University of Greenwich
MSc
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Ijazah Sarjana inovatif yang memberi tumpuan kepada penggunaan kekuatan dan penyaman sebagai salah satu alat yang paling berkesan untuk meningkatkan kesihatan dan prestasi.

Baca lebih lanjut