Filter
Sarjana Sains
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 41 Sarjana Sains dalam Sains Makanan 2019/2020

Sarjana Muda Sains dalam Sains Makanan adalah sarjana yang menyediakan orang untuk bekerja dalam pelbagai aspek pengeluaran dan pembangunan makanan. Sebagai Master Sains, program yang mengambil masa yang mendalam, pendekatan pelbagai disiplin untuk memberikan pelajar pemahaman yang lebih mendalam mengenai keselamatan makanan dan sains.

Apakah yang dimaksudkan dengan MSc dalam Sains Makanan? Ijazah ini memberi tumpuan kepada kesihatan, kualiti dan keselamatan makanan, dan pengeluaran makanan. Calon Ijazah mempelajari setiap langkah pengeluaran, daripada tumbuh atau penuaian untuk memasak dan memakan. Ijazah yang menarik dari pelbagai disiplin termasuk kimia, biologi, pemakanan, dan kejuruteraan kimia. Pelajar-pelajar belajar tentang sifat-sifat yang memberikan makanan rasa dan kesihatan manfaatnya, proses yang biasa digunakan dalam pengeluaran makanan, dan pelbagai kaedah untuk meningkatkan kualiti makanan atau keselamatan.

Ijazah lanjutan dalam bidang sains makanan boleh menjadi berharga kerana tumpuan orang ramai yang semakin meningkat kepada penghasilan makanan secara mampan dan memakan makanan yang sihat sahaja. Calon yang mempunyai Ijazah Sarjana Sains dalam bidang ini adalah unik bersedia menerima pekerjaan memberi tumpuan kepada pengeluaran makanan sihat atau mesra alam.

Kos memperolehi Sarjana Sains boleh menjadi agak berbeza dari satu rantau dan institusi untuk seterusnya. Bakal pelajar perlu berhati-hati mengkaji program-program yang berbeza untuk mengenal pasti satu dengan perbelanjaan yang terkawal.

Orang yang mengkaji sains makanan boleh bekerja dalam pengeluaran makanan, pembangunan produk, atau kawalan kualiti. Pekerjaan khusus termasuk meningkatkan pertumbuhan atau proses pengeluaran, membangunkan makanan baru, dan mencegah pencemaran atau isu-isu keselamatan makanan lain. Ahli-ahli sains makanan boleh bekerja untuk majikan yang terdiri daripada syarikat-syarikat besar kepada agensi-agensi kerajaan.

Hari ini, MSc dalam Sains Makanan boleh diperolehi dalam talian. Oleh kerana banyak institusi masih tidak menawarkan ijazah ini, kursus dalam talian boleh menjadi satu pilihan yang sangat baik bagi orang-orang yang mahu menamatkan pendidikan tanpa bergerak atau memberi satu kerja semasa. Sesiapa yang berminat untuk ijazah ini dengan mudah boleh mempelajari lebih lanjut mengenai kurikulum, harga, dan lain-lain butiran program ijazah. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan di sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

41 Hasil dalam Sains Makanan

ZHAW School of Life Sciences And Facility Management

Dalam program Master ini, anda berurusan dengan penyelesaian inovatif untuk industri makanan dan minuman. Anda mengiktiraf inovasi sebagai proses holistik dan membangunka ... [+]

Gambaran keseluruhan

Dalam program Master ini, anda berurusan dengan penyelesaian inovatif untuk industri makanan dan minuman. Anda mengiktiraf inovasi sebagai proses holistik dan membangunkan produk dan proses baru dengan berkesan dari bahan mentah kepada penghantaran. Anda menganggap pengetahuan teknologi, makanan, pembungkusan, rantaian bekalan, strategi, dan reka bentuk.

Kerjaya - Makanan masa depan

Sebagai lulusan Sarjana, anda akan mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk menganalisis dan menilai hubungan produk dan proses kejuruteraan proses. Anda perlu memahami konteks ekonomi dan politik yang lebih luas di mana ia berlaku. Anda akan dapat memikirkan di luar kekangan sempadan antara disiplin dan membangunkan penyelesaian yang inovatif, integratif kepada masalah.... [-]

Switzerland Wädenswil
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 7 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EIT Food

Program utama Master dalam program Sistem Makanan adalah tawaran unik EIT Food untuk membangunkan bakat terbaik untuk sektor makanan. Program ini didasarkan pada gabungan ... [+]

Program utama Master dalam program Sistem Makanan adalah tawaran unik EIT Food untuk membangunkan bakat terbaik untuk sektor makanan. Program ini didasarkan pada gabungan kemahiran penting untuk menjadi inovator dan usahawan yang berkesan dalam sektor makanan bersama dengan kemahiran teknikal utama yang disesuaikan dengan Pathway Kerjaya individu untuk setiap pelajar.

Pendekatan program ini adalah unik di bagaimana pelajar boleh memilih kajian Pathways daripada pelbagai profil di Universiti Eropah yang berbeza untuk memenuhi cita-cita kerjaya mereka.

Master dalam Sistem Makanan yang bersepadu akan melengkapkan bakat generasi baru dengan kemahiran, kompetensi dan pengetahuan untuk menjadi inovator dan usahawan dalam sektor Makanan. Ijazah Sarjana akan menyediakan program pendidikan yang terbaik dalam kelas dan inovatif yang mengatasi beberapa cabaran dalam sektor ini - kerjasama industri dalam pembangunan dan pelaksanaan program memastikan kriteria pekerjaan utama dijamin dan pelajar mempunyai akses kepada sumber dan pandangan dari rakan industri dan usaha keusahawanan sama. Dengan mobiliti geografi dan organisasi sebagai ciri teras, pelajar akan belajar di tiga universiti yang berbeza dan akan terdedah kepada pelbagai pengaturan organisasi untuk meningkatkan pemahaman mereka tentang sektor makanan. Kemapanan dibina melalui tumpuan kepada sistem yang berfikir untuk mendedahkan cabaran semasa dan masa depan serta memberi inspirasi kepada penyelesaian yang sangat kreatif.... [-]

Poland Warsaw Jerman Stuttgart Itali Turin United Kingdom Reading Belfast Sepanyol Madrid  + 7 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Manchester Metropolitan University Online

Dari perubahan iklim kepada harga makanan yang tidak menentu, dapat mengatasi tekanan yang dihadapi industri makanan hari ini dan membangunkan set kemahiran untuk membant ... [+]

Sarjana Sains dalam Sains Makanan. Penerangan Program

Dari perubahan iklim kepada harga makanan yang tidak menentu, dapat mengatasi tekanan yang dihadapi industri makanan hari ini dan membangunkan set kemahiran untuk membantu menyelesaikan masalah esok dengan MSc Online Global Manchester di Sains Makanan dan Inovasi .

Kursus tuisyen dalam talian ini merangkumi sejarah kaya dengan penyelidikan sains dan makanan Manchester Metropolitan dan reputasi Manchester sebagai hab global untuk pengeluaran makanan. Ditunjuk oleh ahli akademik yang berkelayakan tinggi dengan pengalaman industri selama bertahun-tahun, anda akan mempunyai kebebasan untuk:

Teknologi memanfaatkan untuk belajar di mana sahaja di dunia dengan hanya komputer riba dan sambungan internet.Dapatkan pemahaman mendalam tentang proses saintifik penting terima kasih kepada simulator makmal maya dan kandungan video pakar.Mendapat manfaat daripada penyelidikan inovatif dari pasukan Nutrisi Makanan dan Kesihatan Pekerjaan berdedikasi Universiti untuk meningkatkan kemahiran praktikal anda, pengetahuan teoritis dan pemahaman di tempat kerja.Tumbuh rangkaian di seluruh dunia melalui kolaborasi dalam talian secara tetap dengan para profesional di seluruh dunia.Terima sokongan belajar sepanjang perjalanan dengan kami, dari salah satu Penasihat Sukses Pelajar kami.Selesaikan perjalanan tuan anda dalam masa dua tahun sahaja, belajar apabila sesuai dengan anda.... [-]
United Kingdom UK Online
Januari 2020
English
Sambilan
24 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering

ISA Lille menawarkan program ijazah Sarjana Sains dan Kejuruteraan yang mengkhususkan diri dalam Sains Makanan, diajar dalam bahasa Inggeris atau Perancis, membahas topik ... [+]

Sarjana Sains dan Kejuruteraan,Major dalam Sains Makanan

ISA Lille menawarkan Sains Makanan utama, yang diajar dalam bahasa Inggeris atau Perancis, dalam Pengurusan Pengeluaran Makanan Mampan, kualiti, keselamatan dan persekitaran perindustrian.

Objektif program ini adalah untuk melatih para pengurus industri makanan masa hadapan untuk dapat menangani impak alam sekitar sektor ini dalam konteks globalisasi.

Program Sains Makanan kami menggabungkan teori dan amalan melalui lawatan tapak, lawatan belajar, eksperimen teknologi makanan, permainan yang serius, projek penyelidikan dan perindustrian dan pencitraan profesional.

Di samping itu, pelajar ISA Lille membelanjakan 40% masa mereka untuk tenggelam dalam pengalaman profesional. Pengalaman ini termasuk bekerja di projek perindustrian atau melakukan latihan dalam syarikat atau makmal penyelidikan, di Perancis dan di luar negara.... [-]

Perancis Lille
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Turku

Program ijazah sarjana dalam pembangunan makanan memberi anda kecekapan untuk memenuhi cabaran dalam penyelidikan dan pembangunan industri makanan dan akademik. ... [+]

masters.utu.fi

Program Ijazah Sarjana dalam Pembangunan MakananKepakaran Nordic dalam makanan semula jadi.

Program ijazah sarjana dalam pembangunan makanan memberi anda kecekapan untuk memenuhi cabaran dalam penyelidikan dan pembangunan industri makanan dan akademik.

Program ini direka untuk memberi anda pemahaman mengenai hubungan antara aspek dan fungsi makanan yang berlainan. Perhatian khusus diberikan kepada pengaruh pelbagai faktor pada komposisi, sifat deria dan kesan kesihatan makanan pada tahap molekul. Penggunaan metabolom makanan dan kaedah bioteknologi moden dalam penyelidikan makanan dan pembangunan makanan adalah bahagian penting dalam kurikulum. Kurikulum ini juga meliputi pelbagai aspek keselamatan makanan dan undang-undang dan undang-undang makanan Eropah.... [-]

Finland Turku
Og 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering

Program Interuniversity dalam Teknologi Makanan (IUPFOOD) memberi tumpuan kepada dua dimensi teknologi penting dan penting dalam pemprosesan makanan dan pemeliharaan; tra ... [+]

Untuk memenuhi taksiran nutrisi, makanan mestilah dihasilkan dengan selamat dan selamat dihantar kepada pengguna akhir. Ini memerlukan teknologi pemprosesan untuk menukar bahan mentah yang boleh dimakan kepada makanan dengan kestabilan yang wujud, dan, pada yang lain, teknologi pemeliharaan untuk meningkatkan kestabilan dan jangka hayat makanan.

Apakah yang dimaksudkan oleh Master of Technology Food?

Program Interuniversity dalam Teknologi Makanan (IUPFOOD) memberi tumpuan kepada dua dimensi teknologi penting dan penting dalam pemprosesan makanan dan pemeliharaan:

transformasi (pemprosesan) bahan mentah ke dalam produk yang sesuai untuk penggunaan manusiaperanan pengendalian unit pascabayar dan pemeliharaan makanan dalam menyampaikan makanan yang selamat dan berkhasiat kepada pengguna akhir.... [-]
Belgium Leuven
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ghent University - Faculty of Bioscience Engineering

Sarjana Sains dalam Teknologi Makanan akan mempersiapkan anda untuk menjadi profesional yang mahir dalam teknologi makanan, dilengkapi dengan pengetahuan teknikal dan pen ... [+]

KandunganProgram antara universiti - Gelaran bersama yang ditawarkan oleh dua universiti terkemuka di FlandersPendidikan berasaskan penyelidikan peringkat tinggi untuk menyelesaikan masalah keselamatan makanan di negara-negara membangunFarm untuk pendekatan pelbagai disiplin

Makanan bukan sahaja perlu dihasilkan, tetapi ia juga harus dihantar kepada pengguna utama dalam bentuk yang boleh diterima jika ia memenuhi taksiran pemakanannya. Untuk membawa makanan kepada pengguna dalam bentuk yang boleh diterima, dalam satu tangan, teknologi pemprosesan digunakan untuk menukar bahan mentah yang boleh dimakan menjadi makanan dengan kestabilan yang wujud; Di sisi lain, teknologi pemeliharaan diperlukan untuk meningkatkan kestabilan dan jangka hayat makanan.... [-]

Belgium Ghent
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University Of Debrecen

MSc dalam Keselamatan dan Kualiti Makanan direka untuk membangunkan pengetahuan sarjana anda dan membaikinya melalui aplikasi dan penyelidikan. ... [+]

Disiplin akademik: Sains Pertanian

Sarjana: Sarjana Sains (MSc)

Kelayakan: Jurutera Keselamatan dan Kualiti Makanan

Tempoh: 4 semester

Kredit yang diperolehi: Ijazah induk memerlukan penyempurnaan 120 kredit (ETC).

Matlamat program: MSc dalam keselamatan dan kualiti makanan direka untuk membangunkan pengetahuan siswazah anda dan membaikinya melalui aplikasi dan penyelidikan. Bidang sains makanan adalah luas dan program mencerminkan kepelbagaian ini, dengan penekanan pada kelayakan bahan mentah, teknologi pemprosesan, analisis kualiti dan jaminan mutu.

Keperluan bahasa: Bahasa Inggeris kemahiran (TOEFL 547 / IELTS 6.0 / peperiksaan lisan)

Keperluan kemasukan: Ijazah Sarjana Muda kejuruteraan makanan, kejuruteraan kimia, sains biologi, agronomi.... [-]

Hungary Debrecen
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Adelphi University

Sarjana Sains dalam Pemakanan dalam talian yang ditawarkan oleh Adelphi University College of Nursing dan Kesihatan Awam menyediakan anda dengan pengetahuan saintifik dan ... [+]

Leverage passion anda untuk kesihatan dan kesejahteraan untuk memanfaatkan peluang kerjaya dalam bidang yang semakin meningkat.

Sarjana Sains dalam Pemakanan dalam talian yang ditawarkan oleh Adelphi University College of Nursing dan Kesihatan Awam menyediakan anda dengan pengetahuan saintifik dan kelayakan pendidikan yang anda perlukan untuk mempromosikan kesihatan secara berkesan, mencegah penyakit dan memajukan kerjaya anda.

Untuk membantu anda memaksimumkan pelaburan pendidikan anda, kami menawarkan kurikulum yang diselaraskan dengan tumpuan terhadap kecekapan yang kedua-duanya mencerminkan penyelidikan sains pemakanan terkini dan selaras dengan peluang profesional semasa.

Program pantas MS dalam pemakanan yang pantas, fleksibel, 100% dalam talian membantu anda mengimbangi semua kewajipan anda dan dengan cepat menyediakan anda peluang yang beragam dalam bidang yang berkembang.... [-]

Amerika Syarikat Garden City
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aarhus University

Membangun penyelesaian untuk pengeluaran makanan yang sihat sambil mengurangkan impak alam sekitar dan meningkatkan kebajikan haiwan adalah tumpuan utama dalam program ag ... [+]

MSc dalam AgrobiologiPengeluaran makanan dalam masa depan yang mencabar

Membangun penyelesaian untuk pengeluaran makanan yang sihat sambil mengurangkan impak alam sekitar dan meningkatkan kebajikan haiwan adalah tumpuan utama dalam program agrobiologi di Aarhus University . Topik kajian adalah genetik, bioteknologi, sistem pengeluaran, dan interaksi pertanian dengan alam semula jadi, antara lain. Program ini secara meluas berasaskan sains dengan tumpuan terhadap kebolehgunaan dan penyelesaian masalah, dan mengambil pendekatan integratif untuk mempelajari tentang biologi di sebalik pengeluaran makanan.

Pengetahuan dan pendekatan rentas keratan

Inti program ini adalah biologi, dengan perspektif mengenai kelestarian, kesan alam sekitar, kesihatan haiwan dan kesejahteraan, kesihatan tumbuhan, dan kualiti produk. Pelajar boleh memilih antara pengkhususan termasuk pemakanan haiwan, pemakanan tumbuhan, kesihatan haiwan dan kebajikan, kesihatan tumbuhan, dan pengurusan perosak, atau menggabungkan haiwan dan tumbuhan sains. Kerana ini adalah tuan diskriminasi, pelajar juga boleh memilih kursus dari program akademik lain.... [-]

Denmark Aarhus
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cranfield University

Keselamatan makanan adalah salah satu masalah utama masa kita. Pengeluaran makanan yang mencukupi dan berkhasiat untuk semua orang, dengan menggunakan sumber-sumber yang ... [+]

Gambaran keseluruhan

Keselamatan makanan adalah salah satu masalah utama masa kita. Pengeluaran makanan yang mencukupi dan berkhasiat untuk semua orang, dengan menggunakan sumber-sumber yang tersedia dengan cara yang munasabah dan mampan adalah keutamaan utama di seluruh dunia, terutamanya memandangkan jangkaan perubahan iklim terhadap pengeluaran makanan.

Kematangan Makanan Masa Depan MSc bertujuan untuk memberi pelajar kemahiran dan pengetahuan utama yang membolehkan mereka bekerja untuk memastikan keselamatan makanan dan kemampanan di peringkat teknikal dan / atau strategik. Teknologi pemotongan dan trend yang baru muncul dibentangkan dan dibincangkan dalam konteks kelestarian, sementara lawatan ke tapak perindustrian yang berkaitan bertujuan untuk mendedahkan pelajar kepada teknologi yang paling industri yang relevan dan memberi mereka rasa sebenar cabaran rantaian bekalan makanan.... [-]

United Kingdom Cranfield
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Program pembelajaran kitar semula makanan dan teknologi makanan (Tahap induk) dirancang untuk menyediakan pendidikan pepejal dalam bidang penilaian kualiti produk, pempro ... [+]

Tempoh: 1,5 tahun (3 semester)

Tajuk profesional: Sarjana

Profil Kajian: akademik am

Bulan Mula: Februari

Yuran Pengajian Semester: 1600 EUR

Gambaran keseluruhan

Program pembelajaran kitar semula makanan dan teknologi makanan (Tahap induk) dirancang untuk menyediakan pendidikan pepejal dalam bidang penilaian kualiti produk, pemprosesan, pemeliharaan dan penyimpanan bahan mentah tumbuhan dan hewan asal. Kursus ini merangkumi asas-asas mikrobiologi dan bioteknologi makanan, pentadbiran dan pengurusan serta pemakanan manusia dari pelbagai usia dan kumpulan sosial. Pelajar akan mendapat pengetahuan teknik dan teknologi moden yang digunakan dalam industri makanan dan pemakanan manusia dan juga dia akan melakukan kerja penyelidikan dalam bidang ini. Tambahan pula, kursus ini akan memberikan gambaran tentang prinsip-prinsip perancangan dan menjalankan kerja-kerja eksperimen, serta mengira dan membentangkan hasil penyelidikan.... [-]

Poland Wrocław
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program ini bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran, pengetahuan, dan kepakaran yang maju untuk melaksanakan peranan pengurusan teknikal dan produk dalam se ... [+]

Program ini bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran, pengetahuan dan kepakaran yang maju untuk melaksanakan peranan pengurusan teknikal dan produk dalam sektor makanan pertanian yang penting di dunia.

Sektor makanan pertanian secara intrinsik dikaitkan dengan cabaran di sekitar penggunaan tanah dan air, perubahan iklim dan kesihatan dan kesejahteraan.

Pelajar akan berpeluang mempelajari bidang seperti sains tanaman maju, pembuatan makanan maju, produk baru dan proses pembangunan, keselamatan makanan

Pelajar juga akan mempunyai akses kepada teknologi pakar yang berkaitan dengan industri dan peralatan baru di kampus makanan dan pertanian di University of Lincoln , Pusat Pengeluaran Makanan di Holbeach, dan di Riseholme Park.... [-]

United Kingdom Lincoln
Og 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Syracuse University - David B. Falk College of Sport and Human Dynamics

The 36 jam MS dalam Kajian Makanan menawarkan pelajar siswazah pendekatan interdisipliner dan holistik untuk sistem makanan, ekonomi makanan, dan kehidupan dan persekitar ... [+]

Penerangan:

The 36 jam MS dalam Kajian Makanan menawarkan pelajar siswazah pendekatan interdisipliner dan holistik untuk sistem makanan, ekonomi makanan, dan kehidupan dan persekitaran yang mampan yang mempengaruhi kesihatan dan hasil kesihatan masyarakat dan keseluruhan kesejahteraan. Inti menumpukan pada tafsiran multi-skala ekonomi politik sistem makanan, hak asasi manusia terhadap makanan yang mencukupi, serta pergerakan makanan transnasional dan dasar awam yang berkaitan. MS dalam Kajian Makanan melengkapi minat pelajar dalam bidang-bidang lain termasuk pembangunan ekonomi dan sosial, kesihatan awam, pertanian dan dasar makanan, hak-hak sivil, strategi komunikasi organisasi yang berkesan, dan keusahawanan, antara lain. Apabila program selesai, graduan akan bersedia untuk membawa pengetahuan dan kemahiran analisis substantif untuk terlibat dalam pekerjaan di organisasi yang berorientasikan makanan dari semua jenis atau meneruskan pengajian siswazah atau profesional.... [-]

Amerika Syarikat Syracuse
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 - 8 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Padova

MSc dalam Bioteknologi untuk Sains Makanan meneroka cara menghasilkan makanan yang lebih sihat dan selamat berikutan pendekatan pertanian, padang / padang-tok. Menumpukan ... [+]

Sarjana Sains dalam Sains Makanan.

Gelar kursus Ijazah yang diadakan dalam Bahasa Inggeris dari kursus sarjana kitaran kedua Biotecnologie per l'alimentazione ( Biotechnologies untuk sains makanan )

MSc berorientasikan disiplin dan penyelidikan mengenai penggunaan bioteknologi lanjutan dalam pengeluaran makanan dan keselamatan.

Penerangan kursus

MSc dalam Bioteknologi untuk Sains Makanan meneroka cara menghasilkan makanan yang lebih sihat dan selamat berikutan pendekatan pertanian, padang / padang-tok. Menumpukan pada penerapan metodologi bioteknologi maju dalam pengeluaran dan keselamatan makanan, itu adalah sifat ideal yang sesuai antara permintaan pengguna dan pengeluar dalam sektor agro-makanan dan penyelidikan yang digunakan untuk pengeluaran dan keselamatan makanan. Oleh itu, kursus ini mempunyai komponen yang kuat dalam bidang disiplin seperti genomics, bioinformatics, proteomics, metabolomics dan nanotechnologies, semuanya dalam konteks pengeluaran haiwan dan tanaman serta kualiti makanan dan keselamatan. Pelajaran teori bercampur dengan bilangan latihan praktikal yang agak tinggi, termasuk ECTS (23) yang didedikasikan untuk kerja tesis, yang merangkumi semester kedua tahun kedua.... [-]

Itali Padua
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu