Filter
Sarjana Sains
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

2 Sarjana Sains dalam Reka Bentuk Dalaman 2020

Universiti menawarkan Sarjana Sains, atau MSc, ijazah kepada ulama yang memberi tumpuan pada pelajaran sains, perubatan atau kejuruteraan. Program berlangsung antara dua hingga tiga tahun dan biasanya memerlukan pelajar untuk menyiapkan tesis sebelum dianugerahkan dengan ijazah.

Hanya apa yang MSc Rekabentuk Dalaman? Siswazah program reka bentuk dalaman adalah bertujuan untuk membantu pelajar berkembang secara profesional dan budaya kerana mereka belajar bagaimana untuk mentafsir bidang yang luas di pedalaman dan juga reka bentuk luaran. Kursus tertumpu kepada mengarahkan pelajar kepada aspek teknikal, fungsi, estetik dan teknologi ruang serta bagaimana ruang yang menghubungkan kepada pengguna dan tujuan keseluruhan bilik.

Dengan mendapatkan ijazah sarjana dalam reka bentuk dalaman, pelajar mempunyai peluang untuk melayakkan diri untuk peluang pekerjaan yang lebih baik, yang boleh membantu meningkatkan kerjaya mereka dan juga gaji mereka.Program reka bentuk dalaman Siswazah juga boleh menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang diperlukan untuk belajar bagaimana untuk mereka bentuk lebih banyak ruang, seperti auditorium, pameran, universiti dan hospital.

Dalam hal berapa banyak pelajar yang boleh mengharapkan untuk membayar untuk mendapatkan ijazah sarjana, harga berbeza dari rantau ke rantau dan negara ke negara. Yang terbaik yang pereka dalaman mendapatkan dalam hubungan secara langsung dengan kemasukan pejabat bakal sekolah untuk belajar tentang tuisyen yang terkini, yuran dan biasiswa.

Apabila seorang pereka dalaman telah memperoleh MSc Hiasan Dalaman, dia mungkin bersedia untuk bekerja dengan syarikat atau studio reka bentuk. Peluang kerjaya termasuk pengarah aktiviti, penyelaras seni dan pengarah artistik. Peluang pekerjaan mungkin tidak sedia dalam perdagangan hotel, dan pereka juga boleh bekerja pada menuntut kembali dan tujuan semula kawasan perindustrian dan perkhidmatan yang tidak digunakan.Pereka boleh mempunyai bidang kepakaran, termasuk kemampanan, lampu, dapur dan bilik mandi, dan reka bentuk sejagat.

Ambillah langkah pertama dalam mereka bentuk kerjaya anda dengan meneroka program reka bentuk dalaman di seluruh dunia. Lengkapkan program anda di kampus dalam suasana yang lebih tradisional atau mengambil kursus dalam talian sebagai pelajar jarak jauh. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin. 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Reka Bentuk Dalaman

Politecnico di Milano

Program ini bertujuan untuk melatih para profesional yang berkemahiran tinggi, yang mampu menangani secara kritis dengan reka bentuk Lanskap dan ruang dalaman, Interiors ... [+]

Misi dan Matlamat

Program ini bertujuan untuk melatih para profesional yang berkemahiran tinggi, yang mampu menangani secara kritis dengan reka bentuk Lanskap dan ruang dalaman , Interiors Baru dan ruang Ephemeral / Temporary . Pereka dalaman dan ruang boleh berkarya secara kreatif dalam projek dengan pendekatan fungsional, estetik, teknikal dan teknologi inovatif walaupun untuk inovasi sosial. Program ini dicirikan oleh pelbagai aktiviti didaktik, mulai dari kursus mono-disiplin, ke bengkel eksperimen dan studio reka bentuk, di mana pelajar diberi peluang untuk mencuba alat-alat yang digunakan dalam profesion reka bentuk.

Peluang kerjaya

Pereka Dalaman dan Spatial boleh bekerja di studio reka bentuk atau di syarikat-syarikat sebagai pengarah aktiviti berorientasikan ke pelbagai bidang: persekitaran domestik, runcit, tempat pengeluaran budaya (auditorium, muzium, galeri, pameran), kawasan awam (pejabat, hospital, sekolah , universiti), perdagangan hotel serta pembangunan semula kawasan industri / perkhidmatan. Program ini diajar dalam bahasa Inggeris dan menawarkan dua peluang darjah ganda dengan Universiti Tongji dan dengan Universiti Tsinghua di China.... [-]

Itali Milan
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Politecnico di Milano

Laluan pendidikan daripada M.Sc. Program "Senibina - Alam Bina - Interiors" menyediakan latihan lanjutan dalam bidang Reka Bentuk Seni Bina dengan tujuan untuk pengamal s ... [+]

Misi dan matlamat

Program ini memberi tumpuan kepada pengubahsuaian dan pertumbuhan semula fabrik bandar, serta wilayah rapuh, pada campur tangan sambungan bangunan dan transformasi, pemulihan dan peningkatan. Program ini menawarkan kemungkinan untuk mencirikan pelan kajian mengikut kepentingan peribadi dengan memilih, selain kursus wajib, sebilangan besar elektif tematik Design Studios. Tambahan pula, kursus-kursus tertentu yang bertujuan untuk menyediakan pengetahuan lanjutan pada Computational Design disediakan semasa semua dua yearprogramme itu. Selain aktiviti kurikulum, Sekolah menyediakan beberapa seminar, persidangan, bengkel dan lawatan sambil belajar untuk meningkatkan pembangunan akademik. Siswazah dari program MSc kami sedang bekerja profesional bebas, bagi Pentadbiran Awam, institut penyelidikan, syarikat swasta kedua-dua di Itali dan di luar negara. Politecnico di Milano telah menjadi rumah kepada banyak arkitek terkenal abad ke-20, seperti Renzo Piano, Franco Albini, Achille Castiglioni, Franca Helg, Ernesto Nathan Rogers, dan Aldo Rossi. program yang diajar di Bahasa Inggeris.... [-]

Itali Milan
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu