Filter
Sarjana Sains
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Sains dalam Program Eksekutif 2020

Pelajar sering memilih untuk mengejar Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Program Eksekutif bagi persediaan untuk kejayaan dalam peranan perniagaan berpengaruh. Ini ijazah lanjutan memberikan paparan fokus pada tanggungjawab pemimpin perniagaan dan menyediakan pelajar untuk kejayaan di tempat perniagaan yang berdaya saing.

Terdapat banyak pilihan yang berbeza disediakan untuk pelajar yang ingin menyediakan untuk jawatan eksekutif. Terdapat program-program untuk pengurusan, kepimpinan dalam penjagaan kesihatan, peranan eksekutif dalam politik, kepimpinan keadilan jenayah, dan pengurusan teknologi maklumat. Kursus-kursus dalam program-program ini akan berurusan dengan pelbagai aspek kepimpinan dan banyak perkara khusus dalam setiap bidang. Sebagai contoh, dalam program keadilan jenayah, kursus akan merangkumi Dasar Keselamatan Dalam Negeri, Pengurusan Kecemasan, Undang-undang dan Dasar Awam, dan mata pelajaran lain yang berkaitan dan khusus.

Manfaat melengkapkan ijazah Sarjana Program Eksekutif termasuk persediaan untuk menjadi seorang pemimpin masyarakat, pembangunan kemahiran pengurusan, keupayaan untuk mengenal pasti matlamat dan objektif yang boleh digunakan, dan lain-lain kemahiran kepimpinan penting. Banyak sekolah juga menyediakan bimbingan peribadi dan bimbingan untuk memberikan pelajar pengalaman pertama-tangan dalam tetapan kepimpinan.

Kos pendaftaran akan berbeza berdasarkan sekolah dan individu mungkin berbeza-beza cukup sedikit dari satu negara ke negara lain. Bakal pelajar perlu penyelidikan pilihan mereka untuk menentukan sama ada program yang sesuai untuk bajet mereka dan matlamat masa depan mereka.

Peluang-peluang pekerjaan kepada graduan daripada Sarjana Program Eksekutif akan berbeza-beza mengikut program tertentu yang mereka melengkapkan.Beberapa contoh jenis-jenis pekerjaan yang memegang graduan termasuk ahli-ahli politik dan lain-lain jawatan politik berpengaruh, keadilan jenayah dan pemimpin penguatkuasaan undang-undang, dasar, eksekutif IT, dan pentadbir hospital.

 

Terdapat pilihan di seluruh dunia untuk pelajar-pelajar yang berminat untuk mengambil bahagian dalam jenis ini program. Ketersediaan program dalam talian dan jarak memberi peluang kepada pelajar yang akan berjuang untuk mengakses kampus pilihan mereka. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin. 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Program Eksekutif

Zurich Institute of Business Education

8 Full-Time MBA - 2018 Kedudukan FT.com Program MBIBBS MBA akan melakukan lebih daripada melatih kerjaya anda. Ini adalah pengalaman transformasi. Ia melengkapkan anda de ... [+]

Struktur Kurikulum

Dalam persekitaran global dan sentiasa berubah, pemimpin perniagaan mesti dilengkapi dengan kemahiran yang sangat luas. Mereka mesti dapat menggunakan kedua-dua perspektif global dan tempatan, mampu menangani kerumitan dan perubahan, dan mahir dalam inovasi utama. Mereka mesti dapat berkomunikasi dengan berkesan dengan pihak berkepentingan yang pelbagai untuk menjana visi dan semangat bersama untuk aktiviti firma mereka. Dengan menyampaikan latihan perniagaan yang mantap dan menggalakkan pemikiran bebas, kerjasama pasukan dan komunikasi terbuka, CEIBS menyediakan graduannya dengan alat penting untuk berjaya di banyak laluan kerjaya. Program sepenuh masa 64 kredit terdiri daripada kursus wajib berjumlah 44 kredit dan kursus elektif berjumlah 20 kredit. Ia direka untuk meletakkan asas asas pengurusan yang mantap sambil memberikan kelonggaran program khusus untuk memenuhi kepentingan individu dan cita-cita kerjaya. Pelajar boleh memilih untuk memberi tumpuan kepada pengurusan perniagaan am, atau memilih salah satu dari tiga kepekatan dalam Kewangan, Pemasaran, atau Keusahawanan. Selain itu, pelajar mempunyai pilihan untuk mengambil bahagian dalam program pertukaran antarabangsa yang mengagumkan sekolah dengan sekolah perniagaan peringkat tinggi di dunia, dan / atau mengumpul pengalaman semasa latihan musim panas.... [-]

Switzerland Horgen
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
12 - 18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu