Filter
Sarjana Sains
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 69 Sarjana Sains dalam Pengajian Undg-undg 2019/2020

MSc adalah ijazah Sarjana Sains. Selepas mengambil empat tahun pendidikan siswazah, pelajar boleh memilih untuk mendapatkan MSc untuk melanjutkan pelajaran mereka. Ramai kerjaya boleh didapati bagi mereka yang membuat keputusan untuk menghabiskan lebih kurang dua tahun belajar dalam bidang sains tertentu.

Apakah MSc dalam Pengajian Undang-Undang? Bidang pengajian ini sangat sesuai untuk mereka yang berminat dalam kerjaya undang-undang. Selalunya, program undang-undang memberi tumpuan kepada topik dan sistem undang-undang penting. Kursus boleh membincangkan undang-undang jenayah, undang-undang antarabangsa, undang-undang harta, dan undang-undang komersial. Dengan mendapatkan ijazah Sarjana Sains, para sarjana dapat menumpukan perhatian khusus kepada undang-undang dan topik-topik tertentu yang berkaitan dengan perkara-perkara hukum. Peserta program boleh memilih untuk pergi ke sekolah undang-undang.

Memperolehi MSc dalam kajian Undang-undang boleh membantu pelajar membangunkan kemahiran komunikasi. Bersama belajar bagaimana untuk menyelidik dokumen undang-undang dengan berkesan dan cekap, pelajar juga boleh belajar bagaimana untuk mengenal pasti isu-isu undang-undang yang sering diabaikan oleh warganegara biasa.

Untuk menghubungi pejabat kemasukan terlebih dahulu dapat membantu pihak yang berminat memahami jangkauan harga yang diperolehi dalam MSc dalam Pengajian Hukum. Faktor-faktor kolej, kursus, dan bekalan ke dalam kos keseluruhan memperoleh ijazah siswazah.

Dengan MSc dalam Pengajian Undang-Undang, graduan sering mempunyai banyak peluang untuk mencari jalan kerjaya undang-undang. Peguam, peguam, dan pakar kewangan adalah beberapa contoh. Pelajar juga boleh memilih untuk menjadi usahawan dan memulakan firma undang-undang mereka sendiri jika mereka sanggup mengambil masa dan usaha. Dengan melakukan penyelidikan, para sarjana dapat mengetahui pekerjaan dan kerjaya yang ada. Para profesor undang-undang, penulis undang-undang, dan ejen hartanah boleh membuktikan menjadi karier yang berdaya maju.

Memperolehi MSc dalam Pengajian Undang-undang adalah pencapaian yang hebat, tetapi juga boleh memakan masa dan mencabar. Sesiapa yang berminat boleh mengambil kursus dalam talian untuk membantu menguruskan masa beliau, tetapi kelas-kelas di kampus tempatan juga boleh didapati. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

69 Hasil dalam Pengajian Undg-undg

The University of Law Postgraduate Programmes

MSc kami dalam Teknologi Undang-undang boleh didapati untuk kedua-dua undang-undang dan undang-undang bukan undang-undang, memberikan anda wawasan ke dalam kawasan yang p ... [+]

Teknologi Perundangan MSc - Sepenuh masa

MSc kami dalam Teknologi Undang-undang boleh didapati untuk kedua-dua undang-undang dan undang-undang bukan undang-undang, memberikan anda wawasan ke dalam kawasan yang pesat membangun ini. Anda akan mempelajari asas-asas teknologi yang menarik dan sering mengganggu ini dalam konteks undang-undang dan peraturan yang dibentuk di sekelilingnya.

Keperluan Kursus

Pelajar mesti memiliki ijazah sarjana (atau setaraf) dalam mana-mana mata pelajaran pada 2: 2 atau ke atas.

[-]
United Kingdom Leeds London UK Online Nottingham  + 1 Lagi
Januari 2020
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Law Online

MSc kami dalam Teknologi Undang-undang boleh didapati untuk kedua-dua undang-undang dan undang-undang bukan undang-undang, memberikan anda wawasan ke dalam kawasan yang p ... [+]

Teknologi Perundangan MSc - Paruh waktu

MSc kami dalam Teknologi Undang-undang boleh didapati untuk kedua-dua undang-undang dan undang-undang bukan undang-undang, memberikan anda wawasan ke dalam kawasan yang pesat membangun ini. Anda akan mempelajari asas-asas teknologi yang menarik dan sering mengganggu ini dalam konteks undang-undang dan peraturan yang dibentuk di sekelilingnya.

Keperluan KursusPelajar mesti memiliki ijazah sarjana (atau setaraf) dalam mana-mana mata pelajaran pada 2: 2 atau ke atas. [-]
United Kingdom UK Online
Januari 2020
English
Sambilan
24 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Michigan State University Online

Sediakan kerjaya sebagai penyelia, penyelia pembetulan, ejen persekutuan, penyelidik anti pencucian wang dan banyak lagi dengan Sarjana Sains dalam Keadilan Jenayah dalam ... [+]

Sarjana Sains dalam Mahkamah Jenayah Michigan State University (MSU) menyediakan anda untuk berjaya dalam kerjaya di seluruh sistem keadilan jenayah.

Memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk bergerak melalui pangkat dan beroperasi dalam pelbagai pengaturan keadilan jenayah, termasuk mahkamah, penguatkuasaan undang-undang, pembetulan, dan keselamatan korporat.

Kurikulum melampaui teori dengan penekanan terhadap dasar dan amalan awam dan memberi tumpuan kepada maklum balas inovatif terhadap jenayah seperti counterterrorism, kepintaran yang diketuai oleh kepintaran, keselamatan siber, dan banyak lagi.

Fakta pantas100% dalam talian30 jam kredit2 tahun sepenuh masaSorotan ProgramDikenali, Pendidikan Berkualiti Tinggi. Pada tahun 2019, program ini disenaraikan Program Kehakiman Jenayah Online Terbaik No. 10 Negara oleh Berita ASPendidikan Warisan Jenayah 80 Tahun. MSU telah mendidik para profesional keadilan jenayah sejak tahun 1935. Program ini mengetengahkan sejarah kejayaan yang panjang.Fakulti berpengaruh, berpengaruh. Bekerjasama dengan ahli-ahli fakulti dengan pengalaman beberapa dekad bidang yang penyelidikannya telah secara langsung memaklumkan amalan keadilan jenayah.Pengkhususan Pengurusan Keselamatan. Mengambil pengkhususan yang tertumpu kepada keselamatan swasta atau memilih daripada pelbagai pilihan yang mendalam.Rangkaian Profesional yang Luas. Ketik ke rangkaian kami yang luas, dengan peluang untuk berhubung dengan rakan-rakan siswazah dan organisasi seperti DEA dan Secret Service AS serta agensi kerajaan, tempatan, persekutuan dan antarabangsa yang lain.Hasil ProgramMemohon kemahiran analisis untuk lebih memahami isu jenayah dan keadilan jenayah,Memahami pengurusan dan operasi organisasi keadilan jenayah untuk mencapai matlamat,Menilai kualiti kaedah penyelidikan dan bagaimana pengaruh kepercayaan dalam penemuan penyelidikan,Mengenal pasti masalah jenayah atau keadilan dan mengenal pasti dasar untuk mengatasinya,Berkomunikasi dengan berkesan melalui penulisan.Kerjaya... [-]
Amerika Syarikat East Lansing
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

Adakah anda mempunyai BSc dari sains semula jadi atau kejuruteraan (termasuk juga matematik dan seni bina) dan mencari kerjaya di mana analisis dasar dan pengurusan penti ... [+]

Visi

Sains dan kejuruteraan memainkan peranan yang semakin penting dalam pembuatan dasar awam dan antarabangsa, dalam erti kata:

membantu pembuat keputusan mengenal pasti dan memahami cabaran masyarakat,menilai penyelesaian yang berpotensi, yang sering melibatkan sains dan teknologi; danmenilai bagaimana campur tangan polisi dilaksanakan dalam masyarakat dari segi keberkesanan, kecekapan, dan keadilan atau keadilan.

Untuk menyumbang secara berkesan kepada kemahiran membuat dasar, sains dan kejuruteraan adalah penting, tetapi begitu juga kemahiran akademik dalam Analisis Dasar. Untuk membolehkan pelajar yang telah menamatkan pendidikan sains dan kejuruteraan untuk memperoleh kemahiran ini dalam Analisis Dasar, sambil membangunkan pengetahuan sains dan kejuruteraan mereka di peringkat Sarjana, Institut Sains, Teknologi dan Dasar (ISTP) ETH Zurich menawarkan MSc dalam Sains, Teknologi dan Dasar. Program ini sesuai untuk pelajar yang telah melengkapkan ijazah sarjana muda dengan minimum 180 mata ECTS dalam sains semula jadi atau kejuruteraan termasuk seni bina dan matematik.... [-]

Switzerland Zürich
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
School of Dentistry - University of Dundee

Program 1 tahun ini akan membolehkan anda memperoleh pengetahuan, pemahaman dan kemahiran dalam bidang pergigian dan penyelidikan forensik. ... [+]

Topik kajian yang kerap menjadi subjek keterangan pakar di mahkamah, dan mempunyai relevansinya di peringkat antarabangsa.

Gambaran keseluruhan

Doktor forensik diperlukan di semua negara untuk menyediakan kepakaran pergigian ke mahkamah dan sistem perundangan. Doktor gigi yang ingin bekerja dalam bidang ini sering mendapati sukar untuk mendapatkan kemahiran yang diperlukan.

Kursus 1 tahun ini menangani aspek-aspek pergigian forensik yang paling kerap menjadi subjek keterangan ahli di mahkamah dan mempunyai kaitan dengan pergigian forensik antarabangsa.

Anda akan mempunyai peluang untuk bekerja di bilik mayat, membantu dengan pengenalan gigi. Anda juga akan menghadiri autopsi sebenar dengan ahli patologi, yang akan membuat anda menyedari kerumitan yang terlibat dalam pemeriksaan badan seseorang selepas kematian.... [-]

United Kingdom Dundee
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Tampa - Sykes College of Business

Program Sarjana Sains di University of Tampa dalam bidang kriminologi dan keadilan jenayah menyediakan pelajar untuk kedua-dua kerjaya pengamal dan pengurusan dalam keadi ... [+]

Program Sarjana Sains di University of Tampa dalam bidang kriminologi dan keadilan jenayah menyediakan pelajar untuk kedua-dua kerjaya pengamal dan pengurusan dalam keadilan jenayah dan keselamatan awam. Pelajar yang berminat untuk mempelajari lebih lanjut mengenai program ini perlu menghubungi penyelaras program sarjana kejuruteraan jenayah dan Kriminologi, Chris Capsambelis.

FaedahMelancarkan atau memajukan kerjaya anda dalam penguatkuasaan undang-undang, pembetulan, percubaan dan parole, advokasi mangsa atau pengurusan keadilan jenayah.Mulakan program pada musim gugur, musim bunga atau musim panas; lulusan dalam tempoh dua tahun.Mendapatkan kepercayaan untuk mengikuti pengajian doktor atau mengajar di peringkat kolej.Pilih pilihan tesis atau bukan tesis berdasarkan matlamat pendidikan atau kerjaya.Mengendalikan penyelidikan dengan ahli fakulti.Pilihan BS / MS bersepadu, tersedia untuk mahasiswa yang berkelayakan.Kurikulum Komprehensif... [-]
Amerika Syarikat Tampa
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Robert Kennedy College

... [+]

Pengurusan Strategik Perniagaan Antarabangsa Undang-undang Perniagaan Antarabangsa Pengurusan Kewangan Antarabangsa Marketing International Business: Branding, Komunikasi dan Perhubungan Projek Inovasi Perniagaan Kaedah penghantaran

Diadun pembelajaran kebanyakannya dalam talian melalui OnlineCampus (persekitaran pembelajaran dalam talian yang interaktif) dengan perbincangan intensif kelas dan kerjasama, ditambah satu minggu penduduk wajib. penduduk itu akan diadakan di Salford atau Zürich, Switzerland.

Syarat Kemasukan

Biasanya 2 minimum: 2 ijazah kepujian atau setaraf.

Pelbagai kelayakan profesional juga diterima sama ada sebagai memenuhi sebahagian atau lengkap syarat kemasukan.... [-]

Switzerland Zürich Switzerland Online
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Southern California School of Pharmacy

Master of Science yang ditubuhkan STEM dalam Sains Pengawalseliaan adalah satu program ijazah antara disiplin yang intensif yang direka untuk menghasilkan graduan yang la ... [+]

Gambaran keseluruhan

Master of Science yang ditubuhkan STEM dalam Sains Pengawalseliaan adalah satu program ijazah antara disiplin yang intensif yang direka untuk menghasilkan graduan yang latar belakang dalam sains biologi, farmaseutikal dan bioperubatan dipertingkatkan oleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menguruskan produk bioperubatan terkawal.

Kurikulum Sains Pengawalan USC akan mendedahkan anda kepada trend terkini dalam peraturan domestik dan global serta amalan berkualiti dalam industri peranti bioteknologi, farmaseutikal dan perubatan. Di dalam kelas, anda akan menggunakan contoh dan projek dunia sebenar untuk mendapatkan pengetahuan yang lebih tinggi mengenai asas pengawalseliaan, kualiti, dan sains klinikal. Anda juga akan memahami kerumitan kejuruteraan, farmaseutikal, dan sains pengawalseliaan secara global.... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EBS Universität

Sarjana Hukum di EBS Universität dalam Program Perniagaan Global LL.M. memberikan pandangan tentang bagaimana perniagaan global berfungsi, baik dari perspektif undang-und ... [+]

Sarjana Undang-Undang dalam Undang-undang Perniagaan Global menawarkan para pelajar akademik yang cemerlang dan budaya yang berpikiran terbuka dengan peluang terbaik untuk memperbaiki pengetahuan undang-undang mereka sendiri dan memperbaiki peluang kerjaya yang berjaya di bidang undang-undang korporat antarabangsa.

Sepintas laluIjazah: Sarjana Sains (M.Sc.)Ijazah: Sarjana Undang-Undang (LL.M.)Fokus: Undang-undang Perniagaan AntarabangsaMulakan: Setiap tahun untuk semester musim sejukTempoh pengajian: 2 semesterECTS yang dicapai: 60 mataPelaburan: 29,000 euroBahasa: EnglishSorotanKajian bahasa InggerisPenjagaan individuKumpulan pembelajaran kecilTutup kerjasama dengan firma undang-undang dan syarikat terkenalTumpu kepada kewarganegaraan, interdisiplineriti dan inovasiInsight into law business businessTopik dan isu terkini dalam bidang undang-undangstruktur... [-]
Jerman Oestrich-Winkel
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
12 - 12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Carnegie Mellon University in Australia

Selamat datang ke masa depan amalan dasar awam, masa depan di mana teknik-teknik analisis dasar lama memenuhi kuasa data yang besar dan keupayaan baru dalam analisis dasa ... [+]

Selamat datang ke masa depan amalan dasar awam, masa depan di mana teknik-teknik analisis dasar lama memenuhi kuasa data yang besar dan keupayaan baru dalam analisis dasar.

Carnegie Mellon University di Australia telah merangka program baru yang menggabungkan sukatan pelajaran dasar awam yang ketat dengan kursus canggih dalam teknologi maklumat dan pengurusan.

Dengan adanya set data yang besar dan keupayaan baru untuk menganalisis data yang akan mengubah wajah penggubalan dasar awam dan analisis. Pemenang akan menjadi profesional mampu memahami penjanaan data yang besar, potensi dan had dan bagaimana untuk menggunakannya. profesional ini akan mampu menggunakan data ini untuk menjana pilihan berasaskan bukti dan dasar ramalan; tahu bagaimana untuk berkomunikasi orang-orang pilihan; dan dapat melaksanakan dan menilai mereka.... [-]

Australia Adelaide
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
21 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hanken School of Economics

Undang-undang Harta Intelek (IPL) adalah gabungan unik dari kajian undang-undang dan perniagaan. Pengkhususan ini memberikan anda kepakaran yang kukuh dalam kedua-dua bid ... [+]

Kajian Sarjana dalam Undang-undang Harta Intelek

Ketahui lebih lanjut mengenai mengkaji Undang-undang IP dalam Program Ijazah Sarjana Hanken.

Undang-undang Harta Intelek (IPL) adalah gabungan unik dari kajian undang-undang dan perniagaan. Pengkhususan ini memberikan anda kepakaran yang kukuh dalam kedua-dua bidang, serta pemahaman yang luar biasa mengenai pasaran hari ini dan dunia harta intelektual. Pengkhususan dijalankan dengan kerjasama yang erat dengan perdagangan dan industri, yang memastikan ia kekal di barisan hadapan perkembangan dalam undang-undang IP.

Lulusan kami dilengkapi dengan

Pengetahuan menyeluruh terhadap undang-undang harta intelek di Eropah dan di peringkat antarabangsa Kecekapan dan pengetahuan hak harta intelek dalam persekitaran perniagaan Penyelidikan dan kemahiran analisis Kemahiran komunikasi Pemikiran kritikal bebas dalam hal harta intelek ... [-]
Finland Helsinki
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Queen Mary Online

Mahu memajukan kebaikan awam, mempengaruhi dasar awam, dan memulakan kerjaya dalam organisasi antarabangsa, NGO atau sektor swasta? Kemudian kursus ini akan memberi anda ... [+]

Mahu memajukan kebaikan awam, mempengaruhi dasar awam, dan memulakan kerjaya dalam organisasi antarabangsa, NGO atau sektor swasta? Kemudian kursus ini akan memberi anda analisis mendalam tentang konsep, pihak berkepentingan dan proses yang terlibat dalam dasar awam antarabangsa.

Gambaran Keseluruhan Kursus

Kursus Dasar Awam Antarabangsa boleh dipelajari secara fleksibel dalam talian di peringkat Sarjana, Diploma Lepasan Ijazah (PGDip) atau Sijil Pasca Siswazah (PGCert).

Ia menggabungkan teori-teori tertentu, konsep-konsep dan kes-kes dasar awam dengan kajian hubungan antarabangsa untuk memastikan anda mendapat pemahaman yang kukuh terhadap proses membuat keputusan dan pelaksanaan yang terlibat dalam dasar awam antarabangsa.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Tufts University - School of Engineering

Mengintegrasikan teknologi dan dasar di Tufts dan memberi tumpuan kepada isu-isu dan tindak balas antarabangsa dalam pelbagai bidang tumpuan dasar keselamatan siber menda ... [+]

Pixabay / Peksel

The Tufts University MS dalam Cybersecurity dan Public Policy adalah ijazah sarjana di kampus inovatif yang ditawarkan bersama oleh The Fletcher School dan Jabatan Sains Komputer di Tufts School of Engineering. Graduan akan dapat membantu organisasi menganalisis dasar untuk mengurangkan risiko dan meningkatkan keselamatan, mengenal pasti dan mengurus risiko siber, dan pulih dari serangan siber.

Kurikulum

Pelajar akan memenuhi minimum 10 kursus atau 30 kredit selama 12-16 bulan, dibahagikan antara sains komputer dan kajian dasar. Kursus berikut diperlukan (walaupun dua pertama di bawah mungkin diketepikan jika pelajar mempunyai latar belakang sains komputer):

Sains Komputer untuk Presiden Masa Depan (4 jam kredit)Bagaimana Sistem Kerja (4 jam kredit)Bagaimana Sistem Gagal (4 jam kredit)Cyber dalam Sektor Awam: Ancaman dan Pergolakan ATAU Cyberlaw dan Cyberpolicy (3 jam kredit)Konflik Siber Antarabangsa: Pengenalan kepada Kuasa dan Konflik di Ruang Sasar ATAU Keselamatan Cyber dan Cyber Warfare (3 jam kredit)Privasi dalam Zaman Digital (3 jam kredit)... [-]
Amerika Syarikat Medford
Og 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
California Polytechnic State University, San Luis Obispo

Program Sarjana Ijazah Dasar Awam (MPP) terbuka kepada pelajar yang ingin melanjutkan kerjaya analisis dalam kerajaan, agensi bukan keuntungan atau dalam perniagaan terta ... [+]

Mengenai Program

Yang master dasar awam program ijazah (MPP) terbuka kepada pelajar yang ingin melanjutkan kerjaya analisis dalam kerajaan, agensi bukan keuntungan atau dalam perniagaan tertakluk kepada peraturan kerajaan. Program MPP distrukturkan untuk menyediakan graduan untuk bekerja sebagai penganalisis dan sebagai pengurus program.

kursus teras dalam program MPP yang meliputi dasar awam, analisis dasar, kaedah kuantitatif, dan dasar ekonomi.

Ini adalah program dua tahun untuk pelajar yang mengambil 8 atau lebih unit setiap penggal. Program ini terdiri daripada 60 unit yang diluluskan (tidak termasuk kursus yang perlu untuk mengimbangi kekurangan). ijazah ini berakhir dengan seminar dua penggal memberi tumpuan kepada projek-projek analisis di mana pelajar akan membangunkan, sekarang, dan membincangkan penyelidikan individu.... [-]

Amerika Syarikat San Luis Obispo
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Maastricht University, ICIS

Pembangunan mampan - mendamaikan matlamat pembangunan masyarakat dengan had alam sekitar planet dalam jangka panjang - telah muncul sebagai satu daripada cabaran utama ya ... [+]

Maastricht University - Sekolah Kepelbagaian dan Ekonomi

Pusat Antarabangsa untuk Penilaian Bersepadu dan Pembangunan Mampan (ICIS).

Pembangunan mampan - mendamaikan matlamat pembangunan masyarakat dengan had lingkungan alam sekitar dalam jangka panjang - telah muncul sebagai satu daripada cabaran utama yang dihadapi umat manusia pada abad ke-21. Sains, dasar dan masyarakat yang mampan memerlukan perspektif jangka panjang dan pemikiran sistem untuk memahami interkoneksi yang dinamik antara persekitaran, ekonomi dan masyarakat. Terdapat keperluan mendesak untuk para sarjana dan profesional yang dilatih dalam pendekatan interdisipliner dan integratif ke arah pembangunan mampan, membolehkan mereka menilai dan menangani kerumitan yang terlibat dari perspektif sistem. Program induk ini akan mewujudkan peluang yang unik untuk pelajar untuk mengkhususkan diri dalam sains dan dasar kemampanan, dan terutama dalam penilaian kelestarian, melalui kurikulum interdisipliner dalam suasana antarabangsa.... [-]

Belanda Maastricht
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu