Filter
Sarjana Sains
Switzerland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Perniagaan di Switzerland

Sarjana Sains atau MSc adalah ijazah lanjutan biasanya dalam bidang sains dan sains sosial. MSc mungkin kursus berasaskan, berasaskan penyelidikan, atau campuran kedua-dua.

Switzerland (Bahasa Jerman: Schweiz, Perancis: Suisse, Itali: Svizzera, Romansch:. Svizra Switzerland mempunyai beberapa universites terkenal dunia seperti ETH Zurich, EPFL di Lausanne, IHEID di Geneva, Universiti Lausanne atau Universiti St Gallen. Perlu diingat, ia 's lebih baik untuk bercakap dalam bahasa tempatan, jadi jika anda boleh ' t berkata-kata sama ada Perancis, Jerman atau Itali, lebih baik pergi untuk kursus bahasa pertama.

Sarjana Sains dalam Perniagaan di Switzerland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Perniagaan, Switzerland

Alfred Nobel Open Business School

UNIVERSITI PENGURUSAN WARSAW MANUSIA COLLÉGIUM DAN ALFRED NOBEL OPEN BISUNESS SCHOOL SWITZERLAND UNIVERSITI SAINS PERNIAGAAN EROPA melancarkan Eropah mengumumkan kursus M ... [+]

Terbaik Sarjana Sains dalam Perniagaan di Switzerland.

MBA-MASTER ADMINISTRASI PERNIAGAAN: Pengurusan Perniagaan Antarabangsa Yang Terunggul, Pengurusan Sumber Manusia dan Pengurusan Bakat Perdagangan dan Perniagaan Antarabangsa, Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan Antarabangsa, Pengurusan IT, Pengurusan Pencegahan dan Pengurusan Sains.

Tempoh: 2 semester

Memohon BSC atau pendidikan tinggi lain

Yuran pengajian: 3,000 EURO / semester

Latihan disediakan secara dalam talian dengan kuliah, video, dan bantuan perunding. Latihan disediakan dalam bahasa Inggeris, Jerman, Cina, Arab, Rusia dan Hungary.

Kursus ini berakhir dengan penyerahan tesis dan pertahanannya.... [-]

Switzerland Zürich
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 semester
Kampus
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu