Sarjana Sains dalam Perniagaan

Terbaik 157 Sarjana Sains dalam Perniagaan 2019

Perniagaan

Sarjana Sains (MSc) dalam Ijazah Perniagaan direka untuk memberikan anda pengetahuan akademik dan praktikal di kedua-dua dasar perniagaan nasional dan antarabangsa. Jika anda berminat untuk melanjutkan kerjaya anda dalam dunia perniagaan, ijazah ini mungkin sesuai untuk anda.

Apakah MSc Perniagaan? Pendek kata, semua peringkat ijazah ini direka bentuk untuk mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya, atau membuka laluan kerjaya yang mungkin sebelum ini tidak tersedia kepada anda. Terdapat banyak topik yang berbeza yang dimasukkan dalam kebanyakan program seperti ini, termasuk kewangan, perakaunan, pentadbiran, pemasaran, sistem maklumat pengurusan, pengangkutan dan logistik, strategi perniagaan antarabangsa, dan undang-undang perniagaan.

Mengapa mengejar MSc Perniagaan? Terdapat banyak manfaat untuk mendapatkan ijazah ini, seperti pelbagai jenis kemahiran diajar sepanjang program.Kemahiran ini, termasuk pemahaman penyata pendapatan, kunci kira-kira, aliran tunai, dan sebagainya, boleh digunakan di pejabat dan juga untuk kewangan peribadi anda. Tambahan pula, kebanyakan majikan melihat baik apabila pemohon kerja yang telah memperoleh ijazah sarjana seperti ini, membuat anda berpotensi lebih berdaya saing dalam pasaran kerja hari ini.

Kos untuk jenis Muda sangat berbeza-beza, bergantung kepada institusi yang hadir. Sesetengah program boleh mengambil masa beberapa tahun untuk disiapkan, manakala yang lain adalah lebih pekat dalam alam semula jadi, membolehkan anda untuk menyelesaikan lebih cepat. Pertimbangan lain termasuk kos buku-buku teks, serta pengangkutan ke dan dari universiti jika berkenaan. Pastikan bahawa anda penyelidikan universiti dengan teliti sebelum memohon untuk memastikan ia patut yang sepatutnya.

Individu yang melengkapkan MSc program perniagaan mempunyai pelbagai laluan kerjaya yang berpotensi untuk dipilih selepas tamat pengajian.Antara laluan ini termasuk kerjaya sebagai pengurus kewangan dan penganalisis, perunding pengurusan, bank pelaburan dan pengurus perakaunan, untuk menamakan beberapa.

Terdapat kedua-dua negara dan antarabangsa pilihan untuk mengikuti MSc Perniagaan. Jika anda bekerja sepenuh masa atau mempunyai obligasi lain yang menghalang anda daripada mendapat ijazah dengan cara tradisional, program dalam talian mungkin sesuai untuk anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut

Sarjana Sains dalam Perniagaan Analytics

Rady School of Management
Campus Sepenuh masa 12  September 2019 Amerika Syarikat San Diego

Master of Science in Business Analytics (MSBA) di Sekolah Rady adalah program yang intensif yang akan memberikan anda kemahiran untuk berjaya dalam persekitaran perniagaan yang kaya dengan data. Program ini menawarkan latihan yang ketat dan praktikal yang akan menyediakan anda untuk menggunakan data dan analisis untuk mengenal pasti peluang perniagaan, menjana pandangan perniagaan dan membuat penyelesaian perniagaan. [+]

Master of Science in Business Analytics (MSBA) di Sekolah Rady adalah program yang intensif yang akan memberikan anda kemahiran untuk berjaya dalam persekitaran perniagaan yang kaya dengan data. Program ini menawarkan latihan yang ketat dan praktikal yang akan menyediakan anda untuk menggunakan data dan analisis untuk mengenal pasti peluang perniagaan, menjana pandangan perniagaan dan membuat penyelesaian perniagaan.

Sebagai pelajar MSBA, anda akan memperoleh kedua-dua kemahiran kuantitatif untuk membuat alat keputusan yang lebih baik dan keupayaan untuk menguruskan pasukan dan berkomunikasi dengan berkesan dengan pihak berkepentingan sepanjang setiap fasa projek analisis.

... [-]

Analisis ms

Kogod School of Business, American University
Online Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2019 Amerika Syarikat Washington + 2 lagi

Sarjana Sains dalam program Analytics (MSAN) di Kogod Sekolah Perniagaan menyediakan anda untuk membuat keputusan organisasi dan menyelesaikan masalah perniagaan yang dinamik dengan menggunakan analisis data. The MSAN capstone adalah di tengah-tengah program ini. Anda akan bekerjasama dengan organisasi tempatan untuk menjana penyelesaian kepada analisis masalah dunia sebenar. graduan MSAN memegang jawatan seperti penganalisis risikan perniagaan, penganalisis kewangan, pakar forensik perakaunan, dan perunding analisis perniagaan. [+]

Yang Sarjana Sains dalam Analitis program (MSAN) di Kogod Sekolah Perniagaan menyediakan anda untuk membuat keputusan organisasi dan menyelesaikan masalah perniagaan yang dinamik dengan menggunakan analisis data. The MSAN capstone adalah di tengah-tengah program ini. Anda akan bekerjasama dengan organisasi tempatan untuk menjana penyelesaian kepada analisis masalah dunia sebenar. graduan MSAN memegang jawatan seperti penganalisis risikan perniagaan, penganalisis kewangan, pakar forensik perakaunan, dan perunding analisis perniagaan.

Heidi Friedrich menggemari hands-on pengalaman dia mendapat dalam program MS Analytics Kogod ini pembelajaran. "Dalam praktikum capstone kami, kami bekerja dengan sebuah syarikat untuk menggunakan kemahiran kami dalam penglibatan perundingan," kata... [-]


Sarjana Analytics Perniagaan

Wake Forest University - School of Business
Campus Sepenuh masa 10  July 2019 Amerika Syarikat Winston-Salem Charlotte + 1 lagi

Dalam Master Wake Forest Sains Analytics Perniagaan program (MSBA), anda akan mempelajari kaedah canggih untuk memohon analisis untuk cabaran perniagaan di pelbagai fungsi dan industri. Anda juga akan mempelajari bahasa perniagaan dan bagaimana untuk bekerja dengan jayanya dalam pasukan semasa berkomunikasi keputusan anda dengan berkesan. [+]

Mula Kerjaya Anda dalam Bidang tinggi Permintaan Analytics Perniagaan

Peluang dalam bidang analisis perniagaan telah meletup sebagai organisasi utama telah menerima pakai strategi yang didorong oleh data dan teknologi berfokuskan seluruh hampir setiap industri. Di dalam Wake Forest Sarjana Sains Analytics Perniagaan program (MSBA), Anda akan mempelajari kaedah data canggih untuk digunakan merentasi fungsi yang terdiri daripada kewangan untuk pemasaran untuk operasi dan sumber manusia. Kami membangunkan penyelesai masalah yang boleh mengambil data dari wawasan untuk memberi kesan, dan boleh menambah nilai kepada mana-mana organisasi dari satu hari.

Sorotan Program termasuk: Memberi tumpuan kepada projek pembelajaran pengalaman dengan rakan-rakan korporat kami dan dalam kelas penggunaan data runcit sebenar dari pusat unik kami untuk perkongsian korporat Runcit Inovasi. Membezakan diri dengan membina komunikasi kuat, kerja berpasukan dan kemahiran kepimpinan, dan pemahaman tentang penggunaan yang bertanggungjawab dan beretika data untuk membuat keputusan yang lebih baik. Penekanan kepada latihan di seluruh spektrum penuh analisis metodologi dengan pengetahuan perniagaan yang kukuh dari kursus inovatif seperti Metrics Perniagaan dan Analitis dalam Lembaga Pengarah. The Forest School Bangun Perniagaan telah mereka bentuk program MSBA dengan input daripada rakan korporat kami untuk memenuhi keperluan industri mereka. Maklum balas mereka adalah jelas - kita perlu penganalisis prestasi sedia yang menunjukkan pengetahuan perniagaan dan kemahiran komunikasi yang luar biasa. ... [-]

Sarjana Sains dalam Perniagaan Analytics

The Whitman School of Management at Syracuse University
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Syracuse

Di pasaran hari ini, permintaan para profesional yang boleh menggunakan alat analitik untuk memacu hasil positif untuk perniagaan semakin meningkat. Dengan menggunakan pendekatan berorientasikan tindakan, Whitman School MS dalam Perniagaan Analytics direka untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran untuk menjadi pemimpin perniagaan dan pembuat keputusan yang didorong oleh data. [+]

Gambaran keseluruhanMS dalam Perniagaan Analytics, sebuah Program STEM yang Ditetapkan

Di pasaran hari ini, permintaan para profesional yang boleh menggunakan alat analitik untuk memacu hasil positif untuk perniagaan semakin meningkat. Dengan menggunakan pendekatan berorientasikan tindakan, Whitman School MS dalam Perniagaan Analytics direka untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran untuk menjadi pemimpin perniagaan dan pembuat keputusan yang didorong oleh data.

Pelajar akan melengkapkan 36 jam kursus kredit yang membangunkan pemahaman antara disiplin aplikasi analitik ke bidang perakaunan, kewangan, pemasaran, dan pengurusan rantaian bekalan dengan menggunakan teknik pengumpulan data, visualisasi data, analisis statistik dan corak dan perlombongan data.... [-]


Perniagaan MSc dengan Pengurusan Pemasaran

Northumbria University London Campus
Campus Sepenuh masa May 2019 United Kingdom London

Program popular ini telah dibangunkan untuk siswazah baru-baru ini dalam bidang disiplin bukan perniagaan yang ingin menambah dimensi perniagaan kepada spesialisasi sarjana muda mereka. Untuk berjaya dalam program ini, anda perlu semangat, komitmen dan kesediaan untuk tidak hanya bekerja keras tetapi belajar cara berfikir yang baru. Kami juga mengharapkan anda menunjukkan inisiatif dan dapat bekerja secara bebas. [+]

Tarikh mula: September, Januari, Jun

Yuran pengajian (2018/19): UK / EU: £ 7,995 Antarabangsa: £ 14,500

Bekerja di organisasi besar, moden, antarabangsa, syarikat bersaiz sederhana atau firma permulaan yang kecil memerlukan pelbagai keupayaan perniagaan. Pekerja yang paling berharga adalah mereka yang tidak hanya mempunyai pengetahuan dan pemahaman yang baik tentang pelbagai bahagian perniagaan tetapi mereka yang belajar dengan cepat dan pemain pasukan dengan potensi kepemimpinan.

Pemasaran Perniagaan MSc dengan program Pengurusan akan memberi pelajar kedua-dua pengetahuan dan pemahaman perniagaan am serta kemahiran peribadi yang diperlukan untuk pelbagai peranan.

MSc dengan program Pengurusan Pemasaran menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan pengertian perniagaan umum yang luar biasa serta kemahiran peribadi yang diperlukan untuk memajukan pelbagai peranan.... [-]


Ms analisis perniagaan dan pengurusan maklumat

Krannert School of Management, Purdue University
Campus Sepenuh masa 11  June 2019 Amerika Syarikat West Lafayette

Sarjana Sains dalam Perniagaan Analytics dan Pengurusan Maklumat direka untuk mendidik pelajar dalam teknologi maklumat state-of-the-art dan teknik analisis. Pelajar akan menjalani kurikulum yang ketat dan membangunkan kebiasaan dengan pelbagai alat perisian yang sedang digunakan dalam perniagaan. [+]

Selama beberapa dekad, Krannert School of Management telah menggunakan pendekatan perniagaan analisis untuk membangunkan pemimpin industri. Kami pakar dalam membangunkan pelajar yang berhasrat untuk membina latar belakang STEM mereka untuk menubuhkan, plumbum, dan mengembangkan organisasi terkemuka.

Yang Sarjana Sains Analisis Perniagaan dan Pengurusan Maklumatdireka untuk mendidik pelajar dalam teknologi maklumat state-of-the-art dan teknik analisis. Pelajar akan menjalani kurikulum yang ketat dan membangunkan kebiasaan dengan pelbagai alat perisian yang sedang digunakan dalam perniagaan. Pelajar juga akan mempunyai peluang untuk terlibat dalam pembelajaran melalui pengalaman.

... [-]

Master sains dalam analisis perniagaan

Rensselaer Polytechnic Institute, Lally School of Management
Campus Sepenuh masa August 2019 Amerika Syarikat Troy

MS Perniagaan Analytics (satu tahun dan 30 kredit) menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran penting yang diperlukan untuk bertindak balas kepada cabaran-cabaran baru ciri-ciri data rapi persekitaran membuat keputusan dalam dunia hari ini. [+]

Sarjana Sains dalam Perniagaan Analytics

Yang MS Perniagaan Analytics (Satu tahun dan 30 kredit) menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran penting yang diperlukan untuk bertindak balas kepada cabaran-cabaran baru ciri-ciri data rapi persekitaran membuat keputusan dalam dunia hari ini. Program ini menyediakan pelajar dengan kemahiran untuk memahami, menganalisis, dan mengintegrasikan data dalam fungsi perniagaan:

Master canggih model analisis Melaksanakan analisis statistik Excel pada teknik pengurusan data Memahami konsep baru muncul, amalan, dan teknik dalam mengendalikan data besar Menggunakan pemodelan data dan analisis untuk mengenal pasti corak Menggunakan kemahiran untuk masalah dunia sebenar dalam bidang-bidang perniagaan tertentu ... [-]

MSc dalam Perniagaan

Catolica Lisbon School of Business and Economics
Campus Sepenuh masa 3 - 4  September 2019 Portugal Lisbon

MSc in Business menyediakan asas yang kukuh dalam pengurusan untuk siswazah bukan perniagaan. Program ini memperkenalkan pelajar kepada bidang perniagaan teras dan menyediakan mereka dengan kemahiran analitikal dan lembut untuk berjaya di tempat kerja hari ini. Pelajar akan bersedia untuk kerjaya pengurusan dengan menambah ilmu perniagaan kepada latihan akademik terdahulu. [+]

Garis Besar

MSc in Business menyediakan asas yang kukuh dalam pengurusan untuk siswazah bukan perniagaan.

Program ini memperkenalkan pelajar kepada bidang perniagaan teras dan menyediakan mereka dengan kemahiran analitikal dan lembut untuk berjaya di tempat kerja hari ini. Pelajar akan bersedia untuk kerjaya pengurusan dengan menambah ilmu perniagaan kepada latihan akademik terdahulu.

Ciri-ciri utamaTarikh mula: September 2019Tahap masuk: BSc selain Perniagaan atau EkonomiTempoh: 3 atau 4 semesterJadual: Sepenuh masaProfil: Lulusan terkini sehingga 2 tahun pengalaman profesionalBahasa program: Sepenuhnya diajar dalam bahasa InggerisKeupayaan bekerja: 2/3 pelajar mendapat pekerjaan sebelum tamat pengajianKedudukan: # 23 di seluruh dunia (ranking Financial Times)Gambaran keseluruhan... [-]

Pengurusan Perniagaan dan Hiburan MS dalam Sukan

Manhattanville College School of Business
Campus 18  January 2019 Amerika Syarikat New York

Program Pengurusan Sukan dan Hiburan MS Sport menyediakan pelajar untuk kerjaya yang menarik dalam industri sukan. Sudah tentu, kami mempunyai pasukan dan sukan kegemaran kami, tetapi itu adalah perbualan untuk radio sukan. Ini adalah mengenai perniagaan sukan dan mewujudkan pemimpin pemimpin seterusnya untuk industri perniagaan sukan. [+]

Pengurusan Perniagaan dan Hiburan Master dalam Sukan

Program Sarjana Sains dalam Program Perniagaan dan Hiburan Sukan Manhattanville adalah satu-satunya ijazah yang diiktiraf sepenuhnya di kawasan Westchester / Fairfield County (CT). Program ini direka untuk memberi para profesional yang berminat pengetahuan, pengalaman, dan peluang rangkaian yang diperlukan untuk mengambil peranan yang mencabar dalam pengurusan sukan.

Industri pengurusan sukan adalah bidang yang berdaya saing yang menuntut kemahiran profesional yang tinggi dan pengetahuan khusus industri. Mendapatkan kaki anda di pintu adalah sangat mencabar tanpa rangkaian sambungan yang kuat. Anda boleh mendapatkan kelebihan yang diperlukan untuk masuk ke dalam bidang dengan program Pengurusan Perniagaan dan Hiburan Master kami.... [-]


Sarjana Sains dalam Perisikan Perniagaan

Saint Joseph's University, Haub School of Business
Campus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4  September 2019 Amerika Syarikat Philadelphia + 1 lagi

Program STEM yang dilantik kami menawarkan pendekatan yang unik dan ketat untuk pendidikan perniagaan. Dengan mengintegrasikan teknologi, kemahiran kuantitatif, dan analisis ke dalam perniagaan yang berkaitan [+]

Ijazah Sarjana dalam profesional yang didorong oleh data

Selama lebih dari satu dekad, Sarjana Sains dalam Perisikan Perniagaan Saint Joseph

Program STEM yang ditetapkan ini menyediakan profesional abad ke 21 untuk memacu prestasi organisasi dalam semua bidang fungsional dengan menggunakan data untuk membangunkan peluang baru, mendapatkan kelebihan daya saing, mengenal pasti strategi yang berkesan dan meningkatkan pengambilan keputusan.

Graduan MS dalam Perisikan Perniagaan

Kenapa mendapat Master anda dalam Perisikan Perniagaan

- Akademik yang berkaitan dan sesuai

Dengan mengintegrasikan teknologi, kemahiran kuantitatif, dan analisis ke dalam konteks perniagaan yang berkaitan, program ini memberikan asas yang anda perlukan untuk mengekstrak dan menilai data secara berkesan untuk tujuan membuat keputusan. Kepakaran ini membolehkan anda membezakan diri anda dalam bidang analisis perniagaan yang berkembang dan mengembangkan pengetahuan yang mendalam, serta kemahiran perniagaan kritikal.... [-]


MSc dalam Analytics Perniagaan

Syracuse University - Whitman School of Management
Campus September 2019 Amerika Syarikat Syracuse

Di pasaran hari ini, permintaan para profesional yang boleh menggunakan alat analitik untuk memacu hasil positif untuk perniagaan semakin meningkat. Dengan menggunakan pendekatan berorientasikan tindakan, Whitman School MS dalam Perniagaan Analytics direka untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran untuk menjadi pemimpin perniagaan dan pembuat keputusan yang didorong oleh data. [+]

Gambaran keseluruhanMS dalam Perniagaan Analytics, sebuah Program STEM yang Ditetapkan

Di pasaran hari ini, permintaan para profesional yang boleh menggunakan alat analitik untuk memacu hasil positif untuk perniagaan semakin meningkat. Dengan menggunakan pendekatan berorientasikan tindakan, Whitman School MS dalam Perniagaan Analytics direka untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran untuk menjadi pemimpin perniagaan dan pembuat keputusan yang didorong oleh data.

Pelajar akan menyiapkan 36 jam kursus kredit yang membangunkan pemahaman antara disiplin aplikasi analitik ke bidang perakaunan, kewangan, pemasaran dan pengurusan rantaian bekalan dengan menggunakan teknik pengumpulan data, visualisasi data, analisis statistik dan corak dan perlombongan data.... [-]


Sarjana Sains dalam Perniagaan, Inovasi dan Keusahawanan

INSEEC London
Campus Sepenuh masa August 2019 United Kingdom London

The MSc Business, Inovasi and Entrepreneuriship melatih usahawan, perunding strategi dan organisasi, projek [+]

Sarjana Sains dalam Perniagaan, Inovasi dan Keusahawanan

Perniagaan MSc, Inovasi dan Entrepreneuriship melatih usahawan, perunding strategi dan organisasi, pengurus projek dan pengurus jualan. Ia bertujuan untuk pelajar sains dan / atau jurutera yang ingin memperoleh kepakaran strategik, pengurusan, kewangan, komersial dan keusahawanan. Program ini memenuhi keperluan syarikat dalam latihan eksekutif serba boleh yang mampu mengambil keputusan global. Ia juga memberikan nilai tambah sebenar dari segi projek pembangunan perniagaan dan penciptaan perniagaan.Kursus

MANAJEMEN JURIDIQUE, FINANCIER ET FISCAL

Menganalisis prestasi proses dan pencapaian prestasiResponsabilité du dirigeant et droit des affairesComptabilité and analyze financièrePembiayaan kewangan dan pembaharuanFiscalité des affairesPelan Perniagaan Modal TerokaDroit des sociétésAuto-entreprise... [-]

Master sains (sains keputusan)

Universiti Utara Malaysia
Campus Sepenuh masa January 2019 مليسيا Alor Setar Kuala Lumpur

Program Sarjana Sains (Decision Science) direka untuk menggalakkan pembangunan profesional penyelidik, ahli akademik dan lain-lain yang terlibat dalam proses membuat keputusan. profesional Sains keputusan berkaitan dalam pelbagai bidang seperti pembuatan, pemasaran, perbankan, kewangan, logistik, penjagaan kesihatan, pengangkutan, telekomunikasi, perhutanan, tentera, tenaga antara lain. [+]

Sarjana Sains (Keputusan Sains)

Program Sarjana Sains (Decision Science) direka untuk menggalakkan pembangunan profesional penyelidik, ahli akademik dan lain-lain yang terlibat dalam proses membuat keputusan. profesional Sains keputusan berkaitan dalam pelbagai bidang seperti pembuatan, pemasaran, perbankan, kewangan, logistik, penjagaan kesihatan, pengangkutan, telekomunikasi, perhutanan, tentera, tenaga antara lain.

Sarjana Sains (Teknologi Maklumat) kurikulum

Program ini merupakan program 40-kredit-jam, yang terdiri daripada 20 kredit-jam kerja kursus dan 20-kredit-jam disertasi. Pelajar dikehendaki mengambil 6 kursus teras sebelum mereka dibenarkan untuk menulis disertasi mereka. Di mana mereka dijangka untuk menunjukkan keupayaan mereka dalam menggunakan pengetahuan yang diperolehi dan juga untuk meningkatkan penulisan mereka dan kemahiran insaniah lain.... [-]


MS dalam Analisis Perniagaan IT Online

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Online 1 - 5  Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat West Lafayette

Tetapkan diri anda dengan kelayakan yang lebih baik dengan Sarjana Sains (MS), memberi tumpuan kepada Analisis Perniagaan IT. MS dalam talian 100% ini mempunyai IIBA® [+]

Tetapkan diri anda dengan kelayakan yang lebih baik dengan Sarjana Sains (MS), memberi tumpuan kepada Analisis Perniagaan IT. MS dalam talian 100% ini mempunyai IIBA®

Penganalisis perniagaan memainkan peranan penting dalam merapatkan perniagaan dan fungsi IT sesebuah organisasi. Keupayaan mereka untuk memahami domain perniagaan dan menterjemahkan keperluan mereka kepada orang-orang teknikal dari segi yang mereka faham adalah penting untuk kejayaan sesuatu inisiatif projek.

Kurikulum meningkatkan pengetahuan anda dalam bidang struktur, dasar, dan operasi sesebuah organisasi. Belajar untuk bekerja sebagai penghubung antara kepimpinan organisasi dan jabatan IT untuk membantu mereka memahami keperluan organisasi dan bagaimana IT boleh membantu mencapai matlamatnya. Membangunkan kemahiran untuk mengenal pasti, mendokumen, dan melaksanakan keperluan IT untuk sebarang halangan perniagaan. Memohon pengetahuan yang diperoleh untuk berjaya melepasi IIBA®... [-]


Fesyen msc penciptaan perniagaan

British School of Fashion
Campus Sepenuh masa September 2019 United Kingdom London

Program perintis telah direka dengan kerjasama perniagaan fesyen terkemuka untuk mencerminkan sifat tersendiri penciptaan perniagaan dalam sektor ini. Pelajar akan membangunkan wawasan ke dalam strategi dan amalan utama untuk membangunkan dan mengekalkan perniagaan fesyen yang berjaya. [+]

Yang fesyen msc penciptaan perniagaan ialah, program tersendiri perintis, mengintegrasikan pandangan penyelidikan terkini akademik dalam fesyen dan perniagaan secara amnya, dengan pengalaman praktikal yang diambil daripada sambungan peringkat tinggi dalam industri.

Program ini merangkumi kajian kritikal anatomi perniagaan fesyen dan mengkaji proses dan tindakan yang berkaitan dengan pembangunan strategi dan pelaksanaan dalam kawasan fesyen baru dan membangun. Pelajar akan membangunkan kefahaman yang jelas terhadap strategi kemajuan global, termasuk cara untuk membuat dan memasarkan jenama fesyen di dunia digital berfokuskan hari ini.

Mereka juga akan mempunyai pilihan untuk mendalamkan lagi pemahaman mereka ke dalam strategi fesyen dengan melengkapkan magang atau industri projek perundingan terima kasih kepada hubungan yang kukuh GCU London dengan organisasi terkemuka dalam industri fesyen.... [-]