Filter
Sarjana Sains
Zimbabwe Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajian Perniagaan di Zimbabwe

Sarjana Sains, atau Ijazah Sarjana dalam Sains adalah ijazah akademik disampaikan oleh Universiti di banyak negara. Sarjana Sains merupakan pilihan popular selepas menamatkan Ijazah Sarjana Muda.

pengajian perniagaan adalah program akademik yang dirancang untuk pelajar yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana perniagaan dijalankan. Kursus boleh termasuk topik yang lebih umum atau orang-orang yang lebih khusus untuk membantu menyediakan pelajar untuk kerjaya tertentu.

Zimbabwe, secara rasmi Republik Zimbabwe, merupakan negara daratan yang terletak di selatan Afrika, antara Zambezi dan Limpopo sungai.

Sarjana Sains dalam Pengajian Perniagaan di Zimbabwe

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengajian Perniagaan, Zimbabwe

Africa University - Zimbabwe

Program Sepenuh Masa Dua Tahun. Setiap pelajar akan menjalankan projek penyelidikan yang diluluskan oleh Kolej dan mengemukakan disertasi pada akhir tahun akademik kedua. ... [+]

Program Sepenuh Masa Dua Tahun.

Setiap pelajar akan menjalankan projek penyelidikan yang diluluskan oleh Kolej dan mengemukakan disertasi pada akhir tahun akademik kedua.

Ijazah Sarjana Muda dalam Pertanian / Ekonomi Pertanian / Ekonomi / Pengajian Perniagaan sebagai Keperluan Program.

Struktur ProgramMEC 504 Perdagangan dan Kewangan Antarabangsa (3 Jam Kredit)MEC 503 Ekonomi Pembangunan (3 Jam Kredit)Pengurusan Pemasaran AEC 506 (3 Jam Kredit)Kaedah Kuantitatif MBA 503 (3 Jam Kredit)Analisis Dasar Pertanian AEC 504 (3 Jam Kredit)AEC 503 Applet Econometrics (3 Jam Kredit)Strategi dan Dasar Agribisnis AEC 502 (3 Jam Kredit)Kaedah Penyelidikan AEC 501 (3 Jam Kredit)AEC 505 Perakaunan Kewangan (3 jam kredit)Pembangunan Cadangan Disertasi AEC 507 (3 jam kredit)AEC 508 Menjalankan Penyelidikan, Analisis dan Menyediakan Disertasi (9 jam kredit)Kerjaya dan Peluang PekerjaanPenyelidikAkademikNGO - FAO, UNDP, UNEPBekerja sendiriPerundinganBantuan kewangan... [-]
Zimbabwe Mutare
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Africa University - Zimbabwe

Ini adalah program yang sangat praktikal yang bertujuan untuk menghasilkan graduan yang berwawasan keusahawanan yang akan menghargai peranan penting yang dimainkan oleh u ... [+]

Ini adalah program yang sangat praktikal yang bertujuan untuk menghasilkan graduan yang berwawasan keusahawanan yang akan menghargai peranan penting yang dimainkan oleh usahawan inovatif dan kreatif dalam masyarakat dan ekonomi hari ini. Matlamat program ini adalah untuk menyediakan pelajar-pelajar untuk membangunkan pandangan yang akan membantu mereka menemui dan mewujudkan peluang keusahawanan dan kepakaran untuk berjaya memulakan, melancarkan, mengurus, dan mengembangkan usaha mereka sendiri melalui projek usahawan permulaan, yang mungkin membantu kami ekonomi Afrika dan global yang berdaya saing dan dinamik.

Syarat kemasukan

Calon-calon yang memohon kemasukan dalam MSc in program Keusahawanan, Inovasi dan Kreativiti mestilah mempunyai:... [-]

Zimbabwe Mutare
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu