Filter
Sarjana Sains
Ukraine Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajian Perniagaan di Ukraine

MSc, atau Sarjana Sains, adalah salah satu jawatan Ijazah Sarjana Muda dua yang paling popular itu. Diiktiraf di peringkat antarabangsa, MSc biasanya diberikan selepas kira-kira empat tahun pengajian yang ketat dalam apa yang biasanya bidang berasaskan sains.

Pelajar yang ingin bekerja dalam dunia perniagaan yang sangat perlu mengambil pengajian perniagaan. Program akademik akan membantu pelajar membangunkan kemahiran dalam pengurusan pekerja, pengurusan wang, pemasaran, kepimpinan, dan etika perniagaan.

Ukraine adalah sebuah negara di Eropah Timur. Modal Kiev (Ukraine: Київ - Kyiv, Russia: Киев - Kiev) adalah dan bandar terbesar Ukraine dengan - rasmi - lebih 2.7 juta penduduk. Universiti Kebangsaan Kyiv dinamakan sempena Taras Shevchenkouniversity adalah yang terbesar dan salah satu universiti yang lebih penting.

Sarjana Sains dalam Pengajian Perniagaan di Ukraine

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Perniagaan, Ukraine

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Ukrainian-American Concordia University

Pengejar Ijazah Sarjana kami sekarang mempunyai peluang untuk mendaftar untuk Program Ijazah Sarjana Koperasi baru yang dibangunkan bersama dengan Universiti Negeri Koble ... [+]

Ijazah Sarjana Sarjana dengan Universiti Negeri Koblenz-Landau (Jerman)

Pengejar Ijazah Sarjana kami sekarang mempunyai peluang untuk mendaftar untuk Program Ijazah Sarjana Koperasi baru yang dibangunkan bersama dengan Universiti Negeri Koblenz-Landau (Jerman).

Program yang ditawarkan oleh Ukrainian-American Concordia University (ConcordiaUA) bersama-sama dengan Universiti Koblenz-Landau menggabungkan perkara berikut:

Sarjana Pengurusan Antarabangsa MBA - dari ConcordiaUA;Sarjana Sains dalam Pengurusan Maklumat dengan Major dalam Keusahawanan, Teknologi dan Pengurusan Inovasi (ETI-M) - dari Universiti Koblenz-Landau.

Program ini menawarkan pelajar peluang untuk belajar dalam persekitaran antarabangsa, memperoleh pengetahuan dan kemahiran dari kedua universiti rakan kongsi, berdasarkan konsep umum kurikulum pelengkap. Pelajar akan, sebagai contoh, mengkaji fasa pertama di ConcordiaUA, maka mereka akan mengambil bahagian dalam modul dalam talian sebagai sebahagian daripada konsep pembelajaran campuran umum untuk major ETI-M, yang disediakan melalui pembelajaran jarak jauh dari Universiti Koblenz-Landau dalam fasa kedua. Setelah selesai, pelajar yang berjaya berpotensi mencapai ijazah sarjana dari ConcordiaUA di Ukraine dan Koblenz-Landau di Jerman.... [-]

Ukraine Kyiv
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu