Filter
Sarjana Sains
Rusia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajian Perniagaan di Rusia

MSc, atau Sarjana Sains, adalah satu kepujian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan set yang telah ditetapkan kerja kursus dalam apa yang sering disiplin berasaskan sains. MSc sering meningkatkan peluang kerjaya serta potensi pendapatan.

pengajian perniagaan adalah satu bidang pengajian di mana pelajar mempelajari kemahiran yang diperlukan untuk menjalankan perniagaan. topik yang berbeza mungkin termasuk pengiklanan, pemasaran, wang pengurusan, komunikasi, pentadbiran, menulis rancangan perniagaan, dan pengambilan dan latihan pekerja.

Rusia (Rusia: Россия) setakat ini negara terbesar di dunia, yang meliputi lebih daripada satu perlapan daripada kawasan tanah yang didiami Bumi 's. Bekas Jawatankuasa Negeri bagi Pengajian Tinggi di Rusia dibiayai 240 universiti, akademi dan institusi, menjadikan Russia sebuah negara yang kukuh untuk belajar di.

Sarjana Sains dalam Pengajian Perniagaan di Rusia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengajian Perniagaan, Rusia

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University

Dengan mengambil kira kemunculan teknologi baru dan sentiasa mengubah persekitaran kita yang membawa kepada ketidakpastian, terdapat keperluan besar bagi orang yang mempu ... [+]

Terbaik Sarjana Sains dalam Pengajian Perniagaan di Rusia. Adakah anda ingin tahu tentang memulakan kerjaya dalam bidang teknologi inovatif?

Dengan mengambil kira kemunculan teknologi baru dan sentiasa mengubah persekitaran kita yang membawa kepada ketidakpastian, terdapat keperluan besar bagi orang yang mempunyai kemahiran keusahawanan yang dapat menjawab cabaran-cabaran ini. Syarikat mencari pekerja yang dapat menghasilkan idea-idea baru dengan mudah, bersedia untuk belajar dengan cepat dan mudah menyesuaikan diri dengan keadaan berubah setiap hari.

Program ini direka untuk pelajar yang bertujuan mengejar kerjaya keusahawanan. Ia membolehkan mereka memulakan dan menjalankan projek keusahawanan tulen. Program ini terdiri daripada dua trek utama: Keusahawanan (teknologi) dan Intrapreneurship. Ia menawarkan peluang unik untuk menjadikan idea perniagaan teknologi pelajar menjadi permulaan yang berjaya (Keusahawanan (teknologi)) namun untuk membangunkan pemimpin dan profesional dalam usaha inovatif (Intrapreneurship).... [-]

Rusia Saint Petersburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Higher School of Economics

Program bersepadu ini menawarkan pelajar peluang yang unik untuk memperoleh pendidikan canggih dalam tradisi sekolah perniagaan Eropah terbaik. Program ini berstruktur se ... [+]

Program Baru. Pengambilan Pertama pada 2018

Program bersepadu ini menawarkan pelajar peluang yang unik untuk memperoleh pendidikan canggih dalam tradisi sekolah perniagaan Eropah terbaik. Program ini berstruktur secara klasik dengan fokus pada pengurusan strategik dan operasi, serta penekanan khusus terhadap analisis dan penyelesaian menggunakan Big Data. Dengan menjajarkan proses pendidikan di sekitar projek perniagaan sebenar dan permulaan digital, kami dapat melatih para pengurus perniagaan dan pemimpin masa depan, yang mampu bekerja dalam ekonomi digital yang rumit dan mencabar, sementara juga dapat mengembangkan model perniagaan baru dan menjamin kejayaan mereka.

[-]
Rusia Saint Petersburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu