Filter
Sarjana Sains
Republik Czech Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajian Perniagaan di Republik Czech

MSc, atau Sarjana Sains, adalah salah satu jawatan Ijazah Sarjana Muda dua yang paling popular itu. Diiktiraf di peringkat antarabangsa, MSc biasanya diberikan selepas kira-kira empat tahun pengajian yang ketat dalam apa yang biasanya bidang berasaskan sains.

pengajian perniagaan menyediakan pembelajaran asas untuk pelajar yang mahu bekerja di beberapa kapasiti perniagaan. Terdapat di universiti-universiti dan sekolah-sekolah perniagaan di seluruh dunia, pelajar akan mempelajari asas-asas perniagaan seperti kewangan dan pengurusan. 

Republik Czech, merupakan negara daratan di Eropah Tengah. Negara ini bersempadan dengan Jerman ke barat, Austria ke selatan, Slovakia ke timur dan Poland di utara. Modal dan bandar terbesar, dengan 1.3 juta penduduk, adalah Prague.

Sarjana Sains dalam Pengajian Perniagaan di Republik Czech

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Perniagaan, Republik Czech

Czech University of Life Sciences - Faculty of Economics and Management

Matlamat sains pengajian ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan yang diajar dalam Bahasa Inggeris adalah untuk menyediakan graduan untuk bidang pekerjaan ekonomi, pengurus ... [+]

Bentuk Kajian: Kajian Sepenuh Masa

Tempoh Pengajian: 2 tahun (4 semester)

Peperiksaan Masuk: temu ramah dalam talian dari Ekonomi dan Pengurusan dan Asas Keusahawanan.

Matlamat sains pengajian ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan yang diajar dalam Bahasa Inggeris adalah untuk menyediakan graduan untuk bidang pekerjaan ekonomi, pengurusan, keusahawanan, pentadbiran dan lain-lain di dalam lingkungan pasaran buruh dan antarabangsa. Pelajar memperoleh pengetahuan teori maju mengenai proses komersil dan keusahawanan di Republik Czech dan konteks keusahawanan EU. Mereka belajar memahami teori, konsep, dan kaedah yang digunakan saat ini dalam perniagaan.

Penguasaan khas dari ekonomi, pengurusan, perdagangan, logistik, dan bidang lain dilaksanakan di cawangan kajian. Pelajar memperoleh pengetahuan mendalam tentang aktiviti keusahawanan dan pentadbiran yang berkaitan dengan penubuhan, pengurusan, dan pentadbiran kedua-dua badan keusahawanan dan bukan keusahawanan. Mereka mempunyai pengetahuan praktikal mengenai analisis ekonomi dan kewangan yang boleh digunakan, serta kaedah prognostik dan analisis strategik. Mereka memahami masalah pengurusan strategik, pengurusan kakitangan, simpan kira, pemasaran, logistik, perdagangan borong dan runcit. Mereka berorientasikan kepada soalan undang-undang komersial, perdagangan antarabangsa, dan hubungan ekonomi antarabangsa.... [-]

Republik Czech Praha-Suchdol
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu